VPN İle Gmail Açılması?

mikail9595

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar forumda aradım ama doğru bir bilgi bulamadım çoğu konuda tartışma çıkmış soruya gelecek olursak benim internetim hatlı turkcell ve vodafone var bunları vodemde kullanıyorum ve sürekli farklı ip vermiyor 4-5ten sonra başa dönüp aynı ipyi veriyor :( sorum şu VDSden vpn ile gmail açmak sorun yaratır mı?

Teşekkürler...

Arkadaşlar forumda aradım ama doğru bir bilgi bulamadım çoğu konuda tartışma çıkmış soruya gelecek olursak benim internetim hatlı turkcell ve vodafone var bunları vodemde kullanıyorum ve sürekli farklı ip vermiyor 4-5ten sonra başa dönüp aynı ipyi veriyor :( sorum şu VDSden vpn ile gmail açmak sorun yaratır mı?

Teşekkürler...
Kanallar kapanır hocam vpn kullanırsanız google in o kadar saf olacağını sanmam vpn kullandığınızı elbet anlayacaktır

Bence sorun olmayacaktır paralı vpn alırsan aynı vpn adresleri gelmez.

VPN kullansanda yine aynı ip yi veriyor benim bildiğim.Her vpnde bir tane ip olur diye biliyorum.Mesela nette free vpnler var hepsininde bir tane ip adresleri oluyor.Yanlışşsam düzeltin lütfen.

Teşekkürler...

Daha dun konusu vardi arkadas gunde 3 hesap olusturup 100 er tane video basiyorum sorun olmuyor dedi. Bende deneyecegim bakalim ilerleyen gnlerde kapanacak mi

Daha dun konusu vardi arkadas gunde 3 hesap olusturup 100 er tane video basiyorum sorun olmuyor dedi. Bende deneyecegim bakalim ilerleyen gnlerde kapanacak mi

Çok iyi çünkü benim açabiliceğim durumum yok ip değişmiyor rica etsem konu linki atarmısın birde acaba programın adını arkadaş verirmi?

Teşekkürler...

Teşekkürler...

ben de tukcell ve vodafone 3g modem var. ipler sürekli değişiyor aynı denk gelmiyor hiç

En iyisi TTNET Modem.Ben kolayca ıp sıfırlayabiliyrm.Hiçbir kanalımda sorun olmuyor. I LOVE YOU TTNET :D

-------
+15 DAKİKA ONAYLI KANALLAR SATILIR.

Teşekkürler...

dostum kanal kapanmalarının 3 nedeni var. Bunlardan birini yapmazsan yine kapanır.

Private internet access ucretli uyelikle ilk basladigim zamanlarda actigim uyeliklerde hep sknti yasadim. Modem resetleyip acmak daha mantikli

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri