Warner Bross. 2 dakikada telif

• Kullanıcı myozkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

myozkan

Kayıtlı Üye
arkadaş nedir bu yahu? videoyu yükledim 1.5 2 dakika geçmeden telif geldi. nasıl mümkün olabiliyor bu? tek bir izlenim var oda warner

adamlar çalışıyor saygı duyacaksın yapacak bir şey yok

bir de telif hakkı içermeyen videolara da sallamış ve itiraz edemiyorum :D

Benim özelde duran 0 izlenmeli videoya telif gelmişti, sanırım şöyle oluyor sen youtube'dan bir videoyu indirip yükledin başkasına telif attılar aynı içerik senin kanalında da olduğu için sana da geldi ihtar başka açıklaması olamaz herhalde.

arkadaş nedir bu yahu? videoyu yükledim 1.5 2 dakika geçmeden telif geldi. nasıl mümkün olabiliyor bu? tek bir izlenim var oda warner

adamlar ellerinden gelse pc deki filmlere telif atacak :) ama hakkını vermek lazım ekip kurmuşlar çalışıyorlar:confused:

aynen banada viacom inc den gelmişti özeldeydi videolar

20 kanal da 1 er video vardı hepsi özeldi :D

girdim artık genel yapıcam videoları hepsine telif gelmiş özel olarak yüklediğime eminim botla yükledim botun altına özel olarak yükle işaretlemiştim..

arkadasim wb'nin cvb sisemindeki kanalina yükledigi filimi
sende yüklemissin dünya genelinin ardindan telif gelmistir.
yükledigin film koruma filmi degil adamlarin kendi firma filmi tahmini olarak.
neyse gecmis olsun.

warner geçen hafta 7telifle 4kanal kapattı dün 2 tane daha kapatmış artık uzak durcam 1 video dahi atmıcam bıktırdılar

Her gün en az 10 kanalımı kapatıyor inatla :) Ben de inatla devam ediyorum cebelleşmeye kendileriyle. Çok düzeyli ve düzenli bir ilişkimiz var :)

dünya engelli videoyu çöp kanala attığımda 1 saat sonra telif bastılardı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri