Vietnam Malı Note 4

bence ürün büyük olasılıkla 1 veya 2 ci sınıf replika org olması ve aynı işleviyet yada kullanım olması imkansız.
@deLgech

Su anki replikalarin icinde en iyisi..

Tum saticilar tek islemcili cin mallarina bile 1.sinif diyor :D

İslemci kalite olarak en iyi bu cihazlar biz kore de satttik ama en iyisi bu bizim gordugumuz..

[MENTION=13580]TheGangster[/MENTION] biraz karışık geldi o bana cpu-z fotoğrafı atarmısınız uğraştırıcam ama atarsanız sevinirim.Peki belge vermiyorsunuz ama garanti konusunda nasıl bi anlaşma oluyor yani bi belge falan olmadan garanti yokda diyebilirsiniz onun için soruyorum?

Sisteme telefon numaranizi aldiginiz urunu ve tarihi ekliyoruz..
Herhangi bi sikintida o telefondan ulasmaniz gerekir..

---------- Spam Engelliyici 11:35 ---------- Önceki Mesaj 11:34 ----------

CPU-Z ekran görüntüsü atarmısın ?

Ayrıca Antutu vb. programlarda hile ile yüksek skor almak oldukça kolay.

Evet biliyorum zaten 50 bin oldugunu da sanmiyorum bu cihazlarin ama 20K garanti var cunku buyuk oyunlari kasmadan oynayabiliyor..CPU-Z yukleniyor atacam :))

almayın beyler.

normalde satış konularına yorum bile yapmam ama bunu baltalamakta bir sakınca görmüyorum.

sar değeri önemli, ilk sayfada biri satıcıya sar değerini soruyor adam 10 dakka sonra "firmaya sordum şimdi 06. - 0.10 arası dediler" diyor.

orjinal not 4'ün ar değeri 0.38, yani çakması orjinalden daha az :) yersen. almayın beyler kanser manser olursunuz, şakası yok bu işlerin.

almayın beyler.

normalde satış konularına yorum bile yapmam ama bunu baltalamakta bir sakınca görmüyorum.

sar değeri önemli, ilk sayfada biri satıcıya sar değerini soruyor adam 10 dakka sonra "firmaya sordum şimdi 06. - 0.10 arası dediler" diyor.

orjinal not 4'ün ar değeri 0.38, yani çakması orjinalden daha az :) yersen. almayın beyler kanser manser olursunuz, şakası yok bu işlerin.

almayın beyler.

Kardesim onlar da ölçmedi heralde ..Kesin 06 mı dedik neyin kafasındasın? Evet biliyoruz cogu kisinin replika telefonlardan kanser kaldigini..Ama her replika kanser birakacak diye bir sey yok..Firma yuzlerce satiyor hicte oyle bi sikayet almadi..Hangi devirde yasiyoruz Vietnam da uretenler gerizekali mi ? En az senin kadar akilli ki dusunmuslerdir ve oyle uretiyorlardir..Buraya maddi durumu kotu olup her isini gorebilecek kasa olarak havali bi cihaz almak isteyen olursa diye konu actim..Yoksa satamadigimdan degil Allaha sukur..

Telefonlarin fiyatlari belli..

General Mobile Mediatek islemcisi kullaniyor sattigi fiyatlar belli.
Vestel Mediatek islemcisi kullaniyor fiyatlari belli..
Daha bi suru marka.Orjinal dediklerimiz :P
Turkcell Vodafone Avea Casper gibi gibi bi suru marka Mediatek islemcisi kullaniyor ve fiyatlari cok ust seviyede..
Ve bizim cihazlarimiz onlardan ustun..(Bazilarinin kamerasi disinda)
Yani zorla satmiyoruz telefondan anlayan birisi karsilastirmasini yapar eger ki parasi coksa zaten bu konuya girmez gider magazadan Orjinal Note 4 alır parmak iziyle ekranini acar atar havasini :D
Neyse diyecek cok sey var ama..

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri