VINN alan varmı?

DeftoneS

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar tahaddütsüz vın alabilir miyim? Detaylı bilgisi olan paylaşabilir mi?

not: Turkcell vınn

Bir de şu cihaz 99 tl ve tam açıklaması yok sim kart takıp kullanabilecek miyim? Daha önce vınn almadım ve size sormak istedim. Belki alan olmuştur. PM PLS Turkcell VINN

ben vinn wifi kullanıyorum. içinde sim kart var ip den giris yapıp sms gönderip alabiliyorsun. Vınn neden istediğiniz çok önemli zira kota büyük problem. Bunun yerine akıllı telefonunuz varsa kendi internet paketinizi yükseltin hotspot olarak kullanın daha ucuza gelecektir.

ben aldım hocam sınırsız 15 gb bitince adil kullanım kotasına giriyor. satın alırken adil kullanım kotasından sonraki hızı 16 gb diye yalan söyleyip sattılar 15 gb kotayı 1 günde bitirdim. hız 128 kb'a düştü şimdi geri iade ettim bana 300 lira gibi bir fatura kestiler. onları hatası olduğunu anlattım ama kabul etmediler müşteri hizmetlerine başvurmamı söylediler. müşteri hizmetlerini aradığımda da aldığım yerden halletmemi söylediler. kısaca herkes topu birbirine atıyor. sen benim durumuma düşme diye yazdım bunları. ama eğer telefonda kullanıcaksan 15 gb bana yeter diyorsan alabilirsin. taahhüt 12 ay. vınn wifi diye küçük bir cihaz var onun içine verdikleri sim kartı takıp kullanabiliyorsun ama 15 gbı geçersen hızın acayip düşer sitelere bile giremezsin tekrar tekrar uyarayım. bende bu ürünü nasıl geri iade edeceğimi kara kara düşünüyorum. bilgisi olan yardım ederse çok iyi olur.

ben aldım hocam sınırsız 15 gb bitince adil kullanım kotasına giriyor. satın alırken adil kullanım kotasından sonraki hızı 16 gb diye yalan söyleyip sattılar 15 gb kotayı 1 günde bitirdim. hız 128 kb'a düştü şimdi geri iade ettim bana 300 lira gibi bir fatura kestiler. onları hatası olduğunu anlattım ama kabul etmediler müşteri hizmetlerine başvurmamı söylediler. müşteri hizmetlerini aradığımda da aldığım yerden halletmemi söylediler. kısaca herkes topu birbirine atıyor. sen benim durumuma düşme diye yazdım bunları. ama eğer telefonda kullanıcaksan 15 gb bana yeter diyorsan alabilirsin. taahhüt 12 ay. vınn wifi diye küçük bir cihaz var onun içine verdikleri sim kartı takıp kullanabiliyorsun ama 15 gbı geçersen hızın acayip düşer sitelere bile giremezsin tekrar tekrar uyarayım. bende bu ürünü nasıl geri iade edeceğimi kara kara düşünüyorum. bilgisi olan yardım ederse çok iyi olur.

Tahaddütsüz satın alabilme şansım var mı? Abim superonline almıştı tam hatırlamıyorum taadütsüz almıştı kendine özel hat ttnet de olabilir normalde paket 44 tlydi abim 75 tl ödüyordu tahaddütsüz olarak.

bende epeydir vınn kullanıyorum 7gb vodofone aylık ödüyorum faturalı.

bu sim kartı telde de internet için kullanabiliyoruz mu var mı deneyen arkadaşlar tel hattımda vodafone?

Tahaddütsüz satın alabilme şansım var mı? Abim superonline almıştı tam hatırlamıyorum taadütsüz almıştı kendine özel hat ttnet de olabilir normalde paket 44 tlydi abim 75 tl ödüyordu tahaddütsüz olarak.

hocam vallahi o konuyu tam olarak bilmiyorum turkcelle gidip sorarsan yada müşteri hizmetlerini ararsan daha detaylı bilgi alırsın. ama ben sorduğumda bana sadece 12 ay sözleşmeli olarak satın alabileceğimi söylediler

Beyler vına Bısuna Extra para vermenize gerek yok mesela benim telefon 5 gb internet vardı şimdi vodafonede red 7 diye 1 tarife cıkmıs hemen ona gectim 7 gb internet 4k dakika 4k sms 70 lira yanılmıyorsam 12 ay taahhüt ile bence gayet makul ve mantıklı 1 tarife
telefonuda modem konumuna getirdinizmi pcden baglanıp internette sörf yapabilirisniz.

Beyler vına Bısuna Extra para vermenize gerek yok mesela benim telefon 5 gb internet vardı şimdi vodafonede red 7 diye 1 tarife cıkmıs hemen ona gectim 7 gb internet 4k dakika 4k sms 70 lira yanılmıyorsam 12 ay taahhüt ile bence gayet makul ve mantıklı 1 tarife
telefonuda modem konumuna getirdinizmi pcden baglanıp internette sörf yapabilirisniz.
Yuh ciddimisin ya su vadofonenin yaptigina bak ayni fiyata 2gb kullaniyom fena somuruyor bizi gerci taahhutten laynaklaniyor biz cihaz alirken alirken ancak bu vardi hemen sansimi deneyeyip arastirayim sunu sagolaain yazdigin icin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar faturalı yani tahadütlü beni bozar, 29 tlye aldım vodafone kampanyasının 45 tl gelmesi gibi..

Turkcellde günlük 1 gb internet 3 tl internet uçuyor çok hızlı 7.2 mb
İsin varsa aliyorsun yoksa almıyorsun taahhut yok faturasız karttan alabiliyorsun yani hergün alsan 30 gb internet sana 90 tlye gelir

Turkcellde günlük 1 gb internet 3 tl internet uçuyor çok hızlı 7.2 mb
İsin varsa aliyorsun yoksa almıyorsun taahhut yok faturasız karttan alabiliyorsun yani hergün alsan 30 gb internet sana 90 tlye gelir

Rayız skype verirmisin konuşalım tam istediğim şey buydu :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri