Web Site Açmayı Düşünenlere Veya Web Sitesi Olanlara Büyük Fırsat

• Kullanıcı Alpi1s
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar

Alpi1s

Yasaklanmış
Merhaba, bir web sitesi kurmak istiyorsunuz hangi tür web siteleri kazandırır veya ne tür siteler çok hit alır google' nin sevdiği siteler nasıldır bunlarla alakalı sizlere hizmet veriyoruz veya benim bir web sitem var benim zamanım olmuyor veya ben anlamam bunlardan biri yönetsin zamanı gelince ben paramı alayim bu sitelerden gibi düşünen müşterilerimize BÜYÜK FIRSAT !!

WEB SİTESİ KURMAYI DÜŞÜNENLER İÇİN

- Hangi Tür Kategori ile başlayacağımızı ayarlıyoruz illegal veya legal siteler olarak hangisini seçerseniz
- Kategori ile alakalı en çok ziyaretçi veren anahtar kelime(ler) hakkında kaliteli bir analiz yapılacaktır ve domain seçimi yapılacaktır buna göre
- Ardından Hemen wordpress veya blogger paravan bloglar açılacaktır adeti siz belirleyeceksiniz.
- Web sitenizin alt yapısını belirleyeceksiniz ( myBB, Wordpress, Blogger, SMF, Vbulletin ve diğerleri )
- Tema Yüklemesi ve Editlemesi Yapılacaktır
- Gerekli Eklentiler veya Botlar Kurulacaktır.
- Google, Bing, Yandex Webmaster Kayıtları Yapılacaktır
- Belirli bir zaman çalışmamız sürüyorsa Adsense Kayıt + Reklam Yerleşimi yaplacaktır.
- Sosyal Medya Hesapları Açılacaktır.
- Makale veya Konu girişi yapılacaktır ( ek ücret alınmaktadır sayıyı siz belirlemektesiniz )
- Organik Hit Belirlenen Anahtar Kelime Üzerinden Gönderim ( 100 Tekil Hit Organik 5 TL'dir. )

Benim Web Sitem var diyosanızda yukarıdan size lazım olmayanları çıkartıp ayrı bir ücret belirlenecektir.

FİYATLARDA %20 İndirim Olacaktır..

İLETİŞİM

ÖZEL MESAJ

Referanslar için benimle iletişime geçebilirsiniz bu işi r10, webmastersitesi, ytpara ve wmaraci'da yapmaktayım.

Hayırlı satışlar,
Anahtar kelime üzerinden gönderim nasıl oluyor acaba?
Google aracılığıylamı,
kişiler gerçek kişilermi,
sitede ne kadar süre duruyorlar?

Hayırlı satışlar,
Anahtar kelime üzerinden gönderim nasıl oluyor acaba?
Google aracılığıylamı,
kişiler gerçek kişilermi,
sitede ne kadar süre duruyorlar?

Ziyaretçiler 2,5 Dakika ara ile gönderilmektedir. Kişiler %100 gerçek ve türk kullanıcılardır.

---------- Spam Engelliyici 16:33 ---------- Önceki Mesaj 16:33 ----------

hayırlı satışlar..

pm attım.

Sağolun, geri dönüş yapıldı

Siz şuan ne kadar kazanıyorsunuz bu şekilde ve ya kazanıyormusunuz. Daha önce yaptığınız referanslarınız mevcut mu?

Benim kazandığım miktarı söylemek istemiyorum ancak müşterilerim de benim gibi web sitelerinden kazanılan miktarı bana söyleyenlerde olmuyor. Daha önce yaptığım bir çok referans bulunmaktadır zaten en altta yeşil yazı ile bunu belirttim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri