golf yerine passat tercih ederdim bence wolsvagen kullanıyorum her aracı çok güzel
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
merhaba arkadaşlar, sıfır golf'e bu kadar para vermek mantıklı mı? Golf'un en fulu olan Highline 1.6 TDI BlueMotion Technology 110 PS 7 ileri DSG modeli. Araç fiyatı normalde 105 bin civarı. panoramik cam tavan, spor süspansiyon, jant, ısıtmalı deri direksiyon, Bi-Xenon Plus far ve LED gündüz vs. derken 8milyar aksesuar ile birlikte 113 bin tuttu. Şu an için sadece düşünme aşamasındayız karar veremedik. yorumlarınızı bekliyorum
abi hastalığı falan bırakın gerçekçi olun wv arabları 5 para etmzki 100k üzerinde para veriyorsun. bu tezimi açık açık söylerim golfe 113k para veren adam ne arabadan anlıyordun ne güvenlikden nede konfordan.
tabi yenge baskılarını konu dışında tutuyorum büyük konuşmuyim![]()
5 para etmediğine nasıl kanaat getirdiniz anlamadım.
Deger kaybetmiyor : Ben 62 bin TL yi aldığım polo aracı 20 bin km de 60 bin TL ye sattım
Sürekli ilgileniyorlar : Polo yu sattık tan sonra golf 7 aldım anket için aradılar beğenmediğiniz birşey varmı,? Bende kokusu hoşuma gitmiyor dedim ve arabayı alıp tam 1 gün boyunca sabahtan akşama kadar her tarafını yikadilar ( Motor dahil )
Gözüme batan ufak tefek cizik vs. oldumu hemen ücretsiz olarak rütuş yapıyorlar.
Yol yardımları oldukça iyi dağın başında kal gelip ücretsiz çekerler.
Hizmetleri ve araçları oldukça iyi ve ben bugüne kadar wolswagen in 5 para etmeyecek bir hatasını, kusurunu görmedim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.