Web Adsense ve Youtube Adsense Birlikte Olur mu ?

smnckgzr

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar benim hali hazırda bir web adsensem mevcut. Şimdi yeni bir youtube kanalı açmayı ve bunun içinde yeni bir youtube adsense almayı planlıyorum. Bu google için bir sorun veya ban sebebi midir ? Aynı bilgisayardan her iki hesabı da kontrol edebilir miyim ?

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

ne sorun olacakki hocam.özgünsen asla sorun olmaz.isttediğin kadar yt kanalı ve site barındırabilirsin.tabi içerikler sana ait olduğu sürece.diğer durumlarda zaten başımız belada :)

bana göre ayrı ayrı olması daha sağlıklı

Benim öğrenmek istediğim şu belki net olarak anlatamadım. Şimdi normalde bir kişinin iki adet web adsensesi olması yasaktır. Peki bir adet web adsense ve bir adet youtube adsense sahibi olmamız google açısından bir sorun teşkil ediyor mu ?

ne sorun olacakki hocam.özgünsen asla sorun olmaz.isttediğin kadar yt kanalı ve site barındırabilirsin.tabi içerikler sana ait olduğu sürece.diğer durumlarda zaten başımız belada :)

Benim öğrenmek istediğim şu belki net olarak anlatamadım. Şimdi normalde bir kişinin iki adet web adsensesi olması yasaktır. Peki bir adet web adsense ve bir adet youtube adsense sahibi olmamız google açısından bir sorun teşkil ediyor mu ?

hee şimdi anladım sorun teşkil etmez hocam yinede fakat özgün için bu kadar net konuşabilirim

Merhaba arkadaşlar benim hali hazırda bir web adsensem mevcut. Şimdi yeni bir youtube kanalı açmayı ve bunun içinde yeni bir youtube adsense almayı planlıyorum. Bu google için bir sorun veya ban sebebi midir ? Aynı bilgisayardan her iki hesabı da kontrol edebilir miyim ?

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

hocam daha önce konu açıldı okumanı tavsiye ederim .

https://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/120523-cozemedigim-adsense-sorunum.html

1 kişinin 1den fazla adsense hesabı olması yasak normalde,degişmediyse yakın zamanda...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri