WaDa Arkadaşım

• Kullanıcı MetinK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

MetinK

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar wada adlı arkadaşa nasl ulaşabilirim mesaja cevap vermiyor. Bana bir vds hediye etti ama içinde bir klasör var , klasörde galiba tüm bilgierl falan var açacak kadar ******** değilim ama arkadaşa ulaşamıyorum geri dönüşüm kutusuna attım kalıcı olarak sileyim mi hocam başka kopyası var mı diye soracağım soramıyorum yardım lütfen

girer foruma 7/24 online olacak değilya en son 19:59da online olmuş

Skype'sinde de yok görür görmez söylerim ama şaunda kapalı hocam

Wada askerde. Belli saatler giriuor günlük

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi ki vds yi bana vermiş arkadaş yoksa ciddiyim birileri sonuna kadar pompalar o klasörü sonra oraya buraya atardı

Evt iyiki sana verdim kardesim o yandex diskte 1.5:senelik tecrube var lutfen isine yarayacagini dusundegun bilgileri kullan ama sakin degisiklik yapma yada silme ve lutfen text dosyalarini acma sana guveniyorum

Alperen arkadasimizin dedigi gibi askerdeyim bazen foruma dahi giremiyorum yarin tsk pc sinden vds ye girip diski kaldirabilirim senden istedigim zarar verme o diske baska kopyasi yok sagol kardes.

Evt iyiki sana verdim kardesim o yandex diskte 1.5:senelik tecrube var lutfen isine yarayacagini dusundegun bilgileri kullan ama sakin degisiklik yapma yada silme ve lutfen text dosyalarini acma sana guveniyorum

Alperen arkadasimizin dedigi gibi askerdeyim bazen foruma dahi giremiyorum yarin tsk pc sinden vds ye girip diski kaldirabilirim senden istedigim zarar verme o diske baska kopyasi yok sagol kardes.

hocam geridönüşüm kutusuna attım kesinlikle isterse onun içinde 1milyon dolarlık kanallar olsun açıp bakmayacağım. Geridönüşüm kutusunda ama tamamen silmedim şuanda bekliyorum

lan geri döüşümden yanlışlıkla silersin çıkar ordan :D ccleaner falan tik işaretliyse geri dönüşüm kutusu siliyor muydu tam hatırlamıyorum ..

Yere düşen parayı sahibine vermeye çalışan biri gibisin [MENTION=25018]MetinK[/MENTION] takdir ettim dostum.

vdsye ihtiyacım oldugunu söylemiştim saolsun bana verecekmiş ama pm attıgında yoktum :) Sana gitmiş abi ama gerçekten vdsnin sana gittigini ögrenince bu konuyu görünce bi sevindim anlatamam :) Helal olsun takdir ediyorum :)

görmeyi özlediğimiz insan tipi helal olsun..

Hediye etmiş bide üstüne o yanlışı yapacak değilsin yane .. eger açmamışsan tebrikler ben yardım ettiğim insanların bana neler yaptığını söylesem alayına gözünüzü yumar ağzınızı açarsınız

Herkese teşekkür ediyorum ama insanlık görevimi yaptığımı düşünüyorum kesinlikle benden kötü bir şey beklemeyin şuanda 2 haneli kazanıyorum ama hedef 3 :D

---------- Spam Engelliyici 22:44 ---------- Önceki Mesaj 22:31 ----------

lan geri döüşümden yanlışlıkla silersin çıkar ordan :D ccleaner falan tik işaretliyse geri dönüşüm kutusu siliyor muydu tam hatırlamıyorum ..

Masüstüne aldım hocam sağol bilgi için

---------- Spam Engelliyici 22:45 ---------- Önceki Mesaj 22:44 ----------

Hediye etmiş bide üstüne o yanlışı yapacak değilsin yane .. eger açmamışsan tebrikler ben yardım ettiğim insanların bana neler yaptığını söylesem alayına gözünüzü yumar ağzınızı açarsınız

Öyle insanları anlamak mümkün değil zaten

---------- Spam Engelliyici 22:45 ---------- Önceki Mesaj 22:45 ----------

Yere düşen parayı sahibine vermeye çalışan biri gibisin @MetinK takdir ettim dostum.

Yerde para bulsam alır dilenciye veririm hocam :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri