Web İçin Adsense Püf Noktaları

• Kullanıcı izzzetc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

izzzetc

Kayıtlı Üye
Ardakaşlar özgün kanalım için bir web sitesi yazdık kullanıma açtık güzelde ilerliyor bunun için ayrı bi adsense açıcam daha önce hiç web için adsense görmedim açmadım :) açma şekli aynı mıdır ve aynı isim ve bankayla alsam sıkıntı olur mu pin olayında filan farklılık var mıdır bilgisi olanlar püf noktalarını anlatırsa sevinirim

Her şeyi aynı ama reklam yerleştirmesini falan sizin yapmanız gerekiyor tabii bu sefer. Diğer ödeme yöntemi pin falan aynı. Kazançlar diğer ayın ilk günü ekleniyor, 11'inde değil. Ödeme zamanı da yine aynı.

Web için adsense kullanıyorum.Değişiklik yok birebir aynı ek olarak reklam için sizin brim oluşturmanız lazım.Her boyut da reklam türü var.Ayrıca isterseniz arama motoru içinde brim oluşturabiliyorsunuz.Googlede arama yapıyor yine ziyaretçiler sağda solda çıkan reklamlardan kazanıyorsunuz.Son bir bilgi türkçe ise içerik çok şey beklemeyin.Günlük 20 30k ziyaretçi olacak ki ancak kazanabilesiniz.Dikkat edin reklam basmayın ana sayfaya ve diğer sayfalara kurallara uyun yoksa acımıyorlar ban yersiniz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Youtube adsense üzerinden sitenizi yazarak başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurunuz kabul edildiği takdirde size kalan tek birşey olacak oda reklam birimlerini kendiniz oluşturup sitenize düzenli bir şekilde eklemeniz.

Ödemelerini alabilirsiniz ve pin gibi hiç birşey istemez (eğer hesap pinli ise). 11-12'sinde hesaplar kesinleşmez, bir sonraki ayın ilk günü kesinleşir ve ay sonu paranız yatar.

Youtube adsense üzerinden sitenizi yazarak başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurunuz kabul edildiği takdirde size kalan tek birşey olacak oda reklam birimlerini kendiniz oluşturup sitenize düzenli bir şekilde eklemeniz.

Ödemelerini alabilirsiniz ve pin gibi hiç birşey istemez (eğer hesap pinli ise). 11-12'sinde hesaplar kesinleşmez, bir sonraki ayın ilk günü kesinleşir ve ay sonu paranız yatar.

anladığım kadarıyla youtube'daki adsense ile aynı adsenseden başvuruyoruz peki aynı mail adresinde iki adsensemi oluyor oluyorsa verileri birbirinden ayırabiliyormuyuz.youtube adsensem benim adıma site içinde başka mailde kendim adıma aynı bankada açabilirmiyim?

anladığım kadarıyla youtube'daki adsense ile aynı adsenseden başvuruyoruz peki aynı mail adresinde iki adsensemi oluyor oluyorsa verileri birbirinden ayırabiliyormuyuz.youtube adsensem benim adıma site içinde başka mailde kendim adıma aynı bankada açabilirmiyim?

Hayır hocam, tek panelde oluyor adsense ve tek adsense oluyor. Ücretler birleşiyor.

aynı adsenseye bağlarsam siteyle youtube kanalının ayrı ayrı verilerini görebilirmiyim hangisi ne kadar kazanmış diye ? ve birbirine sıkıntı çıkarırmı aynı adsensede youtube ve sitenin olması sakıncalımıdır bunların cevabını alsam bana yeter :D

aynı adsenseye bağlarsam siteyle youtube kanalının ayrı ayrı verilerini görebilirmiyim hangisi ne kadar kazanmış diye ? ve birbirine sıkıntı çıkarırmı aynı adsensede youtube ve sitenin olması sakıncalımıdır bunların cevabını alsam bana yeter :D
Şuan adsense de ürünlere tıklayınca içerik barındırıcı çıkar yani yt gelirleri Web adsense açınca altına içerik için adsense cıkar gelirleri ordan takip edersn

Şuan adsense de ürünlere tıklayınca içerik barındırıcı çıkar yani yt gelirleri Web adsense açınca altına içerik için adsense cıkar gelirleri ordan takip edersn

anladım hocama ayrı ayrı takip edebiliyorum peki birbirine bi sıkıntısı olur mu ?

hiçbir sıkıntı çıkmaz aynı adsens de her ikisinin kazançlarını ayrı ayrı görürsün. zaten kural olarak bir kişinin iki ayrı adsese i olması değil tek bir adsense den çalışmak gerekiyor.

hiçbir sıkıntı çıkmaz aynı adsens de her ikisinin kazançlarını ayrı ayrı görürsün. zaten kural olarak bir kişinin iki ayrı adsese i olması değil tek bir adsense den çalışmak gerekiyor.

çok teşekkür ederim iyi forumlar :)

4 gün filan oldu siteye reklam kodunu ekledim kalıp olarak duruyor ama sitede bişey gözükmüyor onaylanması daha uzun sürer mi?

reddedildiğinde inatla başvurmak :) Legal sitemi sürekli redettiler , 1 hafta sonra yine başvurdum kabul edildi.Halbuki 1 hafta önceki de site ve içeriklerdi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri