VTools - Dailymotion ve YouTube Bot

• Kullanıcı solvedST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Dailymotion 24 saat sınırına takılmaz.
doğruysa Dailyde başlamadan bitecek o zaman :D
Kesinse bende alacağım :D:D

24 saat takılma yoksa ben test ıcın alıcam 1 2 gune bos kanala basıcam 400 500 vıdeo eger kanal 1 hafta kapanmazsa degerlenır.

24 saat takılma yoksa ben test ıcın alıcam 1 2 gune bos kanala basıcam 400 500 vıdeo eger kanal 1 hafta kapanmazsa degerlenır.

bu konuda test edilmiş,görebilecegimiz bi kanal varsa o da işimizi görebilir sanırım şu aşamada :)

edit : benim derdim daha çok,1 kanala yüzlerce video atmak degil.yt işinde nerdeyse kanalların hiçbirisine,1 ayda o kadar video atmadım kanallarıma :) benim takıldıgım nokta,bi kanala 3-5 video attıkdan sonra diger kanaldada limitten dolayı sorun çıkması.burada sorun çıkarmıyorsa heralde ondada çıkarmaz diye düşünüyorum :D

Son düzenleme:
Ben sanmıyorum bu engelin kalkacağına

bu konuda test edilmiş,görebilecegimiz bi kanal varsa o da işimizi görebilir sanırım şu aşamada :)

edit : benim derdim daha çok,1 kanala yüzlerce video atmak degil.yt işinde nerdeyse kanalların hiçbirisine,1 ayda o kadar video atmadım kanallarıma :) benim takıldıgım nokta,bi kanala 3-5 video attıkdan sonra diger kanaldada limitten dolayı sorun çıkması.burada sorun çıkarmıyorsa heralde ondada çıkarmaz diye düşünüyorum :D
bu olay gercek ıse abı zaten bır kanala 3 tane vıdeo atmak varken dızı kanallarına butun sezonları bıtırmek cok zaman kazandırır 2 3 tane dızım var sadece onları bıtırmem bıle artı doner ama daıly bunu bahane edıp odeme yapmaz ıse napıcaz sıkıntı o sen hıle vs vs yaptın dıcek adamlar odeme yapmıcak sonra orasıda mechul zaten guncel dızı fılm cızgı fılm dısında vıdeo basmıyorum bende daıly

Programı satın aldıktan sonra 3-5 video sonra sınırlamaya takılırsa iade edebiliyormuyuz :)

sınıra nasıl takılmıyor hocam sınırsız video yükleyebiliyoz mu?

[MENTION=43570]DMer[/MENTION] Kanka tehlıkenın farkındamısın :)

Nasil la dailyde sinir yokmu nasil oluyor bu programi direk acip basiyormuyuz kanali api vs alicakmiyiz ?

hocam bırısı satın alıyıp deneyıp yorum atabılırse ona gore bızde satın alalım bıde mesela benım dedıacted her ay yenılıyorum gunu bıttıkten sonra yenı makıneye aktarabılcezmı lısans o programın

[MENTION=41811]solvedST[/MENTION] diger yorumlara baktımda net cevap vermemişsin. 1 günde 100 video basabilirmiyiz ? oluyorsa alak .

hocam şimdi 120 dakika dan fazla video atabiliyor muyuz? ve buna hiç bi yerden erişim sağlanmadığı halde? garipmiş... nasıl bypass ettiniz :p ama dm 'de kirlenecek ona üzülüyorum :)

hayırlı satışlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri