Vietnamlılar Bizden Çok Önde

Keşke biz de onları forumumuza davet etsek. İngilizce bilenlerini özellikle karşılıklı etkileşim ile kazan kazan olabilir. Bizler de onlara yardım ederdik. Bizden haberleri bile yok olsa da üyelik ücretli :(

Saol abi güzel bir fikir ve konuyla alakalı yorum geldi :)

Keşke biz de onları forumumuza davet etsek. İngilizce bilenlerini özellikle karşılıklı etkileşim ile kazan kazan olabilir. Bizler de onlara yardım ederdik. Bizden haberleri bile yok olsa da üyelik ücretli :(

haberleri var hocam olmazmı vietnamlılardan sonra en vahşi yt işi yapan Türkler :D hatta bir yt görevlisi konuşmasında şeytanın aklına bile gelmez ama Türkün aklına gelmiş gibi bir cümle kullanmıştı cümle yanlış olabilir ama mantık aynı :D

Biz de fenayız hocam da forumdan haberleri yok sanırım diye düşündüm. Vietnamlı kardeşlerimiz için özel bir bölüm açıp jest mi yapsak ne yapsak :D :rolleyes: Admin arkadaşlar bir düşünse bunu :) Belki onların da aşamadığı sorunlar vardır.

haberleri var hocam olmazmı vietnamlılardan sonra en vahşi yt işi yapan Türkler :D hatta bir yt görevlisi konuşmasında şeytanın aklına bile gelmez ama Türkün aklına gelmiş gibi bir cümle kullanmıştı cümle yanlış olabilir ama mantık aynı :D

Biz de fenayız hocam da forumdan haberleri yok sanırım diye düşündüm. Vietnamlı kardeşlerimiz için özel bir bölüm açıp jest mi yapsak ne yapsak :D :rolleyes: Admin arkadaşlar bir düşünse bunu :) Belki onların da aşamadığı sorunlar vardır.

face grubu yeter hocam formun huzurunu bozmaya gerek yok :D :D

gruplar paylaşılır paylaşılmaz , neden paylaşılmaması gerektiğini biraz önce buradan bi arkadaşın gruptaki paylaşımıyla belli oldu

vietnamlılar bizden çok fakir

vZ0OgR.png

bu 555youtuber da paylaşım yapan ahmet konuk kim merak ettim :D

Nasıl bir kazançtır o öyle.. yuhhhhhhh yani... Forumca toplansak o para bir kaç ayda çıkartabilirmiyiz biz :D

konuyu açan arkadaşa ve grupları paylaşan diğer arkadaşlara kendi adıma teşekkür ediyorum, boş zamanımda incelemeye çalışacağım inşallah

vietnemlıların asıl önde oldukları konu bence izlettirebilmeleri videolarını. adamların anlık gerçek zamanlı istatiklerine bakıyorumda resmen show yapıyorlar. onerilere düşme vs her sey mevcut adamlarda

Vietnamlilari Takip ettiğim kadariyla bilgili bikaç kisi program ve icerik yontem paylasiyor zaten birkac arkadas paylasti forumda..3 günde milyon izlenen videolar hep vietnamca yazilarin nicklerin yorumlarin oldugu videolar.Ve aramizdan birileri de var forumdaki bir arkadasin sattigi programin ozelliklerinden tanidim. 6 gunde 1 milyonun uzerinde seyrettirmis video yuksek bbgli aciklamasi su sekilde :bana 20 k izlenime memur maasi verebilme potansitelde milyonu siz dusunun tabi tahsil edebilir mi o parayi bilemem.Velhasil kelam vietnamli pham zaten forumda kisitli fakat(bizimkilerden fazla) bilgiler paylasiyor.Ama kalkipta o parayi soyle kazaniyorum diye gelip bize anlatacagini sanmam.. Fakat milletimizin ozelligi asiri pratik zekami kullanirim getirir anlattiririm diyen varsa da buyursun derim. Selametle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri