WEB Adsense Kazanç Düşüşü

• Kullanıcı MPVH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

MPVH

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sehidim.com
Arkadaşlar günlük 10 20k trafik alan bir sitem var ortalama 600 ile 1000 arası tık geliyor Ancak TBM Yıl başından beri 0.01€ da ve hiç artış yok TBM ye oranla

Diğer özellikler şöyle :

Sayfa TO : %6,3
Gösterim TO : %4,12
Sayfa BGBG : 0,61
Gösterim BGBG : 0,37 €

Bu rapora göre 927 Tıka verdiği durum şu:

Kod:
1 Şub 2017 Çar 
Görüntüleme : 14.724
Gösterim :22.508
Tık : 927
Sayfa BGBG : €0,44
Gösterim : €0,29
EG : 65,29%
[B]Kazanç : €6,55[/B]

Sizcede bir anormal durum yok mu ? 927 Tık TBM 1 bile olsa 9 Euro olması gereken kazanç 6 euro'da... Neyi nerde yanlış yapıyorum bütün reklam yerleşimlerini reklam kodlarını ölçüleri herseyle özenle yaptım.. bunların dışında ne yapabilirim.

cevap için saol hocam gecen yılı kontrol ettim ocak ayını bu yıl ile karşılaştırdım. Gecen yıl tık neredeyse aynı güne oranla %30 daha az ama kazanç %50 daha fazla aynı tmb ile 0,01

2 gündür okumadığım makale kalmadı bakalım sonumuz ne olacak şu şubat ayıda bi geçsin.

Admob kullanıyorum. Günlük 100milyondan fazla reklam gösterimi yapıyorum ancak tık 1.5k civarında, gelir 400tl civarında. Böyle saçmalık mı olur dedim ve farklı firmaları kullandım(applovince ve chartboost). Her iki hesaptada günlük 120 dolar civarı doldurmaya başladım, günlük 100k görüntümele ile çünkü reklam bitiyor. Reklam bittiğinde admob'a geç yapıyorum oda ortalama 200 civarı getiriyor, 30 milyon gösterim ile çünkü admoba geçince az gösterim yapıyorum. Geçen ay günlük 1m görüntüleme ve 1.5 tık ile 900 lira kazanıyordum. Yeni yıldan bu yada çok büyük bir saçmalık var ortada.

Hocam konu dışı olacak ama adsenseniz yurt dışımı acaba ?

Şu sosyal medyalar TR yasaklansa artık millet sosyal medya resim video beğenmek yerine tam manası ile google kullansa ve sosyal medyaya reklam veren firmalar tam manası ile google yüklense çok iyi olur temennimiz sosyal medyanın bir an önce yasaklanması

Şu sosyal medyalar TR yasaklansa artık millet sosyal medya resim video beğenmek yerine tam manası ile google kullansa ve sosyal medyaya reklam veren firmalar tam manası ile google yüklense çok iyi olur temennimiz sosyal medyanın bir an önce yasaklanması

imkansız bu :) temennimiz insanların araştırıcı olması

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri