Vücut Geliştirme Yapanlara Özel ÜCRETSİZ KARGO

videolarim

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.al37.com
iron-gym-ab-cok-foksiyonlu-kapi-barfiks-barfiks.jpg

Iron-Gym-Sinav-Mekik-ve-Barfiks-Aleti-HEDIYELI__85749451_0.jpg

Güçlenmek Veya İncelmek Yada Güçlü Kaslara Salip Olmak İstiyorsanız Iron Gym İle Başarabilirsiniz. İşte Üst Vücut Egzersizleri İçin Çok İşlevli Antrenman Sistemi.

Üç Farklı Tutma Pozisyonuyla; Dar - Geniş Ve Normal Tutuş İle Programınızı Değiştirebilir Ve Kaslarınızı Çalıştırmaya Devam Edebilirsiniz.

Iron gym vücudunuzu hızlı şekle sokmanın etkili yoludur. Günde sadece birkaç dakika ile güçlü kaslara ve forma sahip olabilirsiniz. Iron gym ile barfiks, asılma, şınav,mekik ve daha birçok hareketi yapabilirsiniz. Vücudunuzun üst kısmını güçlendirmek için ihtiyacınız olan tüm egzersizler burada. Ve sonuçları sadece 30 gün içinde görebilirsiniz.

IRON GYM KULLANIMI?
Iron gym sadece birkaç saniye içinde herhangi bir kapıyı kişisel çalışma alanınıza dönüştürür. Eşsiz tasarımı sayesinde kapı çerçevenizi sarmalar ve kaldıraç gücünden yararlanır. Böylelikle çivilerle kapınıza zarar vermeniz gerekmez. Omuz hareketleriyle başlayın. Bisepsleri çalıştırın, kollarınızla asılı kalın ve barfiks çekerek omuzlarınızı, kollarınızı ve sırtınızı güçlendirin.

Üç farklı tutma pozisyonuyla; dar - geniş ve normal tutuş ile programınızı değiştirebilir ve kaslarınızı çalıştırmaya devam edebilirsiniz. Çok çeşitli hareket imkanı ve bileklerinizde herhangi bir zorlanma olmadan çekebileceğiniz güçlü şınavlar için ürünümüzü bir de yerde deneyin. Kollarınızın üst arka kısmını çalıştırmak için dayanıklı bir taban.

Daha sonra antrenmanınıza kapınızın eşiğinde mükemmel mekiklerle devam ederek kaya gibi güçlü karın ve oblik kaslarına sahip olabilirsiniz.

(HEDİYENİZ)
HEMATİT BİLEKLİK - KARGO ÜCRETİ BİZE AİTTİR!

cache_500_1__i_7793238_LKS.jpg

SİPARİŞ VERMEK İÇİN (SANALPAZAR) ;

Iron Gym Ab ok Foksiyonlu Kap Barfiks + HEDYELDR 26,90 TL Sanalpazar.com'da 7874078

bu üründen sipariş vermiştim. kullanışlı bir ürün tavsiye ederim

---------- Mesaj saat 11:45:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:44:28 civarında gönderildi. ----------

Sipariş verdim gelince test edip yorumlarımı söylerim arkadaşlar.

hayırlı olsun hocam

26 Tl Kazık fiyat ya usta 15 tl'ye war herşeyi aynı kargo ücretsiz pahalı'ya satıyosunuz
2.alacak arkadaşlar kapının üst pervazı'si sağlam olması lazım yoksa 2. 3. yüklenmede kapı pervazı çıkar :)

Sipariş verdim gelince test edip yorumlarımı söylerim arkadaşlar.

Siparişiniz Alınmıştır Hocam, Bugün Kargolama İşleminiz Yapılacaktır,
Satışımız Devam Ediyor...

bu üründen sipariş vermiştim. kullanışlı bir ürün tavsiye ederim

---------- Mesaj saat 11:45:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:44:28 civarında gönderildi. ----------

hayırlı olsun hocam

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam,

Müdür eklemeli Dambıl satışınız var mı?

Maalesef hocam dambıl satmıyoruz,

26 Tl Kazık fiyat ya usta 15 tl'ye war herşeyi aynı kargo ücretsiz pahalı'ya satıyosunuz
2.alacak arkadaşlar kapının üst pervazı'si sağlam olması lazım yoksa 2. 3. yüklenmede kapı pervazı çıkar :)

15 TL'ye kargo dahil nerde var hocam ? Konuyu neden baltaladığınızı anlamış değilim,

her ürün aynı değildir, piyasada bu üründen çoktur sahteside çoktur. iron gym orjinal ürünü olabilir.

ben alalı yaklaşık 1 sene oldu halen kullanmaktayım dayanıklı kullanışlı bir ürün, o zamanlar 35 tl + 12 lirada kargo ödemiştim, üstelik böyle hediyesi felan da yoktu

Ben 1 ay önce alcaktım bizim kapı pervazı sağlam değil diye almadım 15 tl kargo ücretsizdi yani birde beğenmezseniz 7 gün içinde geri teslim edilebiliyo sizde o özellik varmı bilmiyorum ama ekonomik fiyat yinede hayırlı satışlar.

Ben 1 ay önce alcaktım bizim kapı pervazı sağlam değil diye almadım 15 tl kargo ücretsizdi yani birde beğenmezseniz 7 gün içinde geri teslim edilebiliyo sizde o özellik varmı bilmiyorum ama ekonomik fiyat yinede hayırlı satışlar.

İsteyen istediği yerden alabilir hocam bu konuda biz sonuçta zorlamıyoruz bizim fiyatlar bu şekilde,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri