Vine İndirme Botu Yazabilecek Olan?

dewadam

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar vine indirme botu yazabilecek olan arkadaşlara güzel bir fikrim var. Ayrıca yaptırmak istiyorum benim gibi bi çok kişide almak isteyecektir. İlgili arkadaşlar maliyeti hakkkında benimle iletişime geçerse sevinirim.

konu güncel fakat elini taşın altına koyan pek yok gibi

yanlış hatırlamıyorsam youploader botunda vine dan indirme vardı.kullanmadım ama gördüm diye hatırlıyorum :) sadece vinedaki videoları indirmek üzere program yazdıracaksanız yani...

örnek bir fenomenin profilideki tüm videoları fenomenın girdiği ojinal ismiyle indiricek klasörlüycek gerisi bende yaparım ama muhteşem eklenecek fikirlerim var tabikide :)

yokmu böyle bot yazabilecek parasıyla arkadaşlar bedava değil

apı key ıle sıteme otomatık cekıyorum bot nasıl olur bılmıyorum

Internet Download Manager yapıyor bu işi aslında. Tabii bot çok daha kolay olur da, idm ile hangi profile girerseniz en aşağıya kadar inin idm tüm videoların linklerini kaydediyor sonra indir derseniz tümünü indiriyor.

Internet Download Manager yapıyor bu işi aslında. Tabii bot çok daha kolay olur da, idm ile hangi profile girerseniz en aşağıya kadar inin idm tüm videoların linklerini kaydediyor sonra indir derseniz tümünü indiriyor.

Valla abi haklısın da bazı vine fenomenlerinin en az 300 400 vine videosu oluyor en alta inene kadar 10 20 dk gecer.

hocam facedeki videolarının hepsinin tek tıkla indirebilirsiniz

aynı işlevi fvd de yapıyor sizde yapıyorsuuz fakat fenomenın orjınal vine ıcın verdıgı ısımle degıl uzunca karakterlerden olusan ısımler oluyor hangı vıne hangı adla gırılebılır bılmıyoruz bu nedenle bu bot ıstedıgımız gıbı sınıflandırabılecek bır yapıya sahıp olucak.

---------- Spam Engelliyici 21:56 ---------- Önceki Mesaj 21:55 ----------

Valla abi haklısın da bazı vine fenomenlerinin en az 300 400 vine videosu oluyor en alta inene kadar 10 20 dk gecer.

ben onuda denedım ısımlerı orjınal kopyala - yapıstır yontemızle tek tek ayı klasore toplayıp ısımlarının basına ornegın halıl soyletmez - hımınaa gıbı 526 vıne ındırıp 10 sn uzerı ıntro eklemek ugrastırdı sonra onunda caresını buldum ama sımdı ıstedıgım daha gelısmıs guzel bır bot fıkrı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri