Warner Bros Reel Mahkeme/Dava Tebligatı

• Kullanıcı Owen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekleme: Durum gerçekmiş. Avukatım doğruladı.

14 dakika önce 1 polis memuru tarafından telefon ile arandım. Warner Bros. tarafından dava açılmış. Avukatımı arayıp durumu ilettim ve yaklaşık 11 gibi polis merkezine gidip ifademi vereceğim. Polisin dediği şey ise ifade verilmek üzere çağrıldığım imiş. Cuma günü aramışlar ama ulaşamamışlar. Eğer ifade vermez isem ki doğal olarak hakkımda yakalanma kararı çıkacaktır büyük ihtimal ile. Ben ise yüklemelerimi VDS den yapıyorum ve sorun çıkmayacağını düşünüyordum. Üstelikte yüklediğim filmlerin ödemesini bile alamadım (Awesomeness) Polis memuru ise kendisinin bu bilgilere sahip olmadığını sadece davacının Warner Bros temsilcisi yazdığını, yazılı bir ifademin alınması gerektiğini belirtti.

Daha önceden başına bu durum gelenler bu konuda bilgi paylaşırsa sevinirim.

Sık gelen soru: "Gelen telif bildirimine karşı bildirim yaptınız mı?"
Cevap: Hayır, hiçbir telife karşı bildirim göndermedim.

Sık gelen soru 2: "Filmler Adsense'li mi? Partner'li mi? kanala bağlıydı."
Cevap: Bu zamana kadar yüklediklerimin tamamı partnerli kanallardı. Filmleri partner dışında yüklemiyordum üstelik VDS ile bot ile yükleme yapıyordum.

E-devlet şifren varsa oraya bir bak dava varsa anında düşüyor oraya.

warner brosla ilgili ne varsa temizlemek lazım kanallardan..yandık...

yav ne dert edion suçluysan onlar gelip alsın sen gitsen sanki cezada indirim olacak telefondan karakola çağırmazlar eve mektup gelir ifade için yada kendileri gelip alır

detayları merak ediyorum, bundan 30 sene önce warner bros tarafından çekilmiş film için banada aynı yaptırım olur mu acaba? siz hiç uyarı vs almış mıydınız daha önceden?

yav ne dert edion suçluysan onlar gelip alsın sen gitsen sanki cezada indirim olacak telefondan karakola çağırmazlar eve mektup gelir ifade için yada kendileri gelip alır

Bu şekilde yönlendirme beni defalarca aradılar ifade vermeniz gerekiyor diye.

Arkadaş karakola gitti herhalde gelince sonuçları bıldırırsen sevınırız kardesım

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Genellikle 2013 filmleriydi. Son zamanlarda 2014 filmdi de attım. Geçen hafta 2-3 adet telif yemiştim. Acaba o filmler midir bilmiyorum. 300: Bir İmparatorluğun Yükselişini, bi Küçük Eylül Meselesi gibi filmler vardı. Aslında bunlar gerçek film değildi hatırladığım kadarı ile. Sadece başlığa bu isimleri vermiştim.

Gecmis olsun hocam ama su ustte boldladigim film upload edilir mi :(

geçmiş olsun çok tehlikeli filmleri atmışsınız. Umarım suçsuz bulunursunuz. Arkadaşlar sizlere tavsiyem Kategori:Warner Bros. filmleri - Vikipedi buradan warner bros filmlerine bakmanız ve eğer sizde var ise silmeniz. Sonuçta kendinizi tehlikeye atmaya gerek yok.

geçmiş olsun ...warner brosa ait cizgi filmleri bile temizledim anında..:)

dizilere de aynını yapar mı? medcezir falan da hep warnerbros telifi altında olan diziler.

cok gecmis olsun hocam.. umarim birsey cikmaz..

Hocam geçmiş olsun bişey çıkacağını düşünmuyorum ama türkiye şubesı varsa bıraz uğratırırlar diyede dusunuyorum

bende ıkı gun once karışık çızgı fılmler yukledım ama hangısı veya hangılerı warner bros vs.. nerden anlıycağız..

Hocam geçmiş olsun bişey çıkacağını düşünmuyorum ama türkiye şubesı varsa bıraz uğratırırlar diyede dusunuyorum

bende ıkı gun once karışık çızgı fılmler yukledım ama hangısı veya hangılerı warner bros vs.. nerden anlıycağız..

hocam looney tunes komple sil bence.. bugs bunny filan olanları yani.. 6 kanal vardı hepsini sildim az evvel..:(..insallah boşa silmemişizdir onca kanalı..izlenimlerde baya iyi gidiyodu..:(

Evet ya haklısın doğrudan dedikleri para cezası şu bu ne ise hemen kabul etseydim. İnanılmaz bir teklif yapmışlar zaten. Kaçırılacak gibi bir fırsat değil.

Hocam inşAllah kötü bir durum çıkmaz. Avukatın neyi savunacak derken yanlış anlamanı istemem yani savunacak bir durum yok ne ise kabul edeceksin. Para cezası ile kurtulabileceğini düşünüyorum. Ya da avukatları insafa gelebilir, bilemiyorum...

Büyük film şirketlerinden uzak durmak lazım. Kıyıda köşede pek adı duyulmamışların filmlerini yüklemek daha isabetli bir seçim olur.

warner bros , lonney tunes , twenty century ... bunlar tehlikeli sular babacan , dikkatli olun adamlar işi ciddiye alıyorlar. hem filmleri hemde animasyonları yani çizgi filmleri

Bir yönetici konuyu kilitleyebilir mi?

Size tek önerim; Warner Bros'un hiçbir içeriğine bulaşmayın.

Bilişim Şube müdürlüğü en Son film indiremedikleri için sistem ağ uzmanı bir arkadaşımdan yardım almışlardı. Dediğiniz senaryoda seni buldularsa, daha farklı illegal bir durum mevcutmuydu diye aklına gelmiyor değil insanı insanın

Bir yönetici konuyu kilitleyebilir mi?

Size tek önerim; Warner Bros'un hiçbir içeriğine bulaşmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri