Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben kullanıyorumda senin ttnetten supernetten şikayetin nedir?
Ben yalın internet kullanıyorum bu arada
Bildiğim kadarıyla Vodafone sadece fiber altyapısı olan yere bağlanabiliyor. Superonline şikayetin nedir?
Bildiğim kadarıyla Vodafone sadece fiber altyapısı olan yere bağlanabiliyor. Superonline şikayetin nedir?
Hocam benimkisi 16Mbps 50Gb Akn
---------- Spam Engelliyici 00:22 ---------- Önceki Mesaj 00:21 ----------
Yok hocam fiberle alakası yok bizimkisi yeni yerleşim yeri, telekom hattı çekti ertesi gün ben başvurup aldım[emoji4]
suan yarin fatura gunu diye internetimde kopukluk var zirt pirt gidip geliyor
cekmeyi dusunuyorumda speedtest screenshot atarmsnz rica etsem ?
Hocam o kopup geri gelmeler genelde modemden kaynaklı oluyor. Ben 2 ay çektim o sorunları TTNet'de. Modem, bazen bağlantı kalitesini kaldırmıyor. Her ne kadar 300 mbps/s destekli yazsalar da yüksek paketleme de modemin işlemcisi kitleniyor.
Mümkün değil hoca[emoji4] ben erzurumdayım bursadaki eve aldık net[emoji4]
39 ödüyorum bu arada birde türknete bak derim
Ben 2 hafta önce başvurdum hala modem gelecek diye bekliyorum. Arayıp sormuyorum da artık ne zaman gelirse. 10 gün oldu modem yola çıktı mesajı geleli hala gelecek. 60Mbps 240GB AKK li olanı aldım.
Var soruyolar zaten
Hocam turktelekom altyapısından hizmet alıcaksınız. Yoğunluk ve port farklılık gösterebilir bu nedenle 1 tık daha iyi hizmet alabilirsiniz
Buaraada Turknet Fiberi Kaldirmis oyle dedi yetkili kisi
hocam 1 tik 1tikdir yani oda iyidir .de iste kullanan varsa bi bakalim iyise cekelim kurtulalim su izdiraptan . yurtdisinda her yerde 100 mpbs diyorlar 110-120 veriyolar burda ise 50 derler 30 veririler.
Vdsl desteğiniz varsa geçin
Hiper den bahsediyorsaniz var evin santral kismina kadar fiber var sonrasi bakir . dediginiz bumu ?
Aynen hocam geç o zaman vodafone a kafan rahat olsun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.