Vietnamlı youtube forumları veya grupları

Sana ne oluyor hocam;) Herkesi anladım da sen spamden özgüne dönmemişmiydin?

Aynen efe abi ama işte durumlar kötü valla kazanç yok türkçe özgünde çok zor kanal 1 haftadır 10 abone bıle toplayamadı bırde bu okulların acılmasıyla ıyıce ızlenımler dustu iş güç yok para da kalmadı borçlar kapıya dayandı bende belki spam dan soyle 3 5 kazanırım dıye spama geri dönmeye karar verdim :(

TR 'de ki rakamları gorunce normaldir :D

Aynen dediğin gibi hocam, TR'deki reklamların kazançları berbat konumda.

Aynen efe abi ama işte durumlar kötü valla kazanç yok türkçe özgünde çok zor kanal 1 haftadır 10 abone bıle toplayamadı bırde bu okulların acılmasıyla ıyıce ızlenımler dustu iş güç yok para da kalmadı borçlar kapıya dayandı bende belki spam dan soyle 3 5 kazanırım dıye spama geri dönmeye karar verdim :(

Uzun bir yazı yazmıştım ama özgün çalışmayı deneyenlerin hevesini kırmamak adına hepsini sildim. Herşeyin hayırlısı hocam.

Aynen dediğin gibi hocam, TR'deki reklamların kazançları berbat konumda.

Uzun bir yazı yazmıştım ama özgün çalışmayı deneyenlerin hevesini kırmamak adına hepsini sildim. Herşeyin hayırlısı hocam.

Eyvallah hocam :D özgün çalışacaklara benım tavsiyelerim ya türkiyede olmayan birşeyi bulun yapın yada paranız varsa reklam nasıl reklam örnek oyun kanalı iseniz yüksek aboneli kanallar ile beraber video çekmek için bütçe ayarlayın tabi video çekecek kişiyi bulmak çok zor herkes gruplasmış kendılerınden tanıdıklarından ayrı ınsanlar ıle vıdeo cekmıyor yada çok ama çok sansınız olucak videonuz patlıcak tanınıcaksınız okadar diğer türlü en kral videoları çekin en duzgun youtuber olun birşey fark etmiyor mesela goruyorsunuz tto ve ahmet aga dıye 700k lık kanalların yaptıkları pıslıkler vs herşey ortaya cıktıgı halde attıkları videolar hala 100k ızlenıyor . yani youtube turkıye özgün acımasız oluyor :/

---------- Spam Engelliyici 19:33 ---------- Önceki Mesaj 19:33 ----------

adamlar günlük 80 doları beğenmiyor yeni başlamış bide :D

kım o :D

Eyvallah hocam :D özgün çalışacaklara benım tavsiyelerim ya türkiyede olmayan birşeyi bulun yapın yada paranız varsa reklam nasıl reklam örnek oyun kanalı iseniz yüksek aboneli kanallar ile beraber video çekmek için bütçe ayarlayın tabi video çekecek kişiyi bulmak çok zor herkes gruplasmış kendılerınden tanıdıklarından ayrı ınsanlar ıle vıdeo cekmıyor yada çok ama çok sansınız olucak videonuz patlıcak tanınıcaksınız okadar diğer türlü en kral videoları çekin en duzgun youtuber olun birşey fark etmiyor mesela goruyorsunuz tto ve ahmet aga dıye 700k lık kanalların yaptıkları pıslıkler vs herşey ortaya cıktıgı halde attıkları videolar hala 100k ızlenıyor . yani youtube turkıye özgün acımasız oluyor :/

---------- Spam Engelliyici 19:33 ---------- Önceki Mesaj 19:33 ----------

kım o :D

vietnamlı biri

Kategori mafyalığını da en çok yapan bu vietnamlılar.
10 15 kategoride bunlara karşı savaşıyorum çöp oldu kategoriler onlar yüzünden :)
Yahu bırakın herkes kendi kısmetini kazansın. Lakin dinlemiyorlar.. Onlar benim kanallarımı barındırmıyorlar ben de onlarınkini. Bana yar olmayanı onlara da yar etmem :)

pm nedir açık yazın millet nemalansın :D

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] pm istiyorlar vietmanlı meslektaşlarımızın kapalı face grupları , blogları, forumlarının kendilerini öğrenmek için.İsteyenlerin yarısı zaten bilenler (daha fazla ne koparırım diyenler) diğer yarısının yarısı gerçekten bilmeyp ihtiyaç duyanlar.Yarısının diğer yarısı da beleşçiler.

Bu 3 kategoride kim kendini nerede görüyorsa görsün.Her halukarda burdaki 100 üye 1 tane vietnamlı kadar bilgi paylaşmamıştır :)

Adam demis pek bisey paylasmiyolar demis siteyi yazmamis digeri demis facede gruplari birbiriyle yarisiyolar grubuda paylasmamislar hay allahim ya benden bisey cikacakta birine faydasi dokunacak diye odu kopanlarla dolu form ... Yontem istemisler sanki face grubu alttarafi.adamlar bulduklarini saklamiyo paylasiyo bilenler sakliyo mantigim almiyo demek birileri burda bulup satis yapiyo rant var demek bu anlasiliyo.

zamanında bir facebook gruplarına katılmıştım. adamlar çok ilginç yöntemler buluyor. konuda mesajı bulunsun. grup ve site atan arkadaşların mesajlarına da açığım. :)

zamanında bir facebook gruplarına katılmıştım. adamlar çok ilginç yöntemler buluyor. konuda mesajı bulunsun. grup ve site atan arkadaşların mesajlarına da açığım. :)

Sizdekini paylassanizda bizde gorsek herkez istiyor hocam kimse paylasmiyo.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri