Merhabalar VOUStudios'da yaklaşık 2 haftadır bir özgün kanalım var exclusive partnership olarak bir mail aldım %90 kar oranı ve istediğim zaman çıkma şartları sağlanınca kabul ettim. Dashboard gönderildi bana fakat şöyle bir karışıklık var dashboardı bana gönderen Kensho Network diye başka bir firma ScaleLab'ın hubu neyse gönderdikleri dashboarda girdim kanalım gözüküyor fakat bu dashboarda hem bu hub Kensho'nun sitesinden girebiliyorum hem VOUStudios loginden hemde ScaleLab'dan fakat dashboard Kensho'nun gibi gözüküyor yeni kanal ekleye channel supporta tıkladığımda kensho'nun mail adresi ve Kensho'yu anlatan şeyler çıkıyor karşıma. Ama kanalıma davetiyeyi gönderen ve kanalımın kabul edildiğini bildiren firma VOUStudios ve ytdede kanalım VOU'ya bağlı böyle bir durum var biraz uzun oldu ama gerçekten kafam karıştı çünkü. Bu arada foruma üyeliğimi yeni onayladım yaklaşık 1 yıldır üyeydim fakat hiç konu açma ihtiyacım olmamıştı sadece takip etmek yetiyordu fakat bu vesileyle üyeliği de onaylamış oldum
[MENTION=45358]Enbiya[/MENTION] sizin hubunuz vardı galiba hocam bir bilginiz var mıdır?