vmware cloud giriş sorunu

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting
Bu sabah başladı bende de sorun. Vps vb herşey düzgün çalışıyor. Kendi pc mi ve modemi resetledim düzeldi. Daha doğrusu kendi pc mi resetledim o zaman düzeldi.

Yeni üye alımını durdurmuşlar zaten ama bu kadar güzel ve hızlı başka bir yer görmedim açıkcası. Hızı ve 3 ay ücretsiz olması iyi.

Bu sabah başladı bende de sorun. Vps vb herşey düzgün çalışıyor. Kendi pc mi ve modemi resetledim düzeldi. Daha doğrusu kendi pc mi resetledim o zaman düzeldi.

Yeni üye alımını durdurmuşlar zaten ama bu kadar güzel ve hızlı başka bir yer görmedim açıkcası. Hızı ve 3 ay ücretsiz olması iyi.

hızı bana düşük geldi speed testten test ettim saniyede 50 mb ama indirirken saniyede 500 1 mb arası indiriyor gece kullandım saniyede 60 mb oldu hızı gün içinde herkes kullandığı için biraz yavaş birde sistem donuyo onu düzeltebilirsek sorun kalmaz.

hızı bana düşük geldi speed testten test ettim saniyede 50 mb ama indirirken saniyede 500 1 mb arası indiriyor gece kullandım saniyede 60 mb oldu hızı gün içinde herkes kullandığı için biraz yavaş birde sistem donuyo onu düzeltebilirsek sorun kalmaz.
Dün gece hız testi yaptım 110 megabayt saniye de indirme gösterdi upload ise 30-40 arası ama bu değişiyor tabiki. Gün içinde ortalama saniyede 3-4-5 arası indiriyor. İdm vb kullanırsanız daha hızlı ama ben muslera hocanın programını kullanıyorum.

Bende hiç donmuyor şu ana kadar hiç donmadı. Ben uzaktan masaüstü ile bağlanıyorum. Tarayıcı olarak firefox kullanıyorum. Chrome el sürmüyorum bile. Firefox biraz kasıyor gibi ama bence stabil çalışıyor.

Sistem nasıl donuyor?

Dün gece hız testi yaptım 110 megabayt saniye de indirme gösterdi upload ise 30-40 arası ama bu değişiyor tabiki. Gün içinde ortalama saniyede 3-4-5 arası indiriyor. İdm vb kullanırsanız daha hızlı ama ben muslera hocanın programını kullanıyorum.

Bende hiç donmuyor şu ana kadar hiç donmadı. Ben uzaktan masaüstü ile bağlanıyorum. Tarayıcı olarak firefox kullanıyorum. Chrome el sürmüyorum bile. Firefox biraz kasıyor gibi ama bence stabil çalışıyor.

Sistem nasıl donuyor?

donma değilde donma gibi bişi oluyorya birde uzaktan masaüstü ile bağlanamadım denedim olmadı.

donma değilde donma gibi bişi oluyorya birde uzaktan masaüstü ile bağlanamadım denedim olmadı.
Arada 1 saniye vb oluyor video yükleme ekranında vb sekmelerde geçerken normal bir durum.

Vps panelinde uzaktan bağlantı için şifre var. Vps ye giriş bilgileriniz dışında Administrator şifresi var. İp adresi ile uzaktan bağlantı çok basit.

yapamadım ben bu uzaktan bağlantıyı ip numarasını giriyorum uyarı geliyor olmuyor team wieverden yardımcı olurmusun ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri