VSP Group Tanıtım

hocam baen risksiz kategorilerde ( büyük şirket harici yapımlarda ) kabul edebiliyorlar ama atıyorlar sonradan.Basvuruları yogunlasınca arada kaynıyor sanırım..

Kanal en az 10 aylık olsun izlenimi iyi olsun geçmişi temiz telif gelmemiş olsun çatır çatır alırlar hocam.Tüm partnerler eski kanallara değer veriyor artık.2 aylık kanalın yüzüne bakan yok vallahi.

Mobil olarak gönderildi.

das a girebilen varmı? açık olan kanala bilgilendirirseniz sevinirim.

ben denedim hepsi girdi. sizde sorun var sanırım. bu arada kesinleşmeler bir kaç gün önce oldu vsp de.

arkadaşlar bu networkden kanalı istediğimizde çıkarabiliyor muyuz?

Bu partnere devam eden varmı
Devam eden olsa... sence paylaşırmı... Bence paylaşmaz... ne şartlarla aldığını ne şartlarla kanal sokulduğunu söyler mi? Söylemez. Bunda 1 yıl önce olsaydı herkes anlatirdi olayi. Şu an tüm bulabildiklerimiz kendimiz için çok degerli. Herkes kendince partner arayışında zaten.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar ben geçen ay buraya üye oldum, öyle ahım şahım bi kanal değil kızımın oyuncak oyun vs videolarını yüklüyoruz derken ufak tefek kazanç olur belki diye 8$ olmuş, fakat dashboarda giremiyorum, kullanıcı adı ve şifreyi hatırlamıyorum. Ana sayfadaki katıl butonuna tıklayınca sadece bu ekran geliyor Screenshot by Lightshot
img

Paypal ekledim diye aklımda ama ödeme vs gelmedi, bu ayarların olduğu bir paneli varmı bunların. Şifre hatırlatma yapıyorum gelen giden yok :(

Gitti benim o kanal umudu kes sende

Haklısın kanala giriş yaptıktan 2 sonra boyle bir mesaj geldi kanalınızda Geçersiz etkınlık Bildiğiniz gibi, şirket VSP Grubu çok dikkatli bir şekilde uyumu izler YouTube İş Ortağı Programı kuralları ve Google AdSense . Program kuralları kendi kanalları ve reklamverenlere ortaklarımızdan ve ziyaretçiler için olumlu bir deneyim sağlamak için.

Yasadışı eylemler karşı kanalınızda kaydedildi
reklamlar, bu yüzden detaylı işlemler kadar VSP Grubu platformunda Kişisel Kabine askıya aldık. Biz 10 gün içinde biz kanalında YouTube geçersiz etkinlik için ayrıntılı bir şekilde kontrol yürütecek umuyoruz.

1600 abonelik 3 senelik kanalıma "MCN network" isminden partnerlik teklifi gelmiş, burası değil mi bu partner? O kadar fazla var ki şu forumda nevrim dönüyor artık..

Peki kazançları nasıl, ödeme durumları, güvenilir mi adamlar?

Haklısın kanala giriş yaptıktan 2 sonra boyle bir mesaj geldi kanalınızda Geçersiz etkınlık Bildiğiniz gibi, şirket VSP Grubu çok dikkatli bir şekilde uyumu izler YouTube İş Ortağı Programı kuralları ve Google AdSense . Program kuralları kendi kanalları ve reklamverenlere ortaklarımızdan ve ziyaretçiler için olumlu bir deneyim sağlamak için.

Yasadışı eylemler karşı kanalınızda kaydedildi
reklamlar, bu yüzden detaylı işlemler kadar VSP Grubu platformunda Kişisel Kabine askıya aldık. Biz 10 gün içinde biz kanalında YouTube geçersiz etkinlik için ayrıntılı bir şekilde kontrol yürütecek umuyoruz.

kanalın iyi bi kanalsa cıkma talebi gönder ve hergün canlı destekden cıkmak istediğini belirt 15 güne cıkartırlar

Merhaba Arkadaşlar Biliyorum Satış Konusu Değil,
Ama Yardım Seven Arkadaşlar Mutlaka Vardır Diye Düşünüp Yazdım,
Bana VSP Groupa Bağlı Kanal Lazım,
Abone ve İzlenme Önemli Değil,
Kanal Telif Almış Olmasın Yeter,
Elinde Kullanmadığı Vsp Bağlı Kanal Olan Varsa, Satan Arkadaşlar Benimle Ö.M. İrtibata Geçsinler....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri