Web Adsensede Oluşan Bug

• Kullanıcı xpara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
youtube ile açıldıktan sonra adsense sitene reklam kodu eklemeni istiyor. 2 gün önce gördüm. herhangi bir açık yok

youtube ile açıldıktan sonra adsense sitene reklam kodu eklemeni istiyor. 2 gün önce gördüm. herhangi bir açık yok
Siteye kod eklemekteki amaç ne hocam? Web adsense kodu gibi kullanılabiliyormu? Ayrıca videonun sonunda hesabım bolumunde %68 ve %51 kazanc kısmı var dikkat ettiyseniz.

Son düzenleme:
videoyu izledim ama anlamadım şimdi admob üzerinden adsense açıp sonra youtube kanalını admob baglayınca web adsensemi oldu ?

Siteye kod eklemekteki amaç ne hocam? Web adsense kodu gibi kullanılabiliyormu?

reklam çıkmıyor. onay için kod ekliyorsun eğer onaylanırsa reklam çıkar onaylanmazsa reklamlar çıkmaz. forumda birkaç arkadaşta vardı böyle adsenseler web adsense ama reklam çıkmıyor. sonradan banlanma ihtimali de çok yüksek. çünkü normal web adsenseye ait olmayan özellikler içeriyor. algoritma banlarında bunları süpürürler gibime geliyor.

vXaZXO.jpg

deneme için şimdi aynısını uyguladım. siteye reklam kodu eklememi istedi. bu yöntemle 1. onayı atlatıyorsun. 2. onaya takılıyor. zaten şuana kadar 1. onaya takılan site görmedim. hep 2. onayda reddediliyor.

vXaZXO.jpg

deneme için şimdi aynısını uyguladım. siteye reklam kodu eklememi istedi. bu yöntemle 1. onayı atlatıyorsun. 2. onaya takılıyor. zaten şuana kadar 1. onaya takılan site görmedim. hep 2. onayda reddediliyor.
Bende denedim sonuç aynı sizinki gibi 1. onayda kaldım.

vXaZXO.jpg

webadsense için tekrar bir onaydan geçiyorsa hiç aksiyon aramaya gerek yok :D zaten youtube adsensede aynı işi yapıyor.

vXaZXO.jpg

Yalnız hocam bu iste baska bir olay var biz 1. onayı geçemedik. Resimdeki yere dikkat ederseniz içerik barındırıcısı %51 yazıyor onaylanmış oluyor...

Ekran Alıntısı - Hızlı Resim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri