Vine Videoları ile İyi İş Çıkartmak

Forumda 1-2 tane konuda görmüştüm nasıl indirildiğini. Telefona kayıt edemiyorum derken?

Emre cep telefonuma vinenin uygulamasını kurdum en güncel videoları burdan izliyebiliyorum.Fakat bu izledigim videoları telefonun hafızasına indirebilsem ordan youtube atacagım.Sen sanırım zaten youtube yüklenen vine videoları alıp derliyorsun.

Emre cep telefonuma vinenin uygulamasını kurdum en güncel videoları burdan izliyebiliyorum.Fakat bu izledigim videoları telefonun hafızasına indirebilsem ordan youtube atacagım.Sen sanırım zaten youtube yüklenen vine videoları alıp derliyorsun.

Ben Vine işi ile uğraşmıyorum. Fakat bu işi araştırırım. Telefonun markasını da söyle yardımcı olmaya çalışayım.

hocam o iş en mantıklı vine daki kişilerin tiwttter hesaplarını bulup ordan video linkini alıp indirme yampaktır.Ama tabi ugraşmaya ne kadar değer tartışılır bence

oldu vine yapanlarda millete bırakıcak :) telif hakkıı basıyorlardır rahat olun .

oldu vine yapanlarda millete bırakıcak :) telif hakkıı basıyorlardır rahat olun .

Senin mantığına göre gidersek hiçbir video koymamaız lazım:D Haber kanallarının videoları bile youtube ta çok nadiren telif yiyor. Bunlar şans işi biraz.
Herşey de telif yedim ama vine da daha yemedim :) Birleştire birleştire yapın ama düz değil. Introda olursa daha iyi olur.

Videoları birleştirmeye gerek yok. :D Komik olunca adam 10 kere tekrarlıyor tekrarlayınca da reklam altta gözüküyor video boyunca. :D

Videoları birleştirmeye gerek yok. :D Komik olunca adam 10 kere tekrarlıyor tekrarlayınca da reklam altta gözüküyor video boyunca. :D

Emre sana ne soracağım hacı bak. Abimin bir teli var Windows 8 falan yüklü Lumia mı ne galiba öyle bir şey Android değil ama buna VİNE iner mi dün denedim ve beceremedim. :)

5 Gün önce koyduğum video anasayfada çıktı ve 35$ gibi bir geliri oldu. Bence vine videolarını birleştirerek paylaşın ve minimum 1 dakika olsun ;)

Arkadaşlar bence sizde böyle bir şey yapın. Çok bir şey gerektirmiyor. Farklı diller deki şeyleri söylüyorsunuz sonra bizim dile gelince abartıyorsunuz. Bu iş çok güzel tutarda partner kanal olursanız takipçinizde artar parayı da kırarsınız. :D
Bu çocuğu aralıksız 30 defa dinlemişimdir. :D

Selamın Aleyküm

Farklı Dillerde Selam Vermek - YouTube

Torbacı :D

Her Dilde Tütün Mamulleri Tedarikçisi - YouTube

Katılıyorum.kendimiz videolar çekip hazırlarsak daha güzel ve devamlı kazanç olur.Kanallarımızda kapanmaz ,başımız ağrımaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri