Videoyu ilk Atanım Ancak Nerede Kaybediyorum acaba? Tavsiyelerinize İhtiyacım var

• Kullanıcı Rigobert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Rigobert

Kayıtlı Üye
Merhaba

arkadaşlar bugün Galatasarayın Maçı Vardı. bende Çektim Attım videoyu
https://www.youtube.com/watch?v=QG6oWUk6b6s

Ben bunu Güzelce Etiket girdim, başlık girdim, Ek Açıklama bile girdim

ancak Gel gör ki https://www.youtube.com/watch?v=cBCpTobL44Q bu adam Benim kanaldan videoyu almış kanalına atmış. (Çalmış demiyorum çünki videonun telif hakkı benim değil. herneyse) Bu kişi benden daha fazla izlenim almış.

Sizin Görüşleriniz nelerdir. Daha fazla izlenim için Aramalarda Yüksek Yerlerde olabilmek için neler yapmam gerekmekte?

pingleme öne çıkarmada aratmada etiketlerde sorun yaşıyor olabilirsiniz hocam.

Merhaba

arkadaşlar bugün Galatasarayın Maçı Vardı. bende Çektim Attım videoyu
https://www.youtube.com/watch?v=QG6oWUk6b6s

Ben bunu Güzelce Etiket girdim, başlık girdim, Ek Açıklama bile girdim

ancak Gel gör ki https://www.youtube.com/watch?v=cBCpTobL44Q bu adam Benim kanaldan videoyu almış kanalına atmış. (Çalmış demiyorum çünki videonun telif hakkı benim değil. herneyse) Bu kişi benden daha fazla izlenim almış.

Sizin Görüşleriniz nelerdir. Daha fazla izlenim için Aramalarda Yüksek Yerlerde olabilmek için neler yapmam gerekmekte?

Hocam kusura bakma da o ek açıklama ne öyle? Küfür etmişsin resmen. ''İzleyipte paylaşmayan ..'' Böyle videoyu paylaştırabileceğini mi zannediyorsun? Eğer böyle bir düşüncen varsa aynen şunu yaz ek açıklamaya ''Bu videoyu paylaşacağıma yemin ederim'' Facebookta yorum beğendiren ergenler gibi.O açıklamayı bir sil sonra sana videonu nasıl izlettireceğini anlatalım.

Hocam kusura bakma da o ek açıklama ne öyle? Küfür etmişsin resmen. ''İzleyipte paylaşmayan ..'' Böyle videoyu paylaştırabileceğini mi zannediyorsun? Eğer böyle bir düşüncen ...

:confused: onu silmemiş miyim
mahcum oldum şimdi :S eyv hatırlattığın için ama yorumun geri kalanı ağır kaçmış Bilgine düzelnersen sevinirim

---------- Mesaj saat 02:04:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:04:15 civarında gönderildi. ----------

Hocam kusura bakma da o ek açıklama ne öyle? Küfür etmişsin resmen. ''İzleyipte paylaşmayan ..'' Böyle videoyu paylaştırabileceğini mi zannediyorsun? Eğer böyle bir düşüncen ...

:confused: onu silmemiş miyim
mahcum oldum şimdi :S eyv hatırlattığın için ama yorumun geri kalanı ağır kaçmış Bilgine düzelnersen sevinirim

o nasıl bir linktir öyle :)

hangi link

face sayfalarında paylaşım yapılmıs olabilir ve bu yüzden senin videon arka plana düşmüş.

bende paylaştımda yorum olarak Kim görür ki yorumlarda videoyu :)

türkler hiç bi zaman galatasaray vs karabük diye aratırmı videoyu aratmaz. Kendinden bi düşün

Cevap: Re: Videoyu ilk Atanım Ancak Nerede Kaybediyorum acaba? Tavsiyelerinize İhtiyacım var

türkler hiç bi zaman galatasaray vs karabük diye aratırmı videoyu aratmaz. Kendinden bi düşün

Evet Haklısın aslında... Sağol

bende paylaştımda yorum olarak Kim görür ki yorumlarda videoyu :)

Kaldırdıysan bi kaç kelime edelim.
Öncelikle videoyu türkçe yüklemişsin başlığı türkçe açıklamalar neden yabancı? Burda yanlışın var ya ikisi de türkçe olsun ya ikisi de yabancı.Ayrıca açıklama kısa olmasın olabildiğince doldur.

1 Videoyu atar atmaz index almasını sağla forumda konusu var.
2 Sonra Facebookta galatasaray ve sneijder sayfalarına yorum olarak paylaş.
3 Twittera gir hashtag'lere gönder golü retwitci.org ve retweet.org ile 100 rt yap.

Kaldırdıysan bi kaç kelime edelim.
Öncelikle videoyu türkçe yüklemişsin başlığı türkçe açıklamalar neden yabancı? Burda yanlışın var ya ikisi de türkçe olsun ya ikisi de yabancı.Ayrıca açıklama kısa olmasın olabildiğince doldur.

1 Videoyu atar atmaz index almasını sağla forumda konusu var.
2 Sonra Facebookta galatasaray ve sneijder sayfalarına yorum olarak paylaş.
3 Twittera gir hashtag'lere gönder golü retwitci.org ve retweet.org ile 100 rt yap.
eyv yorumun çin.
Atar Atmaz index aldırdım onda sıkıntı yok. Bloggerda paylaştım Facebookta Paylaştım
Twitter için pek bilgim yok. Kullanmıyorum ancak tek videoda bütün bu işlemleri yapmak çok fazla vakit alacaktır. aynı işi daha da basite indirmek Gerekecek sanırım... cevabın için sağol.
Yeterince açık değil mi!

Kategori : Müzik

Kategorinin aramalardaki yerinin Pek önemi olduğu kanısında değilim açıkcası
ama evet yanlış olmuş....

eyv yorumun çin.
Atar Atmaz index aldırdım onda sıkıntı yok. Bloggerda paylaştım Facebookta Paylaştım
Twitter için pek bilgim yok. Kullanmıyorum ancak tek videoda bütün bu işlemleri yapmak çok fazla vakit alacaktır. aynı işi daha da basite indirmek Gerekecek sanırım... cevabın için sağol.

Kategorinin aramalardaki yerinin Pek önemi olduğu kanısında değilim açıkcası
ama evet yanlış olmuş....
Ayrıca müzik kategorisinde reklam çıkmıyor diye biliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri