Watch Dogs Torrente düştü!

superonline da 109tlye 8 mbps adil kullanım kotasız internet tarifesi mevcut ama bağlatmadan önce kesinlikle altyapı var mı yok mu kontrol edin çünkü ben 6 mbps sonrasını göremiyorum evimin altyapısı eski olduğu için fakat yine de 109tl ödüyorum napalım. bir de uydunetin aynı fiyata 10 mbps tarifesi vardı diye hatırlıyorum.

şuan ttnetin 16lık paketini kullanıyorum,14 üzeri alıyorum yani o konuda sorun yok ama superonline ın istedigi ayrı bişey varsa onu bilemiycem tabi,bakayım ona bi.eyv :)

Lan lun gibi konusup seviyeyi dusurmeyelim beyler.Yazini duzel lutfen.

Aynı şeyi şu güzel Türkçe'mizi daha güzel kullanarak sizden bekliyorum. En azından bir moderatör olarak biraz şu yazınızı düzeltirseniz çok daha hoş olacak. Hiç yoktan bana düzgün bir yazı ile gelirseniz bana ve buradakilere saygı duyduğunuzu hissederim.
Not: Ayrıca ne zamandan beri konu dışı bölümü bu kadar ciddiyet isteyen bir müessese haline geldi anlam veremedim doğrusu. Neyse kurallar, kurallar.

Son düzenleme:
Aynı şeyi şu güzel Türkçe'mizi daha güzel kullanarak sizden bekliyorum. En azından bir moderatör olarak biraz şu yazınızı düzeltirseniz çok daha hoş olacak. Hiç yoktan bana düzgün bir yazı ile gelirseniz bana ve buradakilere saygı duyduğunuzu hissederim.

Ben Turkiyede deyilim ve ancak bu kadar Turkce biliyorum.Elde olan bu.
Seninle tartisacak deyilim, sana hesap verecek hic deyilim !
Sen simdi duzeltiyormusun yazini yoksa duzeltmiyormusun?

Ben Turkiyede deyilim ve ancak bu kadar Turkce biliyorum.Elde olan bu.
Seninle tartisacak deyilim, sana hesap verecek hic deyilim !
Sen simdi duzeltiyormusun yazini yoksa duzeltmiyormusun?

Evet yine kullanıcıyı tehdit ederek diktatör rejim uygulayan bir moderatör arkadaş. Bu ytpara'nın yönetici sistemi biraz daha anlayışlı ve sakin olmalı kanımca. Yazımı düzelttim. Biz size hesap veriyoruz moderatör bey. Ha, pardon moderatör tabi. Bizden üstünsünüz size karşı eleştiri hakkımız yok. Umarım seninle mi uğraşacam deyip ban atmazsınız şu küçük meseleden dolayı.

Ayrıca Türkiye'de olmadığınız belli yoksa benim yazdığım kaç para .. bir watch dogs cümlesinin Türkiye'de bir kalıp olduğunu bilirdiniz. İbrahim Tatlıses'in Kaç para .. bir flüt meselesi. İlk kez hayatımda ... kelimesini ... yazmak zorunda kalıyorum ilginç .

Son düzenleme:
Evet yine kullanıcıyı tehdit ederek diktatör rejim uygulayan bir moderatör arkadaş. Bu ytpara'nın yönetici sistemi biraz daha anlayışlı ve sakin olmalı kanımca. Yazımı düzelttim. Biz size hesap veriyoruz moderatör bey. Ha, pardon moderatör tabi. Bizden üstünsünüz size karşı eleştiri hakkımız yok. Umarım seninle mi uğraşacam deyip ban atmazsınız şu küçük meseleden dolayı.

Ayrıca Türkiye'de olmadığınız belli yoksa benim yazdığım kaç para .. bir watch dogs cümlesinin Türkiye'de bir kalıp olduğunu bilirdiniz. İbrahim Tatlıses'in Kaç para .. bir flüt meselesi. İlk kez hayatımda ... kelimesini ... yazmak zorunda kalıyorum ilginç .

Anlamadığım şey burada kişiye, kuruma veya herhangi bir yere hakaret yok hepimizin günlük hayatta kullandığı hatta TELEVİZYONLAR'da her gün duyduğumuz, okulda öğretmenlerimizin bizi gel ln buraya kerata seni diye çağırdığı, arkadaşlarımızın hadi ln ordan, babamızın neye sinirlendi ln annen yine? dediği bir kelime nasıl yasaklanır?Neye göre yasaklanır?Kim yasaklar?Nasıl yasaklar?

Son düzenleme:
Anlamadığım şey burada kişiye, kuruma veya herhangi bir yere hakaret yok hepimizin günlük hayatta kullandığı hatta TELEVİZYONLAR'da hergün duyduğumuz, okulda öğretmenlerimizin bizi gel ln buraya kerata seni diye çağırdığı arkadaşlarımızın hadi ln ordan, babamızın neye sinirlendi ln annen yine? dediği bir kelime nasıl yasaklanır?Neye göre yasaklanır?Kim yasaklar?Nasıl yasaklar?

Ben ceza puanı aldım daha fazla uzatmak istemiyorum konuyu. Ama ... kelimesini hayatımda ilk kez birisi bana yasakladı. Bakın ... bile yazamıyorum bile korkudan. ... işte ya ... , hani her gün her saat kullandığımız kalıplaşmış bir kelime ... ya ni başka bir şeyde değil . Yemin ediyorum bir araştırma yapsam şu ... kelimesini yazan 100'lerce kişi bulabilirim.

Edit:
Anlaşılan şikayet gelmiş sebebi bu imiş. Ama şunu söylemek isterim burası Konu Dışı bölümü hani burada kurallar biraz daha saydam olur. Burada ciddiyetten çok samimiyet ön planda. Ne bileyim anladınız işte gelipte ln kelimesini şikayet etmek çok abes bir durum bana göre. Bu tüm forumlarda böyledir. Konu Dışı bölümü kullanıcıların daha rahat davrandığı bir bölümdür. Ha tamam rahatsız olan olabilir ama bu durum forumun seviyesini nasıl yerle bir etti anlayamadım. Gerekirse ciddi de konuşuruz. Cümlelerimizi seçerek de kullanırız ama bu kadar ciddi bir forum hayali bana göre saçma. Samimiyet kayboldukça; aktiflik kaybolur, yardım kaybolur buna emin olabilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadasim senin konusma tarzindan yani o lan kelimesinden sikayetler geldi. Demekki rahatsiz olanlar var. Forumda iyice seviye dusuyor diye.
Uzatmaya hic gerek yok. Ben elimden geldigince duzgun Turkce kullanmaya calisiyorum.
Ama yazabildigim ancak bu kadar.Insan gibi Yazma o kelimeyi diye uyariyoruz, 1000 dereden su getiriyorsun. Bu forumun adminleri var beyenmeyen onlara sikayet eder.Lan lun diye konusmak bana sorarsan argo kelime. Baskasida rahatsiz olmuski sikayet ettiler.
Neden hala uzattiginizi anlamiyorum. Amacim ne ceza ne de banlama. Konu hakkinda devam edelim lutfen.Puaninida sildim.

Son düzenleme:
ben günlük hayatta kullandıgım kelimeleri kullansam burada süresiz ban yerim :D :D :D

ati hd800 series kart var dr 11 desteklemiyor :s

Son düzenleme:
dikkat edin bazı sitelerde bitcoin denilen bir virüsten bahsetmişler cpu yu kullanan bir virüsmüş doğrumu bilmiyorum

Konuyu hortlatıyorum ama yeni konu açmak istemedim.Oyunu bilgisayarımda oynuyorum fakat son 1 haftadır ekranın ortasındaki beyaz nokta kayboldu.Ateş ederken nereye sıktığımı bile anlayamıyorum.O beyaz noktayı tekrardan nasıl çıkarabilirim.Hiçbir sitede bulamadım.Teşekkürler.

Konuyu hortlatıyorum ama yeni konu açmak istemedim.Oyunu bilgisayarımda oynuyorum fakat son 1 haftadır ekranın ortasındaki beyaz nokta kayboldu.Ateş ederken nereye sıktığımı bile anlayamıyorum.O beyaz noktayı tekrardan nasıl çıkarabilirim.Hiçbir sitede bulamadım.Teşekkürler.

Watch Dogs NO AIM sorunu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri