VPS / VDS Tavsiyesi

• Kullanıcı obeli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - VPS-VDS Hosting

obeli

Yasaklanmış
Up/Down icin kullanilacak, sinirsiz trafikli vps / vds ariyorum.
Ideal sistem ozellikleri nasil olmali?
Firma tavsiyesinde bulunabilecek var mi?

redstation olsun en hızlısı bende radore merkez

Benim eski vps aldığım yer 2gbti 40 saniyede uploadlıyordu baya yüksekdi hızı

firmayı istersen özelden atabilirim

redstation olsun en hızlısı bende radore merkez

Benim eski vps aldığım yer 2gbti 40 saniyede uploadlıyordu baya yüksekdi hızı

firmayı istersen özelden atabilirim

Firma ismini gonderebilirsen sevinirim.
Redstation'a baktim ama en ucuz paket aylik $89 civarina geliyor. Turkiye'den aylik 45tl lik paketler varken biraz fazla geldi fiyat

yollandı ben 25 tl ye almıştım 1 aylık

Arkadasin tavsiye ettigi sirket uzmanbilisim
Simdi arkadasa kizmak istemiyorum ama, tavsiye dinleyerek alim yaptim. 4 saat gecmesine ragmen sistem kurulmadi. Email attim, cevap gelmeyince tel actim.
Telefonda ayni telesekreter mesaji donup duruyor.

Daha sonra su konuyu gordum
Uzman Bilişim E-mail, Skype ve Wordpress Admin Şifremi Değiştirdi! - Google Fan Webmaster Forum

Firmaya kesinlikle guvenmiyorum. Paypal ile odemistim, itirazimi yaptim. Firmadan alim yapmayi dusunenler uzak dursunlar.

Arkadasin tavsiye ettigi sirket uzmanbilisim
Simdi arkadasa kizmak istemiyorum ama, tavsiye dinleyerek alim yaptim. 4 saat gecmesine ragmen sistem kurulmadi. Email attim, cevap gelmeyince tel actim.
Telefonda ayni telesekreter mesaji donup duruyor.

Daha sonra su konuyu gordum
Uzman Bilişim E-mail, Skype ve Wordpress Admin Şifremi Değiştirdi! - Google Fan Webmaster Forum

Firmaya kesinlikle guvenmiyorum. Paypal ile odemistim, itirazimi yaptim. Firmadan alim yapmayi dusunenler uzak dursunlar.

Ben bu forumdaki insaları çok sabırsız görüyorum nedense.
vds kurmak bakkalda sakız satmak gibi değil hocam.
İşlem önceliği diye bireş var. vds kurmak uğraş çaba gerektirir. kim bilir sizden önce kaç kişi sipariş geçti onları yapıyor? nereden bilebilirsiniz ki? ha deyinece olmaz bu işler emek gerektirir.

Ben bu forumdaki insaları çok sabırsız görüyorum nedense.
vds kurmak bakkalda sakız satmak gibi değil hocam.
İşlem önceliği diye bireş var. vds kurmak uğraş çaba gerektirir. kim bilir sizden önce kaç kişi sipariş geçti onları yapıyor? nereden bilebilirsiniz ki? ha deyinece olmaz bu işler emek gerektirir.

Hepsi masal.
Ilk kez Turk firmasindan hizmet almaya calistim. Yabanci firmalarda musteri sayisi kat kat daha fazla olmasina ragmen cok daha kisa surede hizmet aldim. Ucretsiz 90 gunluk VPS kurulumu dahi 30dk de bitiyor. Ben de Turk firmalarinda fiyatlar neden ucuz diye merak ederdim.

Daha da onemli olani telefonlarin calismamasi, emaillere cevap gelmemesi, ve r10 da bahsi gecen konu. Konuyu okuduktan sonra, sen boyle bir firma ile calisir misin? Nasil guvenip te sistemini teslim edeceksin?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri