Volkan ŞEN' e yapılan hareketi kınıyoruz

Ya adam gibi transfer yapmıyorlar.
Volkan kimya?
Hep TR'deki sorunlu oyuncular, beş para etmez oyuncular TS'de.
Gönderin hepsini, başta Volkan.

Başkanın tek iyi icraatı bu olcak.
Başkada birşey yaptığı yok, Sadri gibi oda boş beleş konuşuyor.
Bir icraatını görmedik.

Adam gibi Başkan gelsin takımın başına.

Trabzonda en büyük sıkıntı maalesef taraftardır.Taraftar futbolcularda aşırı baskı oluşturmakta bu da futbolcularda öz güven eksikliğine sebep olmaktadır.Bir futbolcu top ayağına geldiğinde eli kolu titreyip "Ne yapacağım şimdi?" diyorsa içinden o futbolcudan verim alamazsın.Avrupa'da futbolcu aptalca bir hareket denese de seyirciler korkunç şekilde alkışlamaktadır.Bu da özgüveni ve futbolcunun sahada bir şeyler deneyebilmesinin önünü açar.Şöyle düşünün, şimdi ben öğretmenim ve öğrencilerimi yanlış cevaplarında azarlasam, hakaret etsem, baskı oluştursam; o öğrencinin kendine güveni, yeni düşünceler üretmesi ve bunları cesaretle paylaşabilmesi düşünülebilir mi?

Trabzonda en büyük sıkıntı maalesef taraftardır.Taraftar futbolcularda aşırı baskı oluşturmakta bu da futbolcularda öz güven eksikliğine sebep olmaktadır.Bir futbolcu top ayağına geldiğinde eli kolu titreyip "Ne yapacağım şimdi?" diyorsa içinden o futbolcudan verim alamazsın.Avrupa'da futbolcu aptalca bir hareket denese de seyirciler korkunç şekilde alkışlamaktadır.Bu da özgüveni ve futbolcunun sahada bir şeyler deneyebilmesinin önünü açar.Şöyle düşünün, şimdi ben öğretmenim ve öğrencilerimi yanlış cevaplarında azarlasam, hakaret etsem, baskı oluştursam; o öğrencinin kendine güveni, yeni düşünceler üretmesi ve bunları cesaretle paylaşabilmesi düşünülebilir mi?

Evet evet, TS seyircisi en ufak birşeyde küfreder vs bunları bende biliyorum.
Fakat TS'Da adam gibi transferde yapılmıyor, yani sen gidip hep onun bunun artıklarını alırsan bu ligtede Avrupada da birşey yapamazsın.
33-35 yaşındaki adamları alıp bana yıldız diye gösterirsende bir tarafımla gülerim.
TS'daki kaleci hariç Türk futbolcuların hiçbirinden birşey olmaz.
Biraz Adrian birazda Bu sene Henrike ( oda işine gelirse oynuyor ) .

Türk futbolcuların alayını satmak lazımda , saçma sapan 6+0+4 müydü neydi matematiğimde kuvvetli değil, böyle bir sistem olduğu için Çapsız Türk futbolcularla birşeyler yapmaya çalışıyoruz.
Yazık. . .
Türk furboluna yazık. . .
Sadece TS'a değil.

Bu canlı yayında ağlama olayı da moda oldu bu sıralar :P

Trabzon taraftarı deyip geçmemek lazım bu bir her takımda çıkar böyle şerefsizler. Volkan Şen'ede üzüldüm Fenerbahçe taraftarı olarak.Hiçbir futbolcuya böyle yapılmaması gerekiyor Semih bizim takımda o kadar kenarda kaldı ara ara oyuna girdi biz birşey dedik mi? Semih Şentürk'e.Trabzonun hocasına gelince bende beğenmiyorum hiç sıcakkanlı birine benzemiyor gördüğüm kadarı.Bu sezonda Beşiktaşı çok beğeniyorum forvetleri olsa iyi bir takım olabilirler kısa bir zamanda.Bugünlük futbol yorumu yeter :)

3.sınıf bir mafya İbrahim Hacıosmanoğlu gibi bir başkan nispettesi olunca taraftarlarını da suçlamamak lazım. Bu adamla trabzon isterse bölgesel lige düşsün hakdır ve çok sevinirim. trabzonspor iflas etmiştir ama erdoğan bayraktar denilen şahsiyet hep sahip çıkmıştır. Bu bakan (nasıl bir bakansa artık ??) zamanında çok ince ayarlı bir çalışma yapıyoruz demiştir (trabzonsporun kupası için)kaldı ki 3.sınıf mafya ts başkanı mitinglerde ordan oraya koşmaktadır çaresiz bir şekilde. Trabzonsporun iflasını hala açıklanmamıştır + bu iflasa rağmen transferler yapılmıştır. Bu para nereden geldi iflas eden bir klübe ? Futbola siyaset sokan da bu klübtür. 3.sınıf bir mafya nispettesi oldukça başınızda daha çok işler gelir. işimize gelir devam edin.

3.sınıf bir mafya İbrahim Hacıosmanoğlu gibi bir başkan nispettesi olunca taraftarlarını da suçlamamak lazım. Bu adamla trabzon isterse bölgesel lige düşsün hakdır ve çok sevinirim. trabzonspor iflas etmiştir ama erdoğan bayraktar denilen şahsiyet hep sahip çıkmıştır. Bu bakan (nasıl bir bakansa artık ??) zamanında çok ince ayarlı bir çalışma yapıyoruz demiştir (trabzonsporun kupası için)kaldı ki 3.sınıf mafya ts başkanı mitinglerde ordan oraya koşmaktadır çaresiz bir şekilde. Trabzonsporun iflasını hala açıklanmamıştır + bu iflasa rağmen transferler yapılmıştır. Bu para nereden geldi iflas eden bir klübe ? Futbola siyaset sokan da bu klübtür. 3.sınıf bir mafya nispettesi oldukça başınızda daha çok işler gelir. işimize gelir devam edin.
iflas falan etmedik olurda külüp o duruma duserse elini tasın altına koyacak trabzonlu iş adamları her zaman mevcuttur
ayrıca siyaset sayensınde olusturulan bi federasyon ve başbakanın elinde olan bir kupayı sadri sener in yontemiyle almamızı beklemıyorsun heralde ?
fenerbahce nın lobisi sayesınde basbakanında fenerbahcelı olusu da buna etken bir gecede bdp harıc tum partilerin ortak gorusuyle sıke yasası degıstı .
trabzonlular olarak utandık . bizi destekleyen tek parti bdp cıktı peh .
sonra anladıkki oyun bizim oynadıgımız gıbı degılmıs . oyunun kuralları farklıymıs... fenerin oynadığı gibiymıs . millet 2 lıge duser dedı adamlar uefa yarı fınal oynadı .

bizim baskanda oyunu kuralına gore oynuyor hepsi bu .
3. sınıf mafya demişsin . dinsizin hakkından imansız gelir diye bi laf var .
böyle lige böyle düzene böyle federasyona böyle baskan .

o taraftarlar açıklama yapmış, okuyunda gülün...

Kesinlikle küfür etmediklerini söyleyen taraftarlardan İsmet Bekar, “Niye küfür ediyorsun? Niye adam gibi top oynamıyorsun? Taraftarla senin ne işin var?" diyerek Volkan'a tepki gösterdiklerini söyledi.

Trabzonspor’un dün akşam Çaykur Rizespor ile oynadığı ve 2 –1 kazandığı lig maçının 43. dakikasında Volkan Şen’e küfür ederek futbolcunun sahayı ağlayarak terk etmesine neden olduğu iddia edilen iki kardeş taraftar Tayfun ve İsmet Bekar, suçlamaları kabul etmediler.

Dün gece gözaltına alınan ve ifade vermelerinin ardından da serbest bırakılan taraftarlardan Tayfun Bekar, DHA'ya açıklamalarda bulundu. Volkan Şen’in sadece ortaya koyduğu futbola tepki gösterdiklerini belirten Bekar, “ Yediğimiz golden sonra bulunduğumuz tribüne en yakın olan futbolcu Volkan Şen’di. Gol yenilen pozisyona da çok uzaktı. Bunun için tepki göstermek istedik. ‘Güzel futbol oyna’ gibi birşeyler söyledim. Volkan’da dönerek Trabzonspor taraftarlarına küfretti. Ondan sonra taraftar arasında tartışma yaşandı. Volkan ağlayarak sahayı terk etti, bizi de polisler alıp karakola götürdü" dedi.

“TARAFTARLARDAN TEPKİ GÖRMEDİK"

Tayfun Bekar, bordo mavili ekibe yıllardır her fırsatta destek verdiklerini vurgulayarak, “Bu takımın taraftarı ve hayranı olarak böyle bir olayla anılmak beni çok üzdü. Kesinlikle küfür etmedim. Şu an içinde bulunduğumuz durum anlatılacak gibi değil. Karakolda sanki suçluymuş gibi bulunmak beni çok üzdü. Olay sonrası ertesi gün kalktığımda insanların bana tepki vereceğini düşünüyordum, tedirgindim. Ama böyle bir şey olmadı. Sokaktaki insanlar, ‘Allah senden razı olsun. Volkan’ın dışarı çıkmasına neden oldun, onun yerine girenler takıma 3 puanı getirdi’ dediler. Kötü söz söyleyecek bir insan değilim. Eğer öyle bir şey olsa bile gereğini yaparak çiçeğimle gidip özür dilemesini de bilirim" diye konuştu.

İSMET BEKAR: “HAYATIMIZDA İLK KEZ KARAKOL YÜZÜ GÖRDÜK"

Taraftarlardan İsmet Bekar da bugüne kadar gittikleri maçlarda hiçbir gerginlik yaşamadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

“Yıllardır kombinemizle takımımızı desteklemek için tribündeki yerimizi alıyoruz. Maça gittiğimizde hiçbir zaman gerginlik yaratmadık. Volkan'ın o anda taraftara dönüp tepki vermesini hoş bulmadık. Volkan Şen’e, ‘Niye küfür ediyorsun? Niye adam gibi top oynamıyorsun? Taraftarla senin ne işin var?' gibi tepkiler verdik. Daha sonra da bizi yanlış anlayan bir grup taraftar bize doğru yöneldi. Orada da taraftarları yatıştırmaya çalıştık, özür diledik. Hayatımızda ilk kez karakol yüzü gördük. Ama mutluyuz, çünkü takım 3 puanı aldı. Eğer bir yanlışımız varsa yine de tüm Trabzon halkı ve Trabzonspor taraftarından özür diliyoruz. Gerekirse tesislere çiçeğimizle gidip tüm futbolculardan ve başkanımızdan özür dileriz."

Kaynak: Milliyet.com.tr

volkana yapılan bu ayıbı kim savunuyorsa ben o insanın insan olduğundan şüphe duyarım arkadaş... bazı sitelerde forumlarda görüyorumda küfürü doğal olarak karşılıyanların sayısı hiçte az değil... bu zihniyetle Türkiye de futbolun gelişmesi imkansız... volkan profosyonel futbolcu olabilir ama insan olduğu gerçeğini kimse değiştiremez. o futbolcunun yerine trabzonspor başkanı kendini koysun ondan sonra volkan hakkında karar versin...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri