VIN önerisi.

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
90 Kişinin kullandığı internetle YT işini götürmek 2.5 aydır baya yıprattı beni.
Artık ödeme de aldığıma göre VIN almak istiyorum.
TURKCELL AVEA VODOFONE 3 firma var sanırım.
Hangisini alsam karar veremedim.
Kotası fazla olmasına gerek yok hızlı olsun yeter bana.
Kullanan arkadaşlar,bi yorumu esirgemez inşallahh.
Teşekkür ederim şimdiden,bol kazançlar!​

Merhaba arkadaşlar,
90 Kişinin kullandığı internetle YT işini götürmek 2.5 aydır baya yıprattı beni.
Artık ödeme de aldığıma göre VIN almak istiyorum.
TURKCELL AVEA VODOFONE 3 firma var sanırım.
Hangisini alsam karar veremedim.
Kotası fazla olmasına gerek yok hızlı olsun yeter bana.
Kullanan arkadaşlar,bi yorumu esirgemez inşallahh.
Teşekkür ederim şimdiden,bol kazançlar!​

vınn almayı bende düşünüyorum .Konuyu takipteyim kullanan arkadaşlar bu konudaki görüşlerini yazarlarsa memnun oluruz :)

bulunduğunuz bölgeye bağlı arkadaşlar araştırın şimdi ben vodafone desem senin bulunduğun yerde belki az çekiyodur memnun kalmazsın şuan türkiye genelinde herkes sırasıyla tukcell-vodafone-avea der ama mesela bnm bulunduğum yerde şuan en hızlı avea işimi görüyor o yüzden sokağında araştır dene öyle alın derim ben

Avea kullandım upload downlod işlemlerini de kotaya yansıtıyo (tüm mobil modemlerde geçerli) normalde TTnet upload işlemini kotaya yansıtmaz.Sadece VDS bağlantısı için kullanacaksanız her bağlantınızda işlem uzunluğuna göre MB harcaması yapar hocam.Ama kesinlikle upload download işlemi için kullanmayın aldığınız tüm para bunun yüklemesine gider

bu vınların da sınırsızı vardı sanki yanlış mı hatırlıyorum? varsa eğer bende düşünmüyor değilim.

vınn sınırsız 80 tl filan ,hızıda aldığın vınn modeme göred eğişiyor ücretsiz verdikleri 5 mbts hızında 42 mbts olanıda var para verirsen

---------- Mesaj saat 00:45:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:45:18 civarında gönderildi. ----------

sadece şirketlere veriyor ve 80 liradan başlıyor yanlış hatırlamıyorsam.

konuyu açan arkadaş okuyabilir; Turkcell 3g Vınn modem deneyimim | Nohut Adam

hyr herkes alabilir

Sınırsız olan paketin adil kullanım kotası 15 gb daha sonrasında 96kbps ile devam ediyorsunuz.

Ben 8 gb lik turkcell kullandım vınn kullanarak yutup a ancak 15 gün çalışırsın 15 gün sonra internet paketin biter sana joker satarlar vınn ı sadece vds ye bağlanmak için alıyorsan bir şey diyemem
8 gb vınn bana 15 dayanmıştı hala kullanmadığım vının parasını ödüyorum :)
hız konusunda türkcell iyi bence

Sınırsız olan paketin adil kullanım kotası 15 gb daha sonrasında 96kbps ile devam ediyorsunuz.
15 gb doldurmam ki ben.Sadece VDS bağlantısı olacak o kadar.
VDS de kota yemiyor sanırım.Ama internet çekmesse kötü olur.Şehrin göbeğindeyiz ama burda çekmeyebilir.

15 gb doldurmam ki ben.Sadece VDS bağlantısı olacak o kadar.
VDS de kota yemiyor sanırım.Ama internet çekmesse kötü olur.Şehrin göbeğindeyiz ama burda çekmeyebilir.

VDS'e bağlandığınızda sanki o an hd film izliyormuş gibi kota yediğini unutmayın sonuçta anlık görüntü alıyorsunuz VDS'ten.

VDS'e bağlandığınızda sanki o an hd film izliyormuş gibi kota yediğini unutmayın sonuçta anlık görüntü alıyorsunuz VDS'ten.

öyle bişe yok hocam 100 mb yemiyor 5 saatlik bağlantı.

---------- Mesaj saat 03:53:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:18:53 civarında gönderildi. ----------

Ben 8 gb lik turkcell kullandım vınn kullanarak yutup a ancak 15 gün çalışırsın 15 gün sonra internet paketin biter sana joker satarlar vınn ı sadece vds ye bağlanmak için alıyorsan bir şey diyemem
8 gb vınn bana 15 dayanmıştı hala kullanmadığım vının parasını ödüyorum :)
hız konusunda türkcell iyi bence

sadece vds kardeşim.

Turkcell vınn kullanmıştım Eskişehir'de iyi çekiyordu.

Eskişehirde avea çok kötüydü. Cama çıkmadan çekmiyordu 2-3 ay önce gittiğimde. Önermem.

Eskişehirin neresi hocam,bağlardayım ben.Bazen bırak interneti telefon çekmiyor :D

Dumlupınar yurdunda kaldığımda iyiydi baya hızlıydı. Şimdi bağlardayım ben de ama vınn kullanmıyorum fiber net bağlattım söylemesi ayıp :p turkcell bayiisine gidip sor bence şurada kalıyorum nasıl çeker burada falan diye. Yardım ederler.

Vınn tam bir saçmalık! Hiç bulaşma derim ben ayrıca vds çok mb yiyor aklında bulunsun.

vinn alirken turkcell ALMAMAYA dikkat edin.
neden: benim 10gb vinn vardi 6 ay once kotayi zirt bort kontrol ediyorum tabi
aysonu 230tl fatura geldi neyse turkcelli aradim
dedim : alo bana 200 kusur fatura gondermisiniz
turkcell:kullanmisinki gonderdik
ben:ya ben kotayi bile doldurmadim
turkcell:hemen kontrol ediyorum
ben:hala bir bir konusuyom tabi
turkcell:sayin kullanicimiz kotaniz ayin 9 bitiyor ayin 12 sinde gelecek ayin kotasi tanimlaniyo
ben : eeeee
turkcell: o 3gun kullanim kotadan bagimsiz ucretlendirilir
ben:eeeee
turkcell: ditt ditt dittt
ben: vay ....... mun turkceli

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri