Vodafone internet paketindeki üçkağıtçılık

maho17

Yasaklanmış
Vodafone forumda yazdığım konu arkadaşlar sizlerden de yorum bekliyorum .
" Günlük cepnet paketi satın aldım 23:49 da bana mesaj geldi 23:59:59 a kadar kullabilirsin diye bende bunu 24 saat sandığım için satın aldım sitelerinde böyle bir ibare yer almıyor 10dklık paket satın alırsınız bu saatlerde abone olursanız diye. neyse . ben zaten neti kullanmadım saat gece 12 yi 5 dk geçtikten sonra 2 dk lık girip çıktım 1.5mb harcamışım 11tl kesinti yaptılar .

hemen müşteri hizmetlerini arayıp derdimi anlattım bana 10dklık paket aldığımı beyan ettiler bende esaslarda yazan cümleyi aynı şekilde ilettim hala adam 10dklık paket aldın bu paket günübirlik diyor.

Buna zaman kadar olan herşeye tamam dedim diyelim

aşağıdaki resime bakıp okuyun esaslarda işaretlediğim yerde smsm geldikten sonra 24 saat geçerlidir yazıyor peki madem günübirlik neden 24 saat geçerlidir yazıyor eğer 24 saat geçerliyse neden benden 11tl kesinti yaptınız hırsızlar hemen o parayı iade edin

buyrun bu kanıt resimi
ZLYbba.png

vodafone.com.tr de yer alan ibare

açıklama bekliyorum sizden ."

gözümden kaçan birşey mi var acaba diyip oyuzden buraya konu açtım önemli olan 11 tl değil ama sonuçta benim paramı haksız olarak kazandılar . ne yapmam gerekiyor iade için

gsm şirketlerinin hepsi üçkağıtçı ama Vodafone nedense sürekli şampiyon olmak istiyor,bu kadar adi firma görmedim

aynen oyle hakkımı arıcam ama yani büyük kurum filan dinlemicem yani sizce haksız olduğum bi yer varmı

vodefone sitesinden giriş yap ordan iletişime geç benim facebook paketim olmasına rağmen tl gitmiştim mesaj attım aradılar 3 kere açmadım sonra paketi yenilediler

vodafone forum konu açtım adamlar konuyu siliyorlar başlığını değiştiriyorlar tam bir komedi :)

Hocam kesinlikle haklısın.Ben Avea kullanıyorum aldığın günün ertesine atıyor.Bu resmen komedi

Arkadaş Türkcelle giriyon reklam yolliyor 49 liralık fatura 180 lira oluyor.
Avea kullanıyorsun 4gb internet her yöne 4000 dakka. ayda 100 mb internet 200 dakka ancak harcayabiliyoruz (Çünkü ÇEKMİYOR)
Vodafone Kullanıyoruz Paramızı Çaliyor
PEKİ BİZ NE KULLANALIM ? TELSİZ Mİ ?

:D tesliz ücretide alıyorlar birde 1.75 kuruş para yetmiyor onlara :D

Arkadaş Türkcelle giriyon reklam yolliyor 49 liralık fatura 180 lira oluyor.
Avea kullanıyorsun 4gb internet her yöne 4000 dakka. ayda 100 mb internet 200 dakka ancak harcayabiliyoruz (Çünkü ÇEKMİYOR)
Vodafone Kullanıyoruz Paramızı Çaliyor
PEKİ BİZ NE KULLANALIM ? TELSİZ Mİ ?

valla çekmeme olayı turkcell de vodafoneda da oluyor yeri geldiğinde,avea kullanıyorum 3 senedir hiç öyle çekim sıkıntısı yaşamadım interneti de gayet hızlı bence

Tuketici haklarini bir arayin derim

Telefondan gönderildi...

ara müşteri hizmetlerini anlat, forumla falan niye uğraşıyorsun ?_

müşteri hizmetlerini aradım paketiniz 10dklık diyorlar şikayet vara yazdım bekliyorum şimdide bayiye gidicem :)

şikayetvar.com a şikayet konusu aç ücret iadesini yaparlar ;). Denendi.

senden alıp bana veriyorlar demekki 2 gün önce günlük ek 250 mb yaptım şuan hala kullanıyorum :D

sondan 3. madde seni haksız duruma düşürür. Eğer yasal bir adım atacaksan. Normalde haklısın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri