Vücut direnci arttırmak ve uykusuzluk

• Kullanıcı Deniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Deniz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar hepiniz gibi bende ytden para kazanmaya çalışan bir yoldaşım :D
fakat işim gereği gün içerisinde ytye bakamıyorum.Baksam bile 2-3 dakika da bir başından kalktığım için verimli çalışılmıyor. Sadece gece 23:00den sonra bakabilirim. Sabah da 5:30 gibi kalkıyorum.
Eğer ki yt ile ilgilenirsem 4-5 saat arası uyku uyuyabiliyorum. Bu da bana yetmiyor.
Benim gibi olanlar aramızda illa ki vardır.
Siz bu durumda ne yapıyorsunuz, nasıl çalışıyorsunuz, uyku işini nasıl hallediyorsunuz.
Hadi ytpara bana bi yol gösterin :D

Şahsen 2 senedir uykusuzum...

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cumartesi pazarı bekliyorum :))

normalde 2-3 gibi yatıyorum /işim yoksa) 9:30 da falan kalkıyorum benimkisi ideal olan sanırım neredeyse 7 saat uyuyorum hergün cumartesi pazarlarıda yorgunluk durumuma göre 12-16 saat arası uyuyorum.

Aslında 7 saat uyumanın yanı sıra düzenli uyku şart mesela günde 7 saat uyuyorsanız her zaman aynı 7 saatte uyuyun vücut bir zaman sonra o tempoya alışıyor sıkıntı yaşamassınız.

Son düzenleme:
Uyku insanoğluna verilmiş en büyük nimetlerin başında geliyor kesinlikle uykundan zaman ayırıpta üç beş kazanacağım diye kendini paralama ilerde büyük sıkıntılar çekersin hafta sonu ağırlık ver.Sabah erken kalk diyeceğim ama zaten 5:30'da kalkıyormuşsun.Uykundan kestikten sonra kazansan bile çok şey kaybedersin haberin olmaz

you plus energy vitamini işe yarar hocam içerisinde makul miktarda taurin vardır şu enerji içeçeklerininde içinde bulunan madde ayrıca yüzünü su yerine soda ile yıkarsan hem cildine bakım yapmıs olursun :D hemde en az 3 saat uykunu açar uyumazsın

Son düzenleme:
doğduğumdan beri uykuya açım :D doktorların önerdiği saatlerde uyuyarak öğle arasındada 15 dakika uyumasanız bile gözünüzü kapatıp uzanarak geçirin

üniversiteye hazırlık döneminde kullanmıştım pharmaton vitaminini gerçekten çok olumlu etkilemişti şiddetle öneririm. Yalnız diğer markalara göre biraz pahalıdır.

Doğal besleniyorum,yediklerim her zaman özeldir benim,sabah sporundan sonra duş alıyorum vücudum kendine geliyor ardından şahane bir kahvaltı yaklaşık bir saat sürüyor,öğlen arası kanallara şöyle bir bakıyorum,ytpara'da son gelişmeler son dakika haberlerine bakıyorum,saat 2 gibi çalışmaya başlıyorum 30 dakika sonra karnım acıkıyor yemek yiyorum dersem bana inanma günde 3 saat uyku göz altı torbaları göbek ve sinir bunlar olcak adamda yoksa yt işi olmaz :D

hergün 4 saat felan uyuyorum geri kalanı hep pc başındayım :D

ogrenciyim bende sabah 6 da kalkiyorum buna ragmen gece 2 ye kadar yt calisiyorum hedeflerimi gerceklestirmem icin azim ediyosaniz uyuduguniz uyku yeter sizr arkadsslarim 7-9saat uyuyolar okulda hepsi esniyo bende tik yok arada yorgun oldugumda uyukluyom hafta sonu 12ye kadar uyuyamiyorum c.tesi sabah kalkarim pazar olur 12yi bulur saat
caniniz paradan onemli degildir unutmayin

---------- Spam Engelliyici 11:53 ---------- Önceki Mesaj 11:53 ----------

ogrenciyim bende sabah 6 da kalkiyorum buna ragmen gece 2 ye kadar yt calisiyorum hedeflerimi gerceklestirmem icin azim ediyosaniz uyuduguniz uyku yeter sizr arkadsslarim 7-9saat uyuyolar okulda hepsi esniyo bende tik yok arada yorgun oldugumda uyukluyom hafta sonu 12ye kadar uyuyamiyorum c.tesi sabah kalkarim pazar olur 12yi bulur saat
caniniz paradan onemli degildir unutmayin

eşeği bile arap atı yapacak haplar varda gerek yok yani. dil falan öğreniyorsan, sporcuysan ekstra performans isteyen işler de çalışıyorsan gerek duyarsın youtup o kadar zahmetli bir olay değil yani yanlış çalışıyorsun. 4 5 saat kaliteli bir çalışmayla youtuptan güzel paralar kazanılabilir.

bünyeni 4-5 saatlik uykuya alıştırırsan ( kişiye göre değişir 1 hafta ile 4 hafta arasında vücut uyum sağlar uyku düzenine ) ve öğlen saatlerinde bi 20-30 dk lık bir kestirme yaparsan hiç uykusuzluk çekmezsin :)
Sabah uyandığında 1 adet elma yemenide öneririm güzel uyku açar ve vücuda enerji verir :)

eşeği bile arap atı yapacak haplar varda gerek yok yani. dil falan öğreniyorsan, sporcuysan ekstra performans isteyen işler de çalışıyorsan gerek duyarsın youtup o kadar zahmetli bir olay değil yani yanlış çalışıyorsun. 4 5 saat kaliteli bir çalışmayla youtuptan güzel paralar kazanılabilir.

Prof olanlar için dogal hocam 4-5 saatlik bir çalışma neyin nasıl yapılcagını biliyosunuz sonucta biz öyle degiliz :D kaç aydır youtube ile ugraşıyorum daha 1 milyar bile kazanamadım mesela günde 1 milyar kazananlar bile varken.

uyku düzeni falan kalmadı bende, çalışırken uyuya kalıp kafayı klavyeye vurursam gidip bi 15-20 saat uyuyorum. o da 3 günde bir oluyor. gözlerimin altı mor mor olmaya başladı hızla kilo veriyorum.

Birgün deli gibi çalışıp ikinci günü deli gibi uyuyorum. Her gün olmaz uykusuzluk sağlınız bozulur.. Zaten insan bir yaştan sonra uykusuzluğuda alışıyor emin ol.. Bazen 2-3 saat uyku bile yeter oluyor.. Ama çok sakıncalı. Para için değmez..

uykuyu bırak bende boyun ağrıları başladı. pc başında çok oturmak gerçekten zararlı.

pharmaton tablet kullanıcaksın istediğin kadar çalış sonra vucudun zinde kalır günlük bi tane fiyatı 45 tl :) geçmiş olsun

tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
Fakat durumlarımız tamamen farklı.
Pc başında veya evde çalışmıyorum ve bu tempo haftanın 7 günü de böyle :D
Pharmaton'u not aldım azıcık araştırayım :)
ytpara yardım edinnnn :D

Ne için olursa olsun sağlıktan önemli değil, 5 saat uyku yeterli değildir. 6-8 saat arası bir uyku düzeni oluşturmanız en sağlıklısı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri