Videoyu dünya engelinden kurtarmak için editleme?

Emine yi savunmaya devam diyorsun.Şüpheli hareketler bunlar.

Arkadaşım senin amacım nedir anlamadım. Emine falan tanımam bilmem ben, bak dün attığın yorumlara cevap verme tenezzülünde bulunmadım. Beni polemiği içine çekme. Varsa bir düşüncen onu yaz. Banane emineden eminden bilmemkimden. Şüphen varsa koyarsın kanıt, ispatlarsın. Öyle havadan iftira atmak insana yakışmaz, boş muhabbet yapmayın hiç.

Her zaman olmuyor ama clip speed den oynatma hızını değiştirmek bazen işe yarıyor.

Eski videolar için geçerli bu yöntem Günce 2014 hala devam eden animeleri aşmaya çalışıyorum kaç gundur ses eşleşeninde takılıyorum buyuk sorun aşamadım bir türlü

Anladım orasını ancak çerçeve içine alıp sesin kırılıp, eşleşen verilen süre ortaya alınacak şekilde - +5 saniye kısarak aşabildim ben South Park ve bazı animeleri.

Bu özellik camtasianın ver.7 ' sinde yok galiba.Bulamadım çünkü.

öyle videolar var görüntüyü komple değiştiriyorum,sesin üstüne bas bas başka bir ses bindiriyorum ama yok yine tanıyor youtube,her video için geçerli değil ama bazı videoları fena halde koruyor youtube.

Katiliyorum. Polemik yaratip huzursuzluk cikartiyor . Cok komik :) :)

Tamam arkadaşlar siz devam edin. Nasılsa birileri bu esit işlemlerini yapacak, siz aynen çekmeye devam edersiniz. Umarım ne anlatmak istediğim, aklı selim insanlar anlayabilirler. Ayrıca bu eminemeral işi neden şimdi patlak verdi bunuda sorgulamak lazım. Belkide bir arkadaşımızın açtığı konu ile alakalı olabilir. Siz beni anlama noktasına geldiğimizde, öyle gelin konuşalım

Ben sadece bir kere uyarıyorum 2 saat içinde kaldırdı kaldırdı videoları kaldırmaz ise gereken işlemi uyguluyorum

---------- Mesaj saat 14:57:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:55:55 civarında gönderildi. ----------

Vallhı hocam emek vermiş insaların videoları mecut kopyal dene istersen :) yapıyorlarmı yapmıyorlarmı

Kolay olmuyor oyle editleme bizde atabilrizi tek seferde 240 bölüm biden ugrasmadan etmeden ama dünya engelini aşmak editleme hepsini render etmeke her video için 30 dk alıyor her vieoda 30 dk emek var yani onu degil diye emeginide alıp calamazsın adamın

Herkezin kendi görüşü hocam saygı duyuyorum.

Ayrıca ben Adsense üzerinden dünya geneli geçiremedim
Bir türlü. Aynı videoyu yeni açılmış Partnere attım yine geçmedi. Üzerinde sesi %80 yapıp Zoom %110 Video önü intro sonu 60 saniye outro koyup eski Partner kanalda 300k izlen meye kadar tutabildim. Sonra kendi hak sahibinden telif geldi.

vevo videosunu sonunda dünye engeli ve eşleşmey geçirdim.O kadar ayarlarla oynadımki nasıl yaptığımı unuttum,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri