Vine videoları reklam sorunu

Sessizvesakin

Kayıtlı Üye
Vine videoları yukledim ama şöyle bir sorun var reklamlar videonun bitiminde çıkıyor süre sıkıntısı var yani.acaba bu reklamları videonun 1.saniyesinde çıkartabilirmiyim?

6-7 tane vine videosunu 1 videoda birleştir

Olsun hocam siz yinede yükleyin videoyu tıklayan yinede tıklar ama daha çok kazanmak istiyorsanız en iyi top 10 vine video gibi birleştirirsiniz biraz uğraş gerektiriyor buda :)

Video komik ise 5-6 kere tekrarlıyorsun 5-6 kere tılayınca da reklam ekranda kalıyor hep. :D

Dostum vine videolarında yapcağın şey örneğin 10 tane 7 sn'lik vine yükledikten sonra bu 10'nu birleştirip karışık vine (11.) olarak yayınlayacaksın. Kanal ayarlarındanda son yüklenen video gösterilsin diyeceksin tüm videolarda. 10 tane 7 sn'lik vine sana yüksek abone, izlenme ve az tık kazandırırken 11. olan karışıkta yüksek para ve izlenme kazandırır. Ayrıca tek grupta hepsine oynatma listesi oluşturmayı da unutma. Ben bu şekilde gayet güzel kazanıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri