VSP Group Tanıtım

50 abone felan diyorlar bazıları alakası yok...

1000 ize 10 abone çok rahat alıyor bloclar ödeniyor denemeye değer...

maxresdefault.jpg

gece 3 buşukta online olmanın yararı. tamam yeterince görüldü, güldük eğlendik artık silebilirsiniz. dağılalım. omerta yasasına uygun olarak hareket edelim.

50 abone felan diyorlar bazıları alakası yok...

1000 ize 10 abone çok rahat alıyor bloclar ödeniyor denemeye değer...
şu an dene bakalım alacak mı :) VSP quiz gibi davranmadı bizim forumda bu partnerin konusu açılınca yığılma oldu tekrar şartları ağırlaştırdılar

[MENTION=35054]MCN[/MENTION] 1000 izlenim 10 abone nereye alıyorlar az önce 40k izlenimli 41 aboneli kanalı almadılar

1 aydan eski kanalları alıyorlar önce

şu an dene bakalım alacak mı :) VSP quiz gibi davranmadı bizim forumda bu partnerin konusu açılınca yığılma oldu tekrar şartları ağırlaştırdılar

tekrar ağırlaştığını bilmiyordum 2 gündür bağlamadım kanal buraya elimdeki 2 network yeter bana ;) siz quiz+csp ye saldırın :D

kesinlikle giriş şartları çok ağır buyrun deneyin. tamam ya konuyu güncellemeyek fazla tehlikeli yerlere doğru gidiyor.

Aslan sürüsü içinde kalmış ceylana benzettim bu partneri. Yazık, canım hiç bir şeyden haberi yok :)

[MENTION=30982]Hitchcock[/MENTION] tam bizlik gibi duruyor:) zaten quiz de vsp gibi doğru yolu bulacak 1 ay olmadan 50 abone gelmeden 5k izlenimi bulmadan kimseyi almayacan bak bakalım seni fala foş edebilecekler mi.

[MENTION=30982]Hitchcock[/MENTION] tam bizlik gibi duruyor:) zaten quiz de vsp gibi doğru yolu bulacak 1 ay olmadan 50 abone gelmeden 5k izlenimi bulmadan kimseyi almayacan bak bakalım seni fala foş edebilecekler mi.

uzatma başlık kapansın,raporladım:D

hocam resimde 70k daymış şu an güncel 74k da, hafif bir meme yapmaya başlamış sanki.

Başlık bence açık kalabilir, ancak üye olmayanlara ve onaysız üyelere kapansın ya da premium üye forumuna taşınabilir.

Güzel bir partnere benziyor. Büyük izlenimli kanallar için deneyebiliriz. :) Malum binlerce aboneli milyonluk kanallarımız atıldı bugun.

Edit: Yalnız bu partner arkadaşların işgüzarlığı ile hedef şaşırtma olabilir. Yani bildikleri sağlam partneri korumak adına böyle bir şey yapıyor bizleri buraya yönlendiriyor olabilirler dikkat etmek gerekir. :D

Son düzenleme:
Güzel bir partnere benziyor. Büyük izlenimli kanallar için deneyebiliriz. :) Malum binlerce aboneli milyonluk kanallarımız atıldı bugun.

Edit: Yalnız bu partner arkadaşların işgüzarlığı ile hedef şaşırtma olabilir. Yani bildikleri sağlam partneri korumak adına böyle bir şey yapıyor bizleri buraya yönlendiriyor olabilirler dikkat etmek gerekir. :D

keşke her yönlendiren böyle bi partner verse.

Vsp kanal satışları nerede göremiyorum? Yok mu 8-10 tlden 500 kanal satacak babayiğit.

vsp grup telıf yıyen ıcınde cok fazla dunya engelı olan kanalları atıyorlar. aynı zamanda yetkılılerle gorusmem de kapananan kanallar konusunda topluluk ve telıften gıderse belkı odeme alamazsınız kanalınız ıncelenır demıslerdı. quız kadar rahat olmasa da calısabılınecek bır partner tek sorunlar toplu kanal dashbortlarının olmaması.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri