Vodafone Adsl İnternet Pişmanlıktır

Bu aralar TTNET fena canımı sıkıyor. Bu ay sözleşme bitiyor vodafoneu mu denesem acaba dedim de çok şikayet var. Gerçi her yerde aynı olmayabilir. Süperonline için de çok şey okumuştum hızı 50 mbitin altına düşmedi hiç.

Bu arada şunu düzeltmem gerekiyor 15 mbit var ama hiç 5mb görmedim diyen arkadaş var zaten 15 mbit = 1,875 mb'a karşılık geliyor max görülecek hız bu, bunun üstüne çıkmaz. Süperonline 50 mbit iken ortalama 5 mb civarı bir hız sağlıyor bize.

2 ay önce vodafone süper net 60 mbit download 4 mbit upload olan pakete geçtim.Abone olana kadar 15 gün civarı geçti.Nedeni çağrı merkezinin beceriksizliği.Taşeron bir çağrı merkezi var vodafone ait değil adamlara diyorum ki sözleşmem nerde kargo yola çıktı mı hayır deniliyor 1 saat sonra kargocu geliyor evrakları imzalıyorum neyse modem göndrecekler soruyorum evrakları 2 gün önce teslim ettim modem nerde diye daha evrağınız bize ulaşmadı ulaşınca modemi kargoya vericez diyorlar.En sonunda sinirlendim BTK şikayet ettim.Sabah 9 civarı şikayetim onaylandı saat öğlen 1 gibi kargoya verilemeyen modemi Teknofix den bir eleman getirdi kurdu interneti verdi.Sordum neden böyle gecikiyor diye, vodafone adsl,fiber birimi henüz yeni tam sistemi oturtamadıkları için böyle dedi.

Alacak olan arkadaşlar 15 gün minumum beklerlerse internet bağlanıyor.Hızda sorun yok net 51 mbit download 4 mbit upload alıyorum.Düşme yavaşlama yok.

Mobil olarak gönderildi.

4 yıldır süperonline kullanıcısıyım temmuzda yenilemem lazım vodafone katlayan süpernet tarifesini düşünüyorum ama vodafone ev netinde nasıl hala sıkıntılı mı tavsiye verecek var mı geçmelimiyim yoksa süperonline dan devam mı etmeli ?

Vodafone mu, Türksat uydunetmi diye ikilemde kalmıştım. 25 megabit Uyduneti seçtim, doğru seçim yapmışım. Hız 23-24 megabitten aşağı düşmedi hiç, 4 aydır tek bir kopma dahi yok. Binasında tesisat bulunanlara tavsiye ederim. 2 yıl Kampanyalı fiyatı aylık 50 TL

2 Aydır Vodafone adsl kullanıyorum 16 mbs forumdaki arkadaş aracılığı ile geçtim kesilme yaşamadım şu ana kadar ve hız akk yi geçmediğim sürece 13-14-15 arasında oynuyor.Bulunan lokasyonun altyapısına bağlı galiba bu hız kesilme...

2 Aydır Vodafone adsl kullanıyorum 16 mbs forumdaki arkadaş aracılığı ile geçtim kesilme yaşamadım şu ana kadar ve hız akk yi geçmediğim sürece 13-14-15 arasında oynuyor.Bulunan lokasyonun altyapısına bağlı galiba bu hız kesilme...

olabilir ben süperonline da akk geçmediğim sürece hız düşmesi kesilmesi yaşamadım acaba vodafoneda da aynı şekilde mi devam eder

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri