Vlog + Drone Çekimleri Tadında

sametgorgoz

Kayıtlı Üye
Genel olarak iyi ancak (iyi bir şeyden sonra mutlaka eleştiri olmalı :D ) konuşma sesiniz az. Artık mikrofon mu kullanırsınız yoksa yüksek sesle mi konuşursunuz bilmem ama bunu çözmeniz gerek cidden :) Drone da almışsınız sanırım daha da güzel olur videolar.
Gelecek videoları bekliyoruz :)

Edit: Bu arada foruma hoş geldiniz ilk konunuzmuş :)

Genel olarak iyi ancak (iyi bir şeyden sonra mutlaka eleştiri olmalı :D ) konuşma sesiniz az. Artık mikrofon mu kullanırsınız yoksa yüksek sesle mi konuşursunuz bilmem ama bunu çözmeniz gerek cidden :) Drone da almışsınız sanırım daha da güzel olur videolar.
Gelecek videoları bekliyoruz :)

Edit: Bu arada foruma hoş geldiniz ilk konunuzmuş :)

Çok teşekkürler :) evet gopro kullandığımız için mikrofonumuz eksik kaldı onuda tamamlayacağız en kısa zamanda teşekkür ederim yorum için:) güzel tespit:) forumdaki ilk konum dahada aktif olacağım zamanla :)

hoşgeldiniz gpro nuz için bi çubuk vs. bulursanız iyi olur videolarınıza baktım hep elinizin biri hava güzel durmamış başarılar.

hoşgeldiniz gpro nuz için bi çubuk vs. bulursanız iyi olur videolarınıza baktım hep elinizin biri hava güzel durmamış başarılar.

Selamlar hoşbulduk:) evet bazı bölümlerde elimde çekmek zorunda kaldık teşekkür ederm yorum için:) çözmeye çalışacağız:)

Daha aciklayici ve anlasilir olabilirdi. Ozellikle Eiffel ve champ eliysees.(champ eliysees yi ben goremedim)
Eifelin bitisigindeki kanalda bateau mouche lar var. Onlara binip paris turu yapabilirdiniz.
Yine tam karsida buyuk bir akvaryum var, bakabilirdiniz. Ozellikle geceleyin champ eliysees muthis isikli rengarek cekilebilirdi. Yine oraya yakin "moulin rouge" "rue la fayette" gidebilirdiniz. Biraz hazirliksiz bir gezi olmus galiba. Yinede ben sevdim videolarinizi. Elinize saglik.

Daha aciklayici ve anlasilir olabilirdi. Ozellikle Eiffel ve champ eliysees.(champ eliysees yi ben goremedim)
Eifelin bitisigindeki kanalda bateau mouche lar var. Onlara binip paris turu yapabilirdiniz.
Yine tam karsida buyuk bir akvaryum var, bakabilirdiniz. Ozellikle geceleyin champ eliysees muthis isikli rengarek cekilebilirdi. Yine oraya yakin "moulin rouge" "rue la fayette" gidebilirdiniz. Biraz hazirliksiz bir gezi olmus galiba. Yinede ben sevdim videolarinizi. Elinize saglik.

Teşekkür ederim yorum için :) şanzelize pekte ışıl ışıl değildi gece ondan çekmedik aslında. La fayette gittiğimizde kapanmıştı erken kapanıyormuş. Hazırlıksız yakalandık evet:) ağustos ayında gittiğimiz için doğru düzgün heryer açık değildi malesefki

Teşekkür ederim yorum için :) şanzelize pekte ışıl ışıl değildi gece ondan çekmedik aslında. La fayette gittiğimizde kapanmıştı erken kapanıyormuş. Hazırlıksız yakalandık evet:) ağustos ayında gittiğimiz için doğru düzgün heryer açık değildi malesefki

Boylede guzel olmus hocam. Onceden haberim olsaydi rehberlik yapabilirdim.

Umarim kanaliniz cok iyi yerlere gelir.

Selamlar herkese arkadaşlar.
Yeni bir kanal oluşturduk eşimle beraber ve siteye yeni üye oldum. Gerçi youtube kanalımızda yeni. Bu kanalımızda vlog çekimler , Drone çekimler , makyaj videoları , diyet ve egzersiz videoları paylaşmayı düşünüyoruz.

Aktif olarak bu siteyi kullanmak istiyorum ve yorumlarınızı bekliyorum :)

Işıltılı Sonbahar Makyajı | Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Palet ile
https://www.youtube.com/watch?v=wApz5lMZaFs
Youtuber Mikrofonu BOYA BY-M1
https://www.youtube.com/watch?v=B0uOSlvXFqo
Drone Phantom 4 Giriş​

Yeni videolarımız yayındadır :)

Hocam öncelikle biraz vlog tarzı oluşturmanız lazım. Casey'nin videolarına bakın video 10 dakika ama arada stok, iyi sesler vs. Yani 20dk yürümeyle falan çok zor. Bu 20dk içinde min 8-10 sefer stok video ve müzikle karışık videolarınız girmeliydi. Bunun yanı sıra kanal biraz karışık geldi bana, yani spor videonuz var öncesinde birçok makyaj. Kanalı erkek mi, kadın mı takip eder o durum karışık biraz.

Genel kategoriyi direk "Biz Evde Yokuz" tarzı eğlenceli çift hayatına çevirirseniz daha samimi ve kategorize takipçileriniz olur. Dolu dolu, yeni şeyler yaptığınız 6-7 dakikalık vlog bile çok daha iyi iş görebilir, başarılar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri