Web adsense mi Youtube adsense mi?

serdsar

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

Benim elimde 2-3 sene önce websitesi için açtığım bir adsense var.1-2 ay websitesi ile uğraştım sonra bıraktım o işleri(Şu an bir websitesine sahip değilim).Ama adsenseyi o zaman onaylattım mı bilmiyorum.Bu adsense ile yaklaşık 6 ay önce youtube işine de başladım.Pin geldi ve kesinleşmiş kazancım da 179 küsür lira oldu.Şu an içinde bu miktar var ve ben bu adsenseyi çeşitli platformlarda satmayı düşünüyorum.Ancak, adsensemin website onaylı olup olmadığını bilmediğim için "web adsense" olarak mı yoksa "youtube adsense" olarak mı satacağımı bilemiyorum.Sizce hangisi bana daha karlı bir satış gerçekleştirir ve adsensemin "web adsense" olarak satışa uygunluğunu nasıl kontrol edebilirim?

Sorduğum soruların cahilce sorulduğunun farkındayım.Bunu cahilliğime verip mazur görün lütfen...

Cevaplarınız ve aydınlatıcı bilgileriniz için şimdiden teşekkürler...

Not : Linkini attığım resimdeki uyarı 2-3 senedir duruyor.

Capture.png hosted at Hızlı Resim Yükle - Hızlı Resim Yükle Resim Upload İnternette Paylaş foto image yükle

resme tıkladım ama açılmadı bende.adsense hesabına girdiginde,yukarıda hosted account (sanırım türkcesi barındırılan hesap oluyordu) yazıyorsa youtube ve blogspotta kullanılıyor yani web sitesinde kullanmaya henüz uygun degil.

resme tıkladım ama açılmadı bende.adsense hesabına girdiginde,yukarıda hosted account (sanırım türkcesi barındırılan hesap oluyordu) yazıyorsa youtube ve blogspotta kullanılıyor yani web sitesinde kullanmaya henüz uygun degil.

Yok hocam öyle birşey yazmıyor.Başka bir siteye yükledim resmi.İstersen ordan bak hocam.

Capture.PNG - directupload.net

Şöyle yazıyor : "İçerik için AdSense başvurunuz hâlâ inceleniyor. Hesabınız tamamen onaylanana veya reddedilene kadar yalnızca boş reklamlar göreceksiniz. Daha fazla bilgi edinin."

Son düzenleme:
onaylatırsan satarsın hocam.yeni bi site ekle,web onaylı olsun.onuda adsense sayfasında Ayarlar - erişim ve yetkinlendirme bölümünden yapıcaksın.

onaylatırsan satarsın hocam.yeni bi site ekle,web onaylı olsun.onuda adsense sayfasında Ayarlar - erişim ve yetkinlendirme bölümünden yapıcaksın.

Tamamdır.Çok teşekkür ederim...Bu arada modaratörlüğünüz de hayırlı olsun :)

İyi çalışmalar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri