Web Money Cüzdanlar Hk.

muslumozer

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar sizde nasıl bilmiyorumda bende bu cüzdanlar aldı başını gitti öyle uçuk rakamlarda kazanmıyorum ama nasıl bu kadar cüzdanım oldu anlamadım. Bu cüzdanları en son 2 ay / 3 ay ödeme alanlar şeklinde filtreyebilsek boş duran cüzdanları diger kanallara baglasak bu gereksiz cüzdan kalabalığını ortadan kaldırsak sizin bulduğunuz bir yöntem var mı acaba bu konuda yoksa yetkililere bi mail mi atsak nasıl çözebiliriz ?

para gelen cüzdanlardan paraları toplarken bir miktar para bırak 0.10 gibi, 2 ay sonra 0 olanların hepsini sil :D

Ben sormuştum silsek olmaz mı diye silinmiyormuş öyle katogori şeklin de de ayrılmıyor en mantıklısı boşta duranları tekrar yapmak. Sanırım o da sıkıntı bir kene demiştim kabul etmemiş ti kullanılıyor diye

Ben cuzdan isimlerini kanalin adi olarak degistiriyorum kanal kapandiysa da kapali kanal diye not dusuyorum yine.

Her kanala bir cüzdan kullanıyorsanız kapananları işaretleyin, kapanan ödemeleri aldıktan sonra ödeme yöntemini değiştirin cüzdanlar boşa çıksın

arkadaşların söyledklerı mantıklı fakat ben çok fazla açmıyorum düzenli çalışmayı sevdiğim için ortak dashboard kullanıyorum.

konu açılmışken beyler web moneyde ödeme alırken banka ödemeleri gibi belli bi limit üstünden sonramı gönderme yapılıyor yoksa paypal gibi kazanclar direk gönderim yapılıyormu ve ayrıca web moneyde banka gıbı kesıntı varmı ödeme alınca

para gelen cüzdanlardan paraları toplarken bir miktar para bırak 0.10 gibi, 2 ay sonra 0 olanların hepsini sil :D

hocam parayı çekmek için cüzdanlarda hiç para kalmamış olması gerekmiyor mu yani en azından yetkili kişi sürekli beni bu konuda uyarmıştı.

Ben cuzdan isimlerini kanalin adi olarak degistiriyorum kanal kapandiysa da kapali kanal diye not dusuyorum yine.

bende o şekilde yapıyorumda hocam kanalın kapanma tarihini nasıl ögreniyorsunuz? yada her gün hangi kanallar kapandı diye takip ediyor musunuz bazen mail bildirimi düşmüyorda ondan soruyorum

Her kanala bir cüzdan kullanıyorsanız kapananları işaretleyin, kapanan ödemeleri aldıktan sonra ödeme yöntemini değiştirin cüzdanlar boşa çıksın

her kanala ayrı cüzdan kullanıyorumda hocam 2 ay sonra ödüyor 2 ay önce kapanan kanalın ödemesini aldık mı almadık mı takip etmek zor oluyor bide eger ayın 9 u gibi kapandıysa o 9 günlük parayı önceki 30 gün ile tek seferdemi alıyorsun yoksa 1 ay daha bekliyor musun bu konu hakkında bilgin var mı hocam?

arkadaşların söyledklerı mantıklı fakat ben çok fazla açmıyorum düzenli çalışmayı sevdiğim için ortak dashboard kullanıyorum.

oda mantıklı ama daha önce ortak dashboard kullanıp çok kanal kapanması gördüğüm için açıkcası biraz gözüm korktu şimdi degiştirmekte çok zor olur bide bunun yüzünden kapanma yaşarsam kaldıramam :(

konu açılmışken beyler web moneyde ödeme alırken banka ödemeleri gibi belli bi limit üstünden sonramı gönderme yapılıyor yoksa paypal gibi kazanclar direk gönderim yapılıyormu ve ayrıca web moneyde banka gıbı kesıntı varmı ödeme alınca

iyi baltaladın hocam ama cevap vereyim parayı nasıl gönderdikleri hakkında birsürü fikir var kanalın açılma tarihi cüzdan numarası yada rastgele gibi kimse tam olarak emin degil o konuda yani paypal gibi web money 1000 doların altında kazanıyorsan çok mantıklı bir tercih 1000 doların üzerine çıktıgında kesinti gözle gözükür bir şekilde artıyor 1000+ dan fazla kazanan kanallarını banka ödeme yöntemine geçirmeni öneririm.

hocam parayı çekmek için cüzdanlarda hiç para kalmamış olması gerekmiyor mu yani en azından yetkili kişi sürekli beni bu konuda uyarmıştı.

bende o şekilde yapıyorumda hocam kanalın kapanma tarihini nasıl ögreniyorsunuz? yada her gün hangi kanallar kapandı diye takip ediyor musunuz bazen mail bildirimi düşmüyorda ondan soruyorum

her kanala ayrı cüzdan kullanıyorumda hocam 2 ay sonra ödüyor 2 ay önce kapanan kanalın ödemesini aldık mı almadık mı takip etmek zor oluyor bide eger ayın 9 u gibi kapandıysa o 9 günlük parayı önceki 30 gün ile tek seferdemi alıyorsun yoksa 1 ay daha bekliyor musun bu konu hakkında bilgin var mı hocam?

oda mantıklı ama daha önce ortak dashboard kullanıp çok kanal kapanması gördüğüm için açıkcası biraz gözüm korktu şimdi degiştirmekte çok zor olur bide bunun yüzünden kapanma yaşarsam kaldıramam :(

iyi baltaladın hocam ama cevap vereyim parayı nasıl gönderdikleri hakkında birsürü fikir var kanalın açılma tarihi cüzdan numarası yada rastgele gibi kimse tam olarak emin degil o konuda yani paypal gibi web money 1000 doların altında kazanıyorsan çok mantıklı bir tercih 1000 doların üzerine çıktıgında kesinti gözle gözükür bir şekilde artıyor 1000+ dan fazla kazanan kanallarını banka ödeme yöntemine geçirmeni öneririm.

tesekkür ederim hocam kusura bakmayın balta atmak istemedim :D

boşta duranları tekrar yapamassınız bildiğim kadarıyla kapalıda olsa ödeme yöntemini değiştirip anca bu şekilde tekrar kullanırsınız

WM Programda benim cüzdanlar

01Hs - ZXXXXXXXXX
02Hs - ZXXXXXXXXX
03Hs - ZXXXXXXXXX
04Hs - ZXXXXXXXXX
05Hs - ZXXXXXXXXX
06Hs - ZXXXXXXXXX
07Hs - ZXXXXXXXXX

şeklinde kayıtlıdır.

Kapananların başına kapanma tarihlerini yazarım

Haziran01 - K01Hs - ZXXXXXXXXX
Haziran02 - K02Hs - ZXXXXXXXXX
Temmuz03- K03Hs - ZXXXXXXXXX
Temmuz20- K04Hs - ZXXXXXXXXX
Temmuz23- K05Hs - ZXXXXXXXXX

Benim bilgisayarda kapananlar klasörü vardır
Kapanan kanalların url leri, cüzdanları, ve PayID ler yazılıdır

Ödemesini aldım mı almadımmı diye düşünme, mart ayında kapanan bir kanalın temmuz ayına kadar ödemesi kalmaz mesela

Bilgileri kaydettiğsen kapanan kanalların ödeme yöntemlerini bu linki kullanarak google hesabına giriş yapmadan değiştirebiliyorsun https://join.quizgroup.com/block_account
Değiştirirsen cüzdanlar boşa çıkar
Değiştirmezsen çöpe döner

Değiştirmende fayda var çünkü WM, ileriye dönük bir güncelleme yapıpta cüzdan sayısını sınırlandırmaya kalkarsa asıl o zaman problem olur

Planlı çalışırsan problem çıkmaz

teşekkürler hocam peki kapanan kanalların takibini nasıl yapıyorsun hergün kontrol ediyor musun veya hangi kanal ne zaman kapandı tarihini alabiliyor muyuz? [MENTION=13118]acan38[/MENTION]

teşekkürler hocam peki kapanan kanalların takibini nasıl yapıyorsun hergün kontrol ediyor musun veya hangi kanal ne zaman kapandı tarihini alabiliyor muyuz? [MENTION=13118]acan38[/MENTION]

Kanal takip programı kullanıyorum, bio33 ün programı baya sade ve kullanışlıdır.

Öncelikle kapanan kanal url ve cüzdan no nun yazılı olduğu bir liste yapmalısın, kapananlar listesi.
Kapanan kanalları bu listeye eklemelisin. kapanan kanal ödemeleri ay sonunda geldiği zaman wm keeper programında aldığın ödemelerin PayID leri yazılı olur.
ödeme aldığın zaman PayID leride listeye ekle... bir kaç ay sonra o listedeki kapanan kanalların ödeme yöntemini değiştirirsen cüzdanlar boşa çıkar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri