Vine Pro | Vine Video Arama-Toplu Vine İndirme-Toplu Vine Birleştirme Programı
Not:
- Program sadece vine videolara uyumlu olarak yapılmıştır. Büyük boyutlu videoları birleştirme ve watermark eklemede test edilmemiştir.
- 1 kerede birleştirilebilecek maksimum video sayısı en fazla 50 olarak test edilmiştir.
İletişim :
R10 : Vine Video Arama-Toplu Vine İndirme-Toplu Vine Video Yapma Programı|Watermark-Mkv-1080P-720P-480P - Google Fan Webmaster Forum
Kullanıcı Yorumları:
Not:
- Program sadece vine videolara uyumlu olarak yapılmıştır. Büyük boyutlu videoları birleştirme ve watermark eklemede test edilmemiştir.
- 1 kerede birleştirilebilecek maksimum video sayısı en fazla 50 olarak test edilmiştir.
İletişim :
R10 : Vine Video Arama-Toplu Vine İndirme-Toplu Vine Video Yapma Programı|Watermark-Mkv-1080P-720P-480P - Google Fan Webmaster Forum
Kullanıcı Yorumları:
az önce yazılımı satın aldım, günde 8 saatimi verdiğim işi 1 saatte yapmaya başladım arkadaş sayesinde.
YAZILIM TARAFIMCA DENENMİŞ OLUP. TÜM ARKADAŞLAR GÖNÜL RAHATLIĞIYLA SATIN ALABİLİR. SATICIYLA BİR ALAKAM OLMADIĞI ÜYELİK TARİHİM VE MESAJLARIMLA SABİTTİR. GERÇEKTEN ARKADAŞDAN ALLAH RAZI OLSUN BANA ÇOK BÜYÜK BİR KOLAYLIK SAĞLADI.
Son düzenleme: