Vodafone internet paketindeki üçkağıtçılık

geçenlerde kredi kartım kapanmış neden diye aradım m.hizmetlerini 120 lira borcunuz var dedi,dalga mı geçiyorsunuz hesap kesim ayın 24ü ben 25inde tüm borcu yatırdım dedim,doğru yatırmışsınız ama hesap kesim olmamış neden diye sordum hafta sonuymuş pazartesi yatırsam oluyormuş :eek:

şimdi kardeşim Türkiye de haydutlar aslında büyük firmalar senin gibi 1500 kişi aynı duruma düşse eder 16500 tl,benim gibi 10000 kişi 20 lira faiz ödese eder 200000 tl bunların 10u ses çıkarsa,gerisi ses etmese cebe cukka hakkını ara bırakma kimseye...

valla çekmeme olayı turkcell de vodafoneda da oluyor yeri geldiğinde,avea kullanıyorum 3 senedir hiç öyle çekim sıkıntısı yaşamadım interneti de gayet hızlı bence

İnan avea çekmiyor vodafone Türkcell full şebeke olan yerde aveya can çekişiyor kaldıkı konuşmalarda kesintili gidiyor ses.

Avea'dan Vodafone'a geçecektim bir kez daha düşüneyim en iyisi. Öyle şey mi olur, sen gece günlük paket alacaksın paketin gün sonunda sıfırlanacak. Ya paket alımını günün bitmesine birkaç saat kala kapatacaksın ya da satmayacaksın öyle paket.

4 yıl kadar turkcell kullandım bunun 2 yıl kadarı faturalı olarak kullandım ve pletium üyesiydim yani özel müşteri. tek avantajı müşteri hizmetlerini anında arayabiliyor ve sorunumu çözebiliyordum başka bir avantajı yoktu açıkçası. ama heryerde şebeke çekiyordu. 1 yıl kadardırda vodafone kullanıyorum. memnunum açıkçası. ama şöyleki her ay kabarık fatura yolluyorlar. paket ücreti 55 lira fakat her ay 60 tan aşaya ödediğimi hatırlamam. geçen ay 63 ödedim. böyle ufak miktarlarla parayı iyi cep ediyorlar.

Turkcellde de ucuz tarife yokki be kardeşim. Vodofoneda her yöne 300,vodofone içi 3000 bin, 3000 sms, 1gb internet 30 tl. Duran tarife parasını aşmıyo. Varmı çekim gücü iyi olupta bu kadar ucuza alabilecegimiz başka operatör varsa daha ucuza hemen değiştireyim.

Turkcellde de ucuz tarife yokki be kardeşim. Vodofoneda her yöne 300,vodofone içi 3000 bin, 3000 sms, 1gb internet 30 tl. Duran tarife parasını aşmıyo. Varmı çekim gücü iyi olupta bu kadar ucuza alabilecegimiz başka operatör varsa daha ucuza hemen değiştireyim.

pttcell :D

Her yöne 1200 DK Her yöne 2000 SMS Tarife içi olanlarla Sınırsız konuşma 5 GB internet 39 TL kullanıyorum. Aveadan Şuan Gayet memnunum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri