Videoyu gizli/liste dışı almak indexden düşürür mü ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
kazancımın yükselmesi şöyle yani bu ay yeterli miktara ulaşmam birdahaki aya kadar ya reklam kapatcam yada partnere sokacam yada gizli/liste dışı olayını yapacam. 1 2 gün içinde yapmam lazım liste dışı yapsam 12 13 gün liste dışında kalacak ayın 1 de tekrar genele yapınca eski yerime gelirsem ne ala sıkıntı yok. yeni kimse video yüklemiyor hep eskide kalanlar yada tek tük bazen yüklüyolar
al liste dışına kafan rahat olsun istediğin zaman açarsın tekrar kazanırsın. ;)

[MENTION=8951]Dean[/MENTION]
1- çalıştığın kategoriyi yaz çıkan arama sonucuna bak
2- eğer bir milyon gibi sonuç çıkarsa ve filterelerden bu hafta yap en çok izleten sayısı ve kişi sayısı aralığında senin videondan daha çok izleten 5-10 kişi bir kitle varsa
3-videon 15 gün bu şartlarda özelde kalacak
kesinlikle düşecektir.
tavsiyem listedışı
rakamlar benim analizlerime göredir ;)

al liste dışına kafan rahat olsun istediğin zaman açarsın tekrar kazanırsın. ;)
tekrar ilk sayfaya gelirmi yani hocam hemen ?
[MENTION=8951]Dean[/MENTION]
1- çalıştığın kategoriyi yaz çıkan arama sonucuna bak
2- eğer bir milyon gibi sonuç çıkarsa ve filterelerden bu hafta yap en çok izleten sayısı ve kişi sayısı aralığında senin videondan daha çok izleten 5-10 kişi bir kitle varsa
3-videon 15 gün bu şartlarda özelde kalacak
kesinlikle düşecektir.
tavsiyem listedışı
rakamlar benim analizlerime göredir ;)

100 bin fln arama sonucu, çizgi film zaten . liste dışı olunca düşmezmi sıralamazdan ayın 1 i gelince tekrar genele alsam 1.sayfadan devam ederim yani ?

tekrar ilk sayfaya gelirmi yani hocam hemen ?

100 bin fln arama sonucu, çizgi film zaten . liste dışı olunca düşmezmi sıralamazdan ayın 1 i gelince tekrar genele alsam 1.sayfadan devam ederim yani ?

filtrelerden bu hafta yap ve ardından görüntüleme sayısı de en çok izlenen ilk üç videodan fazla ise senn videon;
evet düşmezsin indexten
ama ara da bir aç yine kapat.
yani düşmezsin kolay kolay ilk sayfdan ;)

filtrelerden bu hafta yap ve ardından görüntüleme sayısı de en çok izlenen ilk üç videodan fazla ise senn videon;
evet düşmezsin indexten
ama ara da bir aç yine kapat.
yani düşmezsin kolay kolay ilk sayfdan ;)

bu hafta yapınca ordakilere 5 e katlayıp 2 ile çarpıyom ya :D
peki sence partner mi liste dışı mı ?

bu hafta yapınca ordakilere 5 e katlayıp 2 ile çarpıyom ya :D
peki sence partner mi liste dışı mı ?

bence :D
ben olsaydım başka adsenseye yönlendiridim.
partnerde gitmeyeceği ne malum ve tekrardan adsenseye dönemen...
bence her hafta sonu bir gün aç sonra ay başı bağla adsensene kalan sahalar senin ;)

Edit: özelikle pazar günü telif gelmesi imkansız gibi bişi ! çok kafaya takmışlarsa mesaiye kalırlar o ayrı :D

bence :D
ben olsaydım başka adsenseye yönlendiridim.
partnerde gitmeyeceği ne malum ve tekrardan adsenseye dönemen...
bence her hafta sonu bir gün aç sonra ay başı bağla adsensene kalan sahalar senin ;)

baska adsense yok :D şey mi yapıyım yani mesala 2 gün sonra liste dışı yaptım diyelim. 4 5 günde bir genele alayım 1 gün bekletip tekrar lıiste dışı gibi birşey mi ?

Videon sağlam izlenim, yorum, beğeni almışsa, özele aldıktan 1 hafta sonra bile genele alsan aynı noktadan giriş yapar. Çok fazla abonesi olmayan kanallarda dahil olmak üzere buna defalarca şahit oldum.

Tabi bu dediğim her video için sözkonusu değil.

Belli bir geliri aşmak istemiyorsan en garanti seçenek reklamları kapatmak.

baska adsense yok :D şey mi yapıyım yani mesala 2 gün sonra liste dışı yaptım diyelim. 4 5 günde bir genele alayım 1 gün bekletip tekrar lıiste dışı gibi birşey mi ?

cumartesi tr saatiyle öğleden sonra aç pazrtesi sabah gibi kapat. ;)
ortalama 6-7 saat fark vardır. bence pazar 00:00 da aç pazartesi 5-6 gibi kapat. ;) indexten de düşmen

Videon sağlam izlenim, yorum, beğeni almışsa, özele aldıktan 1 hafta sonra bile genele alsan aynı noktadan giriş yapar. Çok fazla abonesi olmayan kanallarda dahil olmak üzere buna defalarca şahit oldum.

Tabi bu dediğim her video için sözkonusu değil.

Belli bir geliri aşmak istemiyorsan en garanti seçenek reklamları kapatmak.

evet geliri aşıyom o yüzden reklamları kapatmak evet ilk düşündüğüm o aslında ama geri reklamı açınca ya ünleme düşerse :D

evet geliri aşıyom o yüzden reklamları kapatmak evet ilk düşündüğüm o aslında ama geri reklamı açınca ya ünleme düşerse :D

Ünlem konusunda fazla bilgim yok video bir sefer dolar yakınca artık ünleme düşmüyor diye biliyorum (emin değilim :) )

Böyle bir problem olursa doları söndürmeden trueview leri kapat gelir zaten %80-90 azalır :D

bu konuda net ve tam bilgisi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum benim için çok önemli çünkü, bir videonun 10 15 gün liste dışı veya özel de durması indexden düşürür mü. Tekrar genele alındığında eski konumuna gelir mi ?

hocam ben almıştım gizliye videoyu, yaklaşık bi 7-8 saat sonra tekrar aldım genele. video yaklaşık 1 gün listelerde dahi yoktu.. tekrardan toparlanması 4-5 günü buldu.sonra telif geldi zaten. yani gittiği yere kadar mantığıyla hareket etmek lazım... :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri