D
Dean
Guest
Hızlı dosya indirme upload etme vs böyle bişey ama anlamadığım bi nokta var. Ordan dosya indirdiğimizde bizim kota gitmiyor mu noluyo kafam karıstı bu konuda 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
teamwiewer ile kimse sana baqlandımı ?![]()
Sanırsam VPS demek bir sanal sunucun var ve bilgisayarın gibi bişey sen seçiyosun istersen linux istersen windows oluyor ve uzak baglantıyla kendi bilgisayardından baglanıyorsun...
ve çok hızlı bir şekilde dosya indiriyorsun ve çok hızlı şekilde hemen kanalına basabiliyorsun o videoyu
çok hızlı bir bilgisayar gibi düşün
tamm daha öğrenmek istediğin ne ozaman
Bunu biliyorum kafama takılan ordan dosya indirdim benim kotadan gitmiyo demi ? Birde ordan bişey indiridm o pc ye ordan benim pc ye aktarma yapsam kota gidermi benden
---------- Mesaj saat 23:45:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:45:04 civarında gönderildi. ----------
yazdım ya adamların sunucuya bağlanıp bişey indirdiğimde benden kota gidiyomu ? Ve gitmiyosa eğer kota sunucu pc ye indirip benim pc ye atsam ordan kota gidermi![]()
yazdım ya adamların sunucuya bağlanıp bişey indirdiğimde benden kota gidiyomu ? HAYIR
Ve gitmiyosa eğer kota sunucu pc ye indirip benim pc ye atsam ordan kota gidermi EVET
![]()
sen direk kendi pc ne indir bence
yani vdsden kendi pcne direk cekemezsin upload edip linki alıp link ile kendi pcne indirmen gerekir anca![]()
Bunu biliyorum kafama takılan ordan dosya indirdim benim kotadan gitmiyo demi ? Birde ordan bişey indiridm o pc ye ordan benim pc ye aktarma yapsam kota gidermi benden
---------- Mesaj saat 23:45:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:45:04 civarında gönderildi. ----------
yazdım ya adamların sunucuya bağlanıp bişey indirdiğimde benden kota gidiyomu ? Ve gitmiyosa eğer kota sunucu pc ye indirip benim pc ye atsam ordan kota gidermi![]()
Bilgilerin için teşekkür ettim.ahzem benim bilgim dogrultusunda vps den indirdiysen kota etkilemez ve gitmez rahat ol...
free vps kullandım birara oradan biliyorum az
vps ye bağlanmanda kotanı yer video izliyormus gibi dusun
aboww olmadı bu vps işi bana göre değil o zaman.
ya sen 2-3 dk içinde ne yapıcaksan yap mesela toplu video indirmek için komutu ver uzak masaustu penceresini kapat ondan sonraneiişin var sanki dier makinayla videolar inene kadar
![]()
videoyu ornek oalrak verdim hocam ne kdar kot gidiyor tam oalra bilmiyorum ama vpsye bağlandığın zman kota gidiyor kesinlikle
ya sen 2-3 dk içinde ne yapıcaksan yap mesela toplu video indirmek için komutu ver uzak masaustu penceresini kapat ondan sonraneiişin var sanki dier makinayla videolar inene kadar
![]()
vps bağlanınca da kota gidiyomuş işte
---------- Mesaj saat 00:01:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:00:33 civarında gönderildi. ----------
anladım hocam tw ile bağlanınca bile baya kota gidiyo vps ucurur o zaman ya.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.