vmware cloud giriş sorunu

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting

Yumi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.yunusmitan.com
Arkadaşlar biliyorsunuz bu servis 3 aylık ücretsiz vds sağlıyor üye oldum mailimi telefonumu onayladım 2 saat sonra hesabım onaylandı sunucuda açtım sunucuya giriyorum açılış penceresi geliyor şifreyi giriyorum fakat bir türlü açılmıyor. şifreyi 10 larca kez denedim sunuç alamadım şuan sunuyucu silip tekrar açıyorum nedenini bilen varmı yada aynı sorunu yaşayan varmı ?

ben yaşadım aynı sorunu ticket attım ertesi gün düzelmişti sonra bir defa gene olmuştu modeme reset çekince yani kapatıp açınca düzelmişti.

ben yaşadım aynı sorunu ticket attım ertesi gün düzelmişti sonra bir defa gene olmuştu modeme reset çekince yani kapatıp açınca düzelmişti.

Ben wifi kullanıyorum bir türlü giremedim açtığım sunucuları silip tekrar açıyorum fakat sunuç çıkmıyor şifreyi yazıyorum bir türlü giriş yapamıyorum. birde donuyor biraz sendede aynı sorun varmı ?

Ben wifi kullanıyorum bir türlü giremedim açtığım sunucuları silip tekrar açıyorum fakat sunuç çıkmıyor şifreyi yazıyorum bir türlü giriş yapamıyorum. birde donuyor biraz sendede aynı sorun varmı ?

donma bazen oluyor.söyle diyim chormeden girersem video bile izliyorum.normal uzak masaüstü ile bağlandığımda kasıyor.An itibarıyla kontrol ettim bende sorun yok

aynı sorun bended var 1 hafta önce aldım şifreyi defalarca denedim olmuyor

aynı sorun bended var 1 hafta önce aldım şifreyi defalarca denedim olmuyor

admin şifresi yazıyor onuda girdim fakat yine olmadı anlamadım gitti şimdi servis hizmetide yabancı iletişimde geçemiyorum.

---------- Mesaj saat 22:56:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:54:43 civarında gönderildi. ----------

donma bazen oluyor.söyle diyim chormeden girersem video bile izliyorum.normal uzak masaüstü ile bağlandığımda kasıyor.An itibarıyla kontrol ettim bende sorun yok

hızı ne kadar peki ? zamanla yavaşlıyormu ?

admin şifresi yazıyor onuda girdim fakat yine olmadı anlamadım gitti şimdi servis hizmetide yabancı iletişimde geçemiyorum.

üye olduğun maile gir ordaki maile aynen söyle yaz:

i cant login my account, can you please fix my problem

ben öyle yapmıştım çabuk dönmüşlerdi

---------- Mesaj saat 22:56:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:54:43 civarında gönderildi. ----------

hızı ne kadar peki ? zamanla yavaşlıyormu ?

hızda hiç sorun yok, mozillayı açınca kasıyor biraz, diğer yerlerde evdeki pc gibi

yav biriniz yardım edin bizde yapalım :D şifteyi defalarca deniom yanlış diyor

bende mail attım

beklemekten başka çare yok artık :)

---------- Mesaj saat 23:55:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:20:04 civarında gönderildi. ----------

sisteme girebildim fakat şimdi internet yok internet ayarlarını nasıl halledebilirim ?

beklemekten başka çare yok artık :)

---------- Mesaj saat 23:55:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:20:04 civarında gönderildi. ----------

sisteme girebildim fakat şimdi internet yok internet ayarlarını nasıl halledebilirim ?

13007d1316092034-soguk-su.jpg

bendede aynı durum var ınternet yok ınternet sorununu nasıl çözebılırız.

Çok sorun oluyor vmvare.comun sitesinden girerken teamviewer kurun sunucuya kendi pcnizdende oraya bağlanın ben öyle yapıyorum siteyle bir alakam yok :) Birde internet sabit ip vermediğiizde gelmez. :)

Bu vps ile sorunsuz giriyorum 2gündür giriş yapamıyorum.siteden giriş yapmaya çalıştığımdada şifre yanlış diyor.bilgisi olan varmı durum hakkında

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri