VSPGroup

10 bin izlenim alana kadar zaten hiç para getirmiyor aceleye gerek yok yani, 200 abonede zaten kendi geliyor 10k izlenimde, o yüzden kaliteli Spam yapılıyorsa hangi network olduğu farketmez benim için, quiz veya diğer network lerin abone ve izlenimi yüksek tutmaları daha iyidir diye düşünüyorum ortalık çöplüğe dönmez ve en azından gerçekten bu işi bilen kişiler uğraşır artık :)

Hocam senin kanalların vardı sanırım quiz'den atılan ödemelerini aldın mı acaba?

Bi kanalı soktum dün akşam gönderdim isteği bugun almışlar ama bunların dashboardu falan yok mu nasıl ödeme bilgilerimi giricem

bu partnere sakin bulasmayin derim hele spamcilar hic bulasmasinlar cunki cok agzim yandi bunlardan benim

maile bi bağlantı yollamışlar formu falan doldurdum ama şimdi giremiyorum şifre login kısmında login olark kanalın mailini giriyorum kabul etmiyor ne girmem lazım buraya

How and why to connect to the YouTube partner program? al bi rus network daha :) rusça bilen yokmu kapananı ödüyormu sorak.. webmoney falan var
bi kanal denedim 3 gün içinde döneceklermiş.
Pay attention! You can not connect through us to the YouTube partner program, if you are currently connected through an other channel aggregator. Moreover, we refuse to connect the channels with low attendance, where for the last week the average attendance is less than 100 video views per day. Other YouTube-channels will be connected to the discretion of our managers. Positive decision depends on the number of videos which you are a copyright holder and its content is not contrary to the laws of those countries whose audience it is available for viewing.

bide günlük 100 izlenim istiyorlarmış galiba

bi kanal denedim 3 gün içinde döneceklermiş.
Pay attention! You can not connect through us to the YouTube partner program, if you are currently connected through an other channel aggregator. Moreover, we refuse to connect the channels with low attendance, where for the last week the average attendance is less than 100 video views per day. Other YouTube-channels will be connected to the discretion of our managers. Positive decision depends on the number of videos which you are a copyright holder and its content is not contrary to the laws of those countries whose audience it is available for viewing.

bide günlük 100 izlenim istiyorlarmış galiba
aynen hocam öyle yazıyorda bence esnektir kuralları önemli olan kapanan ve telifli kanallara yaptıkları işlem nedir onu öğrenmek gerek.. Elimizde epey kanal birikti her bulduğum partnere başvuracam bakalım ne olacak :) mesela şuda aynı arayüzü falan kullanıyor belki bunu bilen vardır http://yt.xdigital.ru/Home/Index/3

Son düzenleme:
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] abi sen müsait vaktinde sorabilirmisin yada metin hazırlasak yollasak

çok defa denedim almıyorlar spam kanalları,manuel inceliyorlar çünkü başvurulan kanalı ve akabinde reddediliyor,denedim yani şahsen :)

maalesef Quizden başkası yalan ..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri