Vps olmadan kanal kopyalama çok zor

turkeagle

Yasaklanmış
Evet dostlar vps olmadan kanal kopyalama ülkemizin upload ve download hızlarını kullanarak çok zor oluyor. Vps bilmeyen ve boşuna para vereceğini düşünen dostlar yanlış düşünüyorsunuz. Vps ciddi manada işe yarıyor bilginize...

VPS/VDS/Sunucu gerçekten işe yarıyor. Fakat VDS ve VPS'lerin ekran kartı olmaması insanı fıtık ediyor. İnsanın hızını azaltıyor. Şöyle de bir durum var bizim arkadaşlar var SuperOnline'ın Fiber İnternet bölgesindeler internet hızları 10mb - 15mb arasında gidip geliyor. Çatır çatır video indiriyor ve yüklüyorlar. :D

---

Sunucu ile ilgili bir sorum olacak. Sunucularda ekran kartı var mı? Yani video falan izleyebiliyor muyuz Sunucu'dan? ( [MENTION=1316]Alex[/MENTION] [MENTION=51]beyto33[/MENTION] sunucunuz var diye isimlerinizi yazdım. :D)

İngiltere baglantılı diye bılıyorum kardeş. 30 liraya aldım vps var. r10 forumundan almıstım (reklam yapmıyorum yanlıs anlasılmasın)

Hocam ben de almak istiyorum fakat en iyi hizmet veren hangisi bilemiyorum. Türkiye internet bağlantılı olanların eksi yönü var mı? Varsa neler?

VPS/VDS/Sunucu gerçekten işe yarıyor. Fakat VDS ve VPS'lerin ekran kartı olmaması insanı fıtık ediyor. İnsanın hızını azaltıyor. Şöyle de bir durum var bizim arkadaşlar var SuperOnline'ın Fiber İnternet bölgesindeler internet hızları 10mb - 15mb arasında gidip geliyor. Çatır çatır video indiriyor ve yüklüyorlar. :D

---

Sunucu ile ilgili bir sorum olacak. Sunucularda ekran kartı var mı? Yani video falan izleyebiliyor muyuz Sunucu'dan? ( [MENTION=1316]Alex[/MENTION] [MENTION=51]beyto33[/MENTION] sunucunuz var diye isimlerinizi yazdım. :D)

video izleyebiliyorsun vds lerde

2 aylık konuya hortlatcam ama gerçekten olmuyor . Ondan araştırma yapıyorum şöyle bir şey takıldı kafama normal bilgisayardan açtığımız kanallar VPS/VDS (Bu ikisi arasındaki farkı bilmiyorum) girersek sıkıntı olur mu ?

2 aylık konuya hortlatcam ama gerçekten olmuyor . Ondan araştırma yapıyorum şöyle bir şey takıldı kafama normal bilgisayardan açtığımız kanallar VPS/VDS (Bu ikisi arasındaki farkı bilmiyorum) girersek sıkıntı olur mu ?

herhangi bir sıkıntı oluşturmaz. Vps ve vds 'de size özel ip ve mac adresi tanımlanır. Yüksek indirme ve yükleme hızı sayesinde de çok hızlı işlem yaparsınız. İkisi arasında ki fark kullanacağınız işlemci hakkı birinde sabit reserve edilirken ( VDS ) , diğerinde diğer kullanıcıların durumuna göre hakkınızdan fazlasını da kullanbilirsiniz azınıda(VPS ). Aklınza takılan başka bir soru olursa iletişime geçebilirsiniz.

2 ay değil bildiğin 14 aylık konuyu mağma tabakasından çıkartmışsın :)

VPS ile aynı anda kendi bilgisayarından da açmazsan çok sıkıntı olmaz. Ancak 2 makinada da aynı anda yükleme düzenleme falan yaparsan kapanıyor. Yani benimkiler kapanmıştı bir dönem

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri