Videoyu İlk Sayfada Tutmak

L
  • Kullanıcı Ledpurple
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
L

Ledpurple

Guest
Merhabalar,
Eklediğim videolar genelde kelimesinde 2 veya 3. sıradan giriş yapıyor ancak sadece 1 gün ilk sayfada kalabiliyor ardından 2 veya 3 sayfaya düşüyor . Videoları daha uzun süreli olarak ilk sıralarda tutmak için ne yapabilirim. Abone sayısı ile bir bağlantısı olabilir mi? Ya da Google'daki gibi tanıtım yazısının etkisi olur mu:D

İzlenim alması ve like alması lazım üstte durmak için yoksa diğer videolar izlenim ve like aldıkca videonuzu geçecektir.

İsmini değişirsen 1 gün daha kalır sonra aramalardan tamamen silinir, isim değişikliği yöntemini uygulamayın çok zarar alırsınız.

Videolarin uste durmasi icin videounun full hd uzun ve kaliteli olmasina dikkat edin basliklar aramaya kolay ve basit olsun mesela kendi kategorimde bunu yaparak rakip sayfalari az izlenmeyle bile aramalarda gecebiliyorum videolarini pingle indexle

Videolarin uste durmasi icin videounun full hd uzun ve kaliteli olmasina dikkat edin basliklar aramaya kolay ve basit olsun mesela kendi kategorimde bunu yaparak rakip sayfalari az izlenmeyle bile aramalarda gecebiliyorum videolarini pingle indexle
ping için kullandığın siteler neler?

videonun açıklamasından saçma sapan bir kelimeyi sildim diye 1.sayfa 2.sıradan 18.sayfaya gittiğimi bilirim. Dikkat.

konu saçma bence, bilen adam neden yöntemini paylaşsınki, her paylaşılan yöntem çöp oldu bugüne kadar

videon izlenmiyorsa düşer, üste çıkıp izlenmediğine göre çöp..

benim anlamadıgım bi içerik nasıl kafaya çıkıpta orda kalamıyo demekki organik olmayan bi yollamı çıkıyosun

video ne kadar cok like alirsa o kadar üstte kaliyor.

En başta çıkmak her zaman sorun flag telif ne ararsan geliyor.Bence ilk 10 iyidir.Daha uzun kalıyor video kazandırıyorda

Sent from my iPhone using Tapatalk

hep bana,hep bana olmaz.youtube arada sıralamayı değiştirir ki diğerleri de izlensin.

like ve abonen çoksa isterse videon 300 400 izlenim olsun 1000 izlenimliyi geride bırakırsın.

Iki kanalimdaki video ilk sayfaya cikti guzeldi ama fazla yasamadi flaglandi. O yuzden ilk sayfa sakat.flagsiz kategori olmasi lazim veya onayli kanalin.

kesınlıkle begenı sart baslık degıstırmek bıyerde faydalı baslık degıserek 5. sayfadan 1. sayfaya aldıgım cok vıdeo oldu 1 gun dayandılar fakat baslık degısımı yuksek hıt almıs vıdeoyu sadece gerıye atıcaktır, beğeni almış videolarım ise herzaman konumunu koruyorlar video atıp kaderine bırakmıycaksın...

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri