VPS Sunucularindaki Ses Sürücüsü Sorunu?

• Kullanıcı Nihat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebHosting Vds-Vps-Server

Nihat

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar vps server ile upload yapması iyi hoşta bunların hiçbirisi ses sürücüsü desteklemiyor. Bu nedenle video düzenleme programlarının hiçbirisi çalışmıyor. Audio device bulunamadı hatası veriyor.

Nette çok araştırdım bir çözüm bulamadım.

Soru şu: VDS'de audio driveri nasıl aktifleştiririm ve kurabilirim?

EDIT: Sunucuya win8 yükleyerek bu sorunu halletmis bulunuyorum.

Arkadaşlar vps server ile upload yapması iyi hoşta bunların hiçbirisi ses sürücüsü desteklemiyor. Bu nedenle video düzenleme programlarının hiçbirisi çalışmıyor. Audio device bulunamadı hatası veriyor.

VDSmerkezi sunucusu kullanıyorum şuan. Sunucuyu işteten kişide bu konuda pek bilgisi yok maalesef.

Hocam aktifleşebileceğini sanmıyorum. Vps hizmeti hangi uygulama üzerinden veriliyor. İşletim sisteminiz nedir ?

Youploaderin vdsinde (Windows 8 isletim sistemi)ses geliyor. Digerlerine galiba eklenti kurulmasi gerekebilir.

Wındows Server RC2 SP1

---------- Mesaj saat 18:30:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:28:31 civarında gönderildi. ----------

Youploaderin vdsinde (Windows 8 isletim sistemi)ses geliyor. Digerlerine galiba eklenti kurulmasi gerekebilir.

Böyle bir eklentı bulamadım. Youploader vps icin link varmı? Ses geliyorsa audıo drıver desteklıyor galiba.

Wındows Server RC2 SP1

---------- Mesaj saat 18:30:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:28:31 civarında gönderildi. ----------

Böyle bir eklentı bulamadım. Youploader vps icin link varmı? Ses geliyorsa audıo drıver desteklıyor galiba.

ilk olarak vps hizmetini sağlayan kişi sizin için oluşturduğu sanal makinenin özeliklerinden ses donanımının kullanımına izin vermesi gerekir, daha sonrasında zaten otomatik tanır, tabi hangi uygulama ile hizmet verdiğine de bağlı.

ilk olarak vps hizmetini sağlayan kişi sizin için oluşturduğu sanal makinenin özeliklerinden ses donanımının kullanımına izin vermesi gerekir, daha sonrasında zaten otomatik tanır, tabi hangi uygulama ile hizmet verdiğine de bağlı.

Bencede biryerinden aktifleştirilebilmeli ama kendisi işin teknik açısından bir haber.

Wındows Server RC2 SP1

vmware sound driver windows server 2008 su sekilde bir driverin yüklenmesi gerekiyor. Tabi yukarida arkadasin dedigi gibi sound aktif edilmesi gerekebilir. Ben normal kendi pc'mde sanal pc kurarak yapmistim. Vds/vps'de nasil olur bilemiyorum maalesef. Vds saglayiciniza bu sekilde ticket atiniz isterseniz.

Neyse tesekkürler arkadaslar. Bununla ugrasamayacagim artik. Mümkün olan herseyi denedim. Süresi biter bitmez youuploaderden alayim bari.

VDSmerkezi sunucusu kullanıyorum şuan. Sunucuyu işteten kişide bu konuda pek bilgisi yok maalesef.

http://www.win2008r2workstation.com/enable-sound/

dipnot: her türlü VDS'den alacağınız ses hiç bir işinize yaramaz takılmalar olur haliyle ;)

önce start / run / devmgmt.msc ile device manager i açarak sound, video and game .... bölümünden driverin yüklü olduğuna emin olun.
sonra
start / run / services.msc ile windows audio nun start ve automatic olduğundan emin olun.

ses sürücüsü yüklü değilse hangi sanallaştırma yazılımın kullanıldığını anlamak için start / run / systeminfo komutu ile System Manufacturer karşılığına bakın. wmare ise wmare toolsu kurmanız gerekir.

bu arada hizmeti satın aldığınız kişi ya da kurumun tüm driverları yüklü vermesi gerekir normalde.

http://www.win2008r2workstation.com/enable-sound/

dipnot: her türlü VDS'den alacağınız ses hiç bir işinize yaramaz takılmalar olur haliyle ;)

Teşekkürler ama bunu denemiştim. Ne yapsamda No Audio Device uyarısı veriyor.

Bundaki amacım ses duymak için değil. Video düzenleme programları audio desteklenmiyor diye çalışmıyor.

---------- Mesaj saat 19:52:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:39:36 civarında gönderildi. ----------

önce start / run / devmgmt.msc ile device manager i açarak sound, video and game .... bölümünden driverin yüklü olduğuna emin olun.
sonra
start / run / services.msc ile windows audio nun start ve automatic olduğundan emin olun.

ses sürücüsü yüklü değilse hangi sanallaştırma yazılımın kullanıldığını anlamak için start / run / systeminfo komutu ile System Manufacturer karşılığına bakın. wmare ise wmare toolsu kurmanız gerekir.

bu arada hizmeti satın aldığınız kişi ya da kurumun tüm driverları yüklü vermesi gerekir normalde.

Bunlarıda daha önce denemiştim. Başka bir yerden vds alcam son care.

---------- Mesaj saat 19:54:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:52:23 civarında gönderildi. ----------

Hocam bendeki sunucuda 2008 server kuruluydu tabi ses sorunu vardı.Windows 7 kurulacak şimdi.sanırım onda sorun olmuyormuş.Yinede takılmalar olurmu.Sanırım sanal ses kartı tanıtacaklar.

Ses takılsın hic sorun değil. Yeterki kullandığım video düzenleyici programlarım çalışsın. No Audıo Device hatası veriyorlar.

hocam hangi program veriyor onuda soylermisinz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri