Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O iş öyle olmuyor işte arkadaşım![]()
Vine videoları demek güncel kanal demek, 2-3 ay daha rahat götürür
Telif hakkı derdi olmaması demek,
Güncel abone bırakması ve kanalın ismini değiştirip büyük bi kitle tutturursan ilerlemek demek,
Bunların toplamında güzel bi youtube kanalı daha katabilirim kendime.
her şey o 7 sn den ibaret değil ki bunun sağ tarafta çıkan reklamı Video öncesi reklamı var.
Evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi vine adresindeki videoları indirmek için ya da vine'ın twitter üzerinden olan videolarını indirmek için hangi programı kullanabiliriz ?
Zaten 7 saniyelik video. Adsense reklamları 10 uncu saniyede çıktığına göre 7 saniyelik videonun en sonunda çıkması gerekiyo.
Videonun en sonunda çıkan reklama kim tıklasın dostum ?![]()
bende bu mantıkla düşündüm 5 ay önce açacaktım açmadım kazandırmaz dedim 3 4 ay önce acılan kanalların 100 200 k abonesı olduğunu görunce pişman oldum ..
hangisi mesela
https://www.youtube.com/user/VineCompilations daha cok var ama sımdı sorunca direk bunu buldum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.