Bende vardiyali calisiyom 24 saatte bir ise gidiyom 12 saat calistiktab snra hemen ewe gelip gereken yt islerini yapip uyuyorum aksam oluncada kanallara goz atiyorum benim isin yt isi icin cok uygum bi is
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.
Fakat durumlarımız tamamen farklı.
Pc başında veya evde çalışmıyorum ve bu tempo haftanın 7 günü de böyle
Pharmaton'u not aldım azıcık araştırayım
ytpara yardım edinnnn![]()
ben 17 gündür uyumuyorum. bu 17 gün icinde sadece bi kereligine lavaboda suratimi yikarken ayakta 1-2 dakika uyudum o kadar
Benim ana işim yt
gece 04te yatarım, öğlen 13de kalkarım, 9 saat uyuyorum yani,
sizler gibi reelde çalışsaydım, nasıl yutuba zaman ayırırdım, bilmiyorum
ben kimi günler uykumu tam almadığımda, hasta gibi oluyorum, sizler nasıl 4 saat uyuyorsunuz anlamıyorum
Fareyi tuttugum kolum ağrımaya basladı son bir kaç aydır sizdede ağrı oluyor mu
Nasil uyaniyorsun peki hani 1 2 gun olsa insan hallederde ben 1 gece uykumu almasam 2. Gece isleniyor yazisini beklerken ekran karsisinda siziyorum 2 3 defa basima geldi bu4 saat bişey mi 2 ye düşürdum son 3 aydır
Sabah 06:30 işe gidiyorum aksam 19:00 gibi gelıyorum pc ye bır oturuyorum 2 - 3 kanal , arastırma , içerik , geyik derken gece 04:00 yatış sabah yine 06:30 işo kadar uykusuzum kiiiiiii
---------- Spam Engelliyici 20:53 ---------- Önceki Mesaj 20:51 ----------
Aynı kaderi paylaşıyoruz ...![]()
Nasil uyaniyorsun peki hani 1 2 gun olsa insan hallederde ben 1 gece uykumu almasam 2. Gece isleniyor yazisini beklerken ekran karsisinda siziyorum 2 3 defa basima geldi bu
personel tut..
ben tuttum kafam rahat günde 5-10 dakika bakıyorum keyfime bakıyorum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.