Web adsensem banlandi.

krozz01

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar web adsensem banlandi. Yeni açmıştım 2-3 gün oldu. Başvuru yaptığım site video sitesi idi. Bir daha bu site için adsense basvurusu yapabilirmiyim. Yoksa baska bir adsenseden reklam kodumu almaliyim. Veya başka reklam şirketleri ile mi çalışmalıyım. Şimdiden teşekkürler :)
Mesaj olarakta bunu yollamışlar pişkinler :D
"Hello,

With our advertising programs we strive to create an online ecosystem that benefits publishers, advertisers, and users. For this reason we sometimes have to take action against accounts that show behavior towards users or advertisers that may negatively impact how the ecosystem is perceived. In your case, we have detected*invalid activity*on your AdSense account and as a result it has been disabled.

We are limited in the amount of information we can provide about your specific violation. We understand that you may want more information about your account activity. However, in order to protect our proprietary detection systems, we are unable to provide further details.

In some cases publishers can make significant changes to correct the violation and are willing to comply with the AdSense*program policies. For this reason, we offer an appeal process as an opportunity to work with you to resolve the issue. Please be sure to provide a complete analysis of your traffic or other reasons that may have generated invalid activity in your appeal. Submit your appeal using this*form*and we will follow up accordingly. Before submission, please review the list of the*top reasons for account closure.

Thanks for your understanding.

Sincerely,

The Google AdSense Team"

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Hocam gecmis olsun tum form suan ban konusu takip ediyor.

!!! mobildeyim !!!

Son düzenleme:
2dk içinde herkes burada :D

---------- Spam Engelliyici 10:47 ---------- Önceki Mesaj 10:45 ----------

Farklı bir adsense reklam kodlarıylada test edin hocam eger zarar gelirse adsense hesabına farklı reklam şirketleri ile çalışın. video siteleri adsense kurallarına aykırı sanırım

Video sitelerine adsense almak zordur eğer telifli içerik yok ise başka site üzerinden alıp o sitede kullanabilirsiniz yine banlanma riski var tabi ama daha az

İlk soruya gelecek olursak eğer hesap banlandıysa tekrar başvuru yapabilirsiniz ama sonucun değişeceğini sanmam eğer domain banlandı ise ilk dediğimi de yapamazsınız yeni başvuruda yapamazsınız.

ne yaptın sen hocam... hadi geçmiş olsun elime maden suyumu da alayım pc başı bekleyeyim şiştim.

2dk içinde herkes burada :D

---------- Spam Engelliyici 10:47 ---------- Önceki Mesaj 10:45 ----------

Farklı bir adsense reklam kodlarıylada test edin hocam eger zarar gelirse adsense hesabına farklı reklam şirketleri ile çalışın. video siteleri adsense kurallarına aykırı sanırım
Hocam adsense hesabin devre dışı bırakılmış gecersiz tıklamadan. Reklamlar sağ köşedeydi zorla tiklatma gibi bir mantikta yoktu sitemde. Adsense uygun tema almıştım :)

---------- Spam Engelliyici 10:51 ---------- Önceki Mesaj 10:48 ----------

Video sitelerine adsense almak zordur eğer telifli içerik yok ise başka site üzerinden alıp o sitede kullanabilirsiniz yine banlanma riski var tabi ama daha az

İlk soruya gelecek olursak eğer hesap banlandıysa tekrar başvuru yapabilirsiniz ama sonucun değişeceğini sanmam eğer domain banlandı ise ilk dediğimi de yapamazsınız yeni başvuruda yapamazsınız.
Telif hakki olacagini zannetmem videolari yayincinin kendi sitesindeki embed kodu ile aliyorum. Yani adamlarda sitene koy diye veriyor :) umarim domain banlanmamıştır :(

Hocam adsense hesabin devre dışı bırakılmış gecersiz tıklamadan. Reklamlar sağ köşedeydi zorla tiklatma gibi bir mantikta yoktu sitemde. Adsense uygun tema almıştım :)

---------- Spam Engelliyici 10:51 ---------- Önceki Mesaj 10:48 ----------

Telif hakki olacagini zannetmem videolari yayincinin kendi sitesindeki embed kodu ile aliyorum. Yani adamlarda sitene koy diye veriyor :) umarim domain banlanmamıştır :(

işte o öyle olmuyor bende ölye sanıyordum ama embedlede eklesen şikayet edebiliyorlar

başka bir sitedeki adsense kodlarını sitene ekle reklamlar çıkıyorsa domain banlanmamıştır.

Anladim hocam tamam. Şuan mobildeyim dediginizi bugün deniyecegim. Birde hocam yeni eklediğim konu 1 gun sonra googlede çıkıyor normalde 3-4 cu sayfadada olsa hemen cikmasi gerekmezmi bunun sebebi nedir acaba? :) [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION]

Son düzenleme:
Anladim hocam tamam. Şuan mobildeyim dediginizi bugün deniyecegim. Birde hocam yeni eklediğim konu 1 gun sonra googlede çıkıyor normalde 3-4 cu sayfadada olsa hemen cikmasi gerekmezmi bunun sebebi nedir acaba? :) [MENTION=10818]akmaster_91[/MENTION]

index hızı birçok şeye göre değişiyor siz eklemeye devam edin index hızı azalacaktır zamanla 1-2dk içinde google indexler

web site banlandıysa game over hocam. O site için artık adsenseden para kazanamazsın. r10 da bandan site çıkartığını söyleyenler var. Ama şuan şehir efsanesi gibi bişey.

web adsense başvurusunda red yiyip sonra mı ban yedin ?
benim geçen öyle oldu.yt adsensesinden mal gibi gidip webe başvurdum yetersiz içerikten kabul olmadı..3-4 gün sonra ban yedim ama gelen mail web adsense banlanınca gelen maillerdendi.

web site banlandıysa game over hocam. O site için artık adsenseden para kazanamazsın. r10 da bandan site çıkartığını söyleyenler var. Ama şuan şehir efsanesi gibi bişey.
Web site banlanmadi galiba hocam sadece adsense devre dışı bırakıldı.
web adsense başvurusunda red yiyip sonra mı ban yedin ?
benim geçen öyle oldu.yt adsensesinden mal gibi gidip webe başvurdum yetersiz içerikten kabul olmadı..3-4 gün sonra ban yedim ama gelen mail web adsense banlanınca gelen maillerdendi.
Red almadim hocam sabah basvurdum kendi gmailim ile aksamina kabul edildi. Reklamlari oluşturdum siteme koydum onaylandi reklamlar bugun sabah gmail ban mesajı ile uyandim :)

Web site banlanmadi galiba hocam sadece adsense devre dışı bırakıldı.

Red almadim hocam sabah basvurdum kendi gmailim ile aksamina kabul edildi. Reklamlari oluşturdum siteme koydum onaylandi reklamlar bugun sabah gmail ban mesajı ile uyandim :)

bir web adsense başvurusunda aynısı başıma gelmişti...başvuruda ilk onayı aldım ve reklam kodlarını yerleştirdim.24 saat içinde 2 tık almışken sahte tıkdan banlandı adsense...

bir web adsense başvurusunda aynısı başıma gelmişti...başvuruda ilk onayı aldım ve reklam kodlarını yerleştirdim.24 saat içinde 2 tık almışken sahte tıkdan banlandı adsense...
Bendekilerde tikta yoktu galiba görüntüleme vardi . 30-40 oda siteye girenler olmasi lazim degilmi. Tika girmez o :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri