Warner Bros Reel Mahkeme/Dava Tebligatı

• Kullanıcı Owen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekleme: Durum gerçekmiş. Avukatım doğruladı.

partner kanallarmıydı?

Yabanci film isleri cok sakat bugüne kadar hic bulasmadim. VDS ile güvendeyim saniyordum ama degilmis baksana.

Cok sıkıntılı bı olay nasıl savunacaksın kendını

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

benim en çok merak ettiğim konu bilgilerinizi nereden bulmuşlar eğer partnerden buldularsa ozaman ordaki adresi filan sallasak olur

Yabanci film isleri cok sakat bugüne kadar hic bulasmadim. VDS ile güvendeyim saniyordum ama degilmis baksana.
Bir kaç yabancı dublajlı içeriklerdi. Geri kalan her zaman Türkçe içerik çalışıyorum.

Cok sıkıntılı bı olay nasıl savunacaksın kendını

Avukatım savunmamı yapacak, şuan kafamda hiçbir şey canlanmıyor. Soğuk bir durumda beklemekteyim. Şarkı dinleyip kafamın dağılmasını bekliyorum. Olabildiğince sakin.

benim en çok merak ettiğim konu bilgilerinizi nereden bulmuşlar eğer partnerden buldularsa ozaman ordaki adresi filan sallasak olur
4 farklı partner ile çalışıyorum adreslerimi ise doğru girdim. Fakat adres bilgilerimi oradan aldıklarını asla düşünmemekteyim.

Geçmiş olsun hocam. Normalde olması gerekenden çok daha rahatsınız belki farkında değilsiniz ama eğer doğruysa 6 haneli bir rakam ödemeye hazır olun.
İnsanlar ne kadar gerginsem o kadar rahat göründüğümü söylerler.

Warner bros fılmlerınden uzak duralım o zaman ama bu kadar filmlerini Paylasırken neden sen bu soruyu dusunmek lazım sonucta vıdeoların patlamamıs benım tahmınım hala vızyonda olan bır fılmı atman olmus ıcerıgıne bakmamıslardır belkıde

-valla çok geçmiş olsun,nerden bulmuşlar ?! sanırım ip den tespit edildin,ama peki bunun sen olduğunu nerden biliyorlar??
belki o ip den 20 kişi bağlanıyor olamaz mı??

ya ben 1 yıldır amerikan filmleri yüklerim,arayan soran yok-valla çok geçmiş olsun,nerden bulmuşlar ?! sanırım ip den tespit edildin,ama peki bunun sen olduğunu nerden biliyorlar??
belki o ip den 20 kişi bağlanıyor olamaz mı??

VDS IP adresim sabit hocam benim? VPN de kurulu aslında. Bilmiyorum, Fransa lokasyonlu VPS.

Aklıma gelen kanalı açtığım IP onları da bir arkadaştan aldıydım yani GMailli kanalları.

Merhaba.
Polis sizi aramış, bu arayan birim Adana Bilişim Şube Müdürlüğünde çalışan bir personel mi?
Normalde bilişim olaylarının tamamına burası bakıyor.Ayrıca bu birimdeki personel nöbetçi haricinde sabahın 07:00 aramaz, büro personeli 08:00 gelir işine başlar. Nöbetçi personel aramıştır diye düşünmek istiyorum.
Awe olduğunu belirtişsiniz kanalınızı ve VDS yükleme yapmışsınız. Bunun size ait olduğunu nasıl iddia ediyorlar, tesbit ediyorlar.

Eğer geçek bilgiler vermediyseniz bunu tesbit etmeleri mümkün değil demiyorum ama çok zor.
İfade verirken suçlamayı kabul etmezsen ve isim benzerliği vs... olmuş diye savunma yapın. Daha önce sabıkanız yoksa zaten hakkınızda HAGB kararı verilir, adli para cezası verilir ve bunu da erteler 5 yıl içerisinde herhangi bir suç işlersen bu para cezasını ödersin. Tabi bu Warner Bros Reel şirketi bunu dayanak göstererek hukuk mahkemesine de başvurarak manevi tazminat davası açabilir tabiki bu ceza mahkemesinin senin suçu işlediğine kanaat getirmesi lazım.

Olumlu haberler duyarız umarım.
İyi günler.

Merhaba.
Polis sizi aramış, bu arayan birim Adana Bilişim Şube Müdürlüğünde çalışan bir personel mi?
Normalde bilişim olaylarının tamamına burası bakıyor.Ayrıca bu birimdeki personel nöbetçi haricinde sabahın 07:00 aramaz, büro personeli 08:00 gelir işine başlar. Nöbetçi personel aramıştır diye düşünmek istiyorum.
Awe olduğunu belirtişsiniz kanalınızı ve VDS yükleme yapmışsınız. Bunun size ait olduğunu nasıl iddia ediyorlar, tesbit ediyorlar.

Eğer geçek bilgiler vermediyseniz bunu tesbit etmeleri mümkün değil demiyorum ama çok zor.
İfade verirken suçlamayı kabul etmezsen ve isim benzerliği vs... olmuş diye savunma yapın. Daha önce sabıkanız yoksa zaten hakkınızda HAGB kararı verilir, adli para cezası verilir ve bunu da erteler 5 yıl içerisinde herhangi bir suç işlersen bu para cezasını ödersin. Tabi bu Warner Bros Reel şirketi bunu dayanak göstererek hukuk mahkemesine de başvurarak manevi tazminat davası açabilir tabiki bu ceza mahkemesinin senin suçu işlediğine kanaat getirmesi lazım.

Olumlu haberler duyarız umarım.
İyi günler.

Cuma günü 3 defa aramışlar kapıcı görevli ise bana beni sorduklarını söylediler. Cuma günü kapıma kadar gelmişler. Ben de telefonu dün gece açtım ve arayan numaraları görüp çağrı bıraktım. Bu sabah çağrı bıraktığım polis memurunun numarası ile beni yeniden arayıp bilgi verince avukatımı arayıp durumu bildirdim. Teyiti ettirmesinden sonra da şaka yapılma ihtimali olmadığını anladım.

Awesomeness ve Zoomin TV ile çalışıyorum filmleri genelde.

kardes warner prossa kesınlıkle ceza alırsın amaerıka ıle turkıye arasında baglantı kuran 3 tane avukatı var o sırketın... hatta unutmakı dizimag.com u kapattıran ve sahıbının ceza almasına sebeb bu sırkettır ALLAH yardımcın olsun

---------- Mesaj saat 09:49:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:47:16 civarında gönderildi. ----------

Dizimag sitesi tarih oldu. Warner Bros'un avukatları Dizimag'in sahibinin evini basıp tüm cihazlara el koydular. Darphane gibi para basan dizi izleme sitesinin fişi çekilirken sahibine hapis yolu göründü.
sitenın sahıbıde sarkısı umut akyuregın akrdesı ogun genco akyurek

BURAYIDA oku KARDESIM

---------- Mesaj saat 09:50:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:49:08 civarında gönderildi. ----------

kaynak : Dizimag Bu Yüzden Kapatıldı. Dizimag Neden Kapatıldı? Haberi ve Son Dakika Haberler Mynet

Hocam Türkiye temsilciliği olan bir yere bulaşmayacaksın. Ayrıca avukatın neyi savunacak ki ? Geçmiş olsun...

Hocam Türkiye temsilciliği olan bir yere bulaşmayacaksın. Ayrıca avukatın neyi savunacak ki ? Geçmiş olsun...

Evet ya haklısın doğrudan dedikleri para cezası şu bu ne ise hemen kabul etseydim. İnanılmaz bir teklif yapmışlar zaten. Kaçırılacak gibi bir fırsat değil.

Evet ya haklısın doğrudan dedikleri para cezası şu bu ne ise hemen kabul etseydim. İnanılmaz bir teklif yapmışlar zaten. Kaçırılacak gibi bir fırsat değil.

Durumunda olmak istemezdim gercekten Allah yardımcın olsun, bence öncelikle güzelce bir ifade hazırla, gittigin zaman hersoruya verilecek net cevabın olsun , ve ben olsam en başta yükleme yaptıgın lokasyon ile bağlantıya gecerdim, bilgileri ondan istemişlerdir belki? yoksa seni nerden bulacaklar, kendi bilgisayarından yüklemiytorsan, geriye dönük filmlerinede bir bak, gerekirse listesini cıkart, hangilerinden telif aldın bil, bişileri inkar edeceksen kesin şeyler olsun, yalan söyledigini anlarlarsa daha kötü olur kanaatindeyim, kötü bir olay

banada birisi warner bros'adiyla dava acakcaklarini soylemislerdi ama sonradan gercek olmadigini anladim..hatda ben gelen ihtarlara karsi bildirimde yapmistim yani o,kadar tehlikeli idi benim olayim ama sonradan bana mail atan insanin warner bros'ile hic bir alakasi olmadigi anlasildi hatda ben sahtekarlikdan dolayi hemin kadina dava actim..sana polis felan aramissa demek ki,bir seyler var ortada..allah yardimcin olsun..dogruysa cok uzun ve sıkıcı bir surecden keçeceksin hazir ol simdiden

Yükleme yaptığın maile 1 kere dahi kendi ipnden giriş yapmışsan bunun logu tutulur hocam...ayrıca kazandığın miktar ne kadardı? yani bu miktardan fazlasını isterler mi ?

Bir de ödeme için awesomeness partnerindeymişsin ve ödemeyi alamamışsın sanırım hangi ayın ödemesiydi?

Son olarak yükleme yaptığın dil neydi hocam?

Kusura bakma zor durumdasın şuan belki bunları cevaplayamayabilirsin müsait olduğun bir ara yazarsan tehlikenin büyüklüğünü anlamaya çalışıyorum sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri