Vücut Geliştirme - Kilo Verme

serkan

Kayıtlı Üye
Yarımcı lur musunuz?

Boyum 172 Cm boyum 82 kg. (evlendikten sonra 7 kilo aldım :( )

Spora gittiğim günlerde yarım saat koşu vs. yapsam. Geri kalan zamanda ağırlık çalışsam nasıl olur?
Yağların gitmesini ve kas yapmak istiyorum. İkisi bir arada olur mu :)
İlk önce zayıflamam mı gerek?

Başka ne tavsiyeleriniz olur?

Abi antremanlarında interval sistemini çok kullan koşu bandını bir iki hafta sonra bırak veya 30dakıka degılde 5 10 dakıka ısıncak kadar kos.Bısıkletler uzak yurusu vs cok daha etkılı oluyor ozellıkle ınterval sıstemle.Mekık şınav hareketlerini ihmal etme. Ben 4 ay önce 118den 92ye duştum 1saat yağ yakma 1 saat vucut gelistirme olarak çalıştım hep böylece çok sarkmadım ve kas kutlesı oldukca arttı farkedebiliyorum.Aynı şekilde benzer kilolarda 3 arkadaş başladık onlar benden daha iyi durumca ben işten gucten arada kacamak yapıyordum :p ikisi bir arada gayet rahat olur ki senin aşırı bir kilon yok. Eğitmenle daha iyi bir yol çizersin ama istersen yediğim içtiğim yaptığım hareketleri daha da açabilirim. En büyük tavsiye pes etme :) Özellikle ilk hafta zor geçer biraz ve 2. 3. aydan sonra salon sıkmaya başlar özelliklede biraz vücut yapınca bi havalar gelir yeter ben bunu korurum arttırırım bol şınav barfiks filan diye düzene oturdup isteyerek gidersen kilo vermekte vucut yapmakta çok zor bişey değil.

Abi antremanlarında interval sistemini çok kullan koşu bandını bir iki hafta sonra bırak veya 30dakıka degılde 5 10 dakıka ısıncak kadar kos.Bısıkletler uzak yurusu vs cok daha etkılı oluyor ozellıkle ınterval sıstemle.Mekık şınav hareketlerini ihmal etme. Ben 4 ay önce 118den 92ye duştum 1saat yağ yakma 1 saat vucut gelistirme olarak çalıştım hep böylece çok sarkmadım ve kas kutlesı oldukca arttı farkedebiliyorum.Aynı şekilde benzer kilolarda 3 arkadaş başladık onlar benden daha iyi durumca ben işten gucten arada kacamak yapıyordum :p ikisi bir arada gayet rahat olur ki senin aşırı bir kilon yok. Eğitmenle daha iyi bir yol çizersin ama istersen yediğim içtiğim yaptığım hareketleri daha da açabilirim. En büyük tavsiye pes etme :) Özellikle ilk hafta zor geçer biraz ve 2. 3. aydan sonra salon sıkmaya başlar özelliklede biraz vücut yapınca bi havalar gelir yeter ben bunu korurum arttırırım bol şınav barfiks filan diye düzene oturdup isteyerek gidersen kilo vermekte vucut yapmakta çok zor bişey değil.

hocam benimde hafif bi fazla var kilo olarak öyle kas falan istemiyorum hatta şöyle deyim kilom da fazla değil vücudum çok iyi sadece göbek var baya bi :( sadece bu göbeği eritsem yeter ne tavsiye edersiniz geceleri çok yemek yiyorum alışkanlık olmuş her gece yemek yemeden uyuyamıyorum :(

Merhaba

Bu vücut geliştirme ve kilo verme işlerinin en büyük etkeni beslemendir.İnternette yeteri kadar bilgi var.Ulaşması çok kolay.

Sağlıklı zayıflama haftada en fazla 1 kilodur.

Aldığınız kaloriyi hesaplayıp bunun 500 kalori eksiğini 24 saat içinde alırsanız 1 hafta sonra 1 kiloya yakın zayıflarsınız.Kas erimemesi içinde kilonuzun 1 gram karşılığında protein tüketmeniz lazım.

Başlangıç için olmazsa olmaz mutfak terazisi.Çünkü ne yediğinizi bilmeniz lazım.

Bol bol yeşil çay ve kahve tüketebilirsiniz(tabiki şekersiz).

Yarımcı lur musunuz?

Boyum 172 Cm boyum 82 kg. (evlendikten sonra 7 kilo aldım :( )

Spora gittiğim günlerde yarım saat koşu vs. yapsam. Geri kalan zamanda ağırlık çalışsam nasıl olur?
Yağların gitmesini ve kas yapmak istiyorum. İkisi bir arada olur mu :)
İlk önce zayıflamam mı gerek?

Başka ne tavsiyeleriniz olur?

Herbalife kullan hocam emin ol ayda 6-7 kilo çok rahat verirsin geniş anlatmamı ıstıyorsan ozelden yaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri